icon

Posledné embryo na KET

tinka308
26. okt 2019

Ahojte baby, z IVF mi zostalo posledne embryo na vklad, velmi sa bojim toho sklamania ak to opat nevyjde. Ak ste na tom podobne, napiste. Mohli by sme sa podporovat.

efran
14. nov 2019

@daniela2707 volali mi z kliniky už na obed. Mám pozitívny test😉. Zatiaľ síce slabší, ale je to tam. V pondelok idem ešte raz na krv, tak snáď to bude stúpať a nie klesať. 😄

daniela2707
14. nov 2019

@efran super, gratulujem🙂

efran
14. nov 2019

@daniela2707 ďakujem ti❤️

daniela2707
14. nov 2019

@efran nemáš za čo. Zaujímavé, cirltala som, že doma ti test z moču vyšiel negatívne... A krv potvrdila tehotenstvo. Mne et nevysiel, aj doma negatívny test, aj krv. Mam ešte dvoch mrazacikov. Idem v januári na vklad. Mam z vlastných vajíčok embryjka. Mam 41 ako ty🙂 a 10 ročne dieťa. Plán B, keď sa nezadari, je ísť do darovaných... Drz sa!

daniela2707
28. nov 2019

@efran ahoj, ako? Držíš sa?

efran
5. dec 2019

@daniela2707 Ahoj. Mám sa fajn🙂 teraz sme si dali pauzu do januára. V polke januára idem na testy geneticke z krvi, prečo sa mi nevie uchytit a potom po výsledkoch pojdem na dalsi vklad. Tiež máme ešte dvoch mrazáčikov🙂 a ty ako?

daniela2707
5. dec 2019

@efran tak sa neujalo ? To som nevedela. Prepáč, že sa vