Pomohol vám Anopyrin a Prednison?
Ahojte dievčatá, som po neúspešnom 2. ivf. Vždy máme kvalitné vajíčka aj spermie,vzniknú kvalitné embryjka,ale sa u mňa neuchytia. Brali ste preventivne anopyrin a prednison a pomohlo vam to? Dakujem.
@skaredekacatko dakujem,tiez drzim palce,nech uz bude tvoja liecba ucinna
@jaja9891 vdaka verim ze v juni budem tehotna
@jaja9891 ratam 3 mesiace pred ivf.. den pred ivf som prednison vysadila, ale anopyrin brala dalej.. zlu zrazanlivost mi zistili az v 8 mesiaci tehotenstva, cize Anopyrin som brala preventivne a to mi pomohlo.. po zisteni som brala Clexan co je ako fraxiparin do porodu.. drzim palce
To si cakala trojky z ivf?ti nevkladali blastocystu predpokladam ked sa to tak pekne rozdelilo...super
inak na imuno testy by som sla zbytocne prides o embryjko alebo babatko ked budes mat imuno pro blemy.a tak len o trochu casu kym ti nenastavia liecbu.vuem ze sa kazdy ponahla ale su zvysene latky ktore embryo zmaternice vypudzuju,nevyzivuju placentu atd.cize to noe he len o uhniezdeni.ja viem ze dajto hrozne chce a na vsetko kasle a potom su zbytocne sklamania a stresy a nervy.prito. si treba obehat fakt radsej vsetko..ale to je len moj azor.kazda sme ina.drzim palce.
Babi, myslíte, že sa dá aj u internistky absolvovať hematologické vyšetrenie na všetky tie veci čo treba kvôli nevydareným pokusom alebo treba ísť priamo k hematologičke? Mala som od gynekológa odporučenie k Mudr. Drakulovej, ale už 3 dni sa tam neviem dovolať, skúšala som už aj inde a všetci ma odpísali, že neberú pacientov zo Senca, že Senec patrí k Milosrdným, tam tiež nikto nezdvíha. Ja už neviem, či v tejto republike nie je možné si dať vyšetriť krv alebo čo.
@zibi dakujem,mali sme jedno jedine embryjko,expandovanu blastocystu a cakali sme jednovajecne trojicky,dokonca bolo podozrenie na stvorcata,boli aj na genetiky,boli to zdrave dievcatka :( z histologie sa ukazalo,ze trofoblast bol ok,hemato,genetiku,endokrinologiu mam ok,preventivku u dr,zapalove parametre a aj imunitu som mala ok na preventivke,dorobila som si este stery na chlamydie,myko a ureaplazmy,repro imuno v KE v tkanivovej banke,protilatky proti ovariam a zona pellucida su negat.,antifosfolipidy negativne,len tie spermie v krvi vybehli,zistovala som o nich vselico,no nic som nezistila,lebo nazory sa veeelmi rozchadzaju,mam aj hormony a dalsie testy v car ok,amh velmi nizke,endometriozne cysty,uz neoperovatelne,ak chcem este reagovat na stimulku,a to som mala jednu operaciu,ktoru posrali,mm ma spg ok.,...no po jednom potrate mi vsade vraveli,ze to je nic,ze to bola nahoda...takze uz ozaj nemam sil behat po dr.,len ma stresuju,no trapi ma aj ekzem,ktoreho povod sa zatial nezistil :( no ivf som uz mala zajtra zacat,ale posunuli sme ho o mesiac,nech Prednison aspon nieco zaberie,len mam problem s nastavenim davky,lebo zohnat a dostat sa k imunologovi na vychode je katastrofa...takze uz len dufam,viac momentalne nedokazem pre to vsetko urobit...
Baby, dr. mi dnes predpísala anopyrin pred ivf, lebo mi niečo vyšlo zvýšené v krvi, ale nepovedala čo, viete mi povedať na čo sa presne dáva ten anopyrin, viem, že je to na riedenie krvi, ale čo to má s ivfkom.....?
@lily311 anopyrin vacisnou davaju na zvyseny anexin V , pripdne na lepive dosticky..ale asi ten anexin , to na to zabera..anopyrin sa dava na anexin preto, lebo zvyseny vyvolava v placente tromby, ktore mozu sposobit problemy s uhniezdenim a problemy s placentou..je na riedenie krvi a niekde hodavaju preventivne, lebo niektore zeny maju muactaciie a ani o tom nevedia, tak aby sa lepsie rozriedila krv aaj uzniezdenie prebehlo ako ma ....kludne sa pytaj keby ze daco
@zibi OKi, ďakujem veľmi pekne za odpoveď, chcela by som sa ťa ešte spýtať na vitamín D, mám ho málo len 20.76 ug/l a pod 20 je deficit ako dostatočnú koncentráciu uvádzajú 30 - 44 ug/l. Beriem vitamín D od swansonu 5000iu, 3 x 2 tabletky denne, je to dosť, ale si mám zvýšiť dávku?
@lily311 neber dlhodobo take davky,, ja som brala 3x 5000 po dobu asi 3az 4 tyzdnov potom 2x5000 a dlhodobo 1 tebletku, nezabudni brat dečko s magneziom - magnerot, magne b6 alebo od galvexu - ten ti vie predpisat aj obvodny a za lacny peniaz tusi 50 - dečko obera telo o magnezko a to potrebujes
kludne sa pytaj keby daco
ked beries aj prednison, mrni mi do blogu kde pisem , co a ake lieky oberaju telo o vitaminy a ot pridaj..lebo ti to ubde chybat
@lily311 pozeram ze bereis 3x2 tabletky som zle precitala , je to vela !! znizit ...decko sa rozpusta v tukoch a dlhsie by sa malo drzat v organizme, a teraz ide aj leto a je uz slnko..treba znizit, lebo prebytok sa uklada v peceni
stacilo ti kludne 3x5000 po dobu 3 tyzdnov a 2x5000 som pisala vyssie
bereis 30 000 jednotiek a to je uz dost... tak zniz teraz uz len na 1 denne a opaluj sa bez kremu asi 10 minut a bude dobre a vela magnezka aj 2x denne
@lily311 urcite nemozu poskodit neboj ..decko je dobre na vsetko ..ale nie je dobre teiz mat niecoho malo a ani vela...a nadbytok dečka sa "uskladnuje" v peceni, tak netreba to prehanat..
daj si radsej pauzu tri dni a jedz rano vecer magnezko
a potom si daj odobrat dečko kolko mas.... ma ti kto zobrat?
a jedz uz len 1denne
@zibi ok, pošlem ti výsledky čo mi robili v iscare z imonu do iP, veľmi sa tomu nerozumiem...takže budem rada, ak sa mrkneš, papám inofolic 1x denne 1 sáčok, ale chcem si teraz zvýšiť, melatonín 3 mg večer, kyselinu listovú 1000, celaskon 500 mg denne, B6 1x denne, 500mg magnézia denne a ešte dáke čínske guličky, dúfam, všetko papám už tak 2 mesiace, tak dúfam, že to budem mať nejaký dobrý vplyv na vajká, len melatonín som začala len pred 3 dňami, ešte si zajtra dokúpim zinok, idem ti poslať tie výsledky
@lily311 vitamin C ber po ovulke..zvysuje tvorbu progesteronu
ked pijes inofolic, nedavaj si kyselinu listovu - tam je uz totiz listovka a tiez sa to nema prehanat
magnezium mas ake? naj je galvex, magne b6 alebo magnerot...ostatne su oxidy a su dost slabe vycikas ich alebo sa nevstrebu...
pozor na cnske gulicky niekedy nie je dobre brat take nezname veci ..kednevieme ako zareagujes
mrkni moju skupinu - nk bunky vitaminy a ivf
kup si rovno zinkorot - to je tiez liek ie doplnok maju aj magnerot -tosu kvaitne vyrobky
rozdiel je v tom ze liek mas zarucenu vstrebatelnost a tiez to, ze je tam tolko mg co aj pisu ..kym doplnok sa vstrebat nemusi a nikto ti nezaruci ze tam je aj tolko mg...mas moj mail?

@jaja9891 skus uvidis budem drzat palce aby sa zadarilo a ty si uz nic take nemusela riesit.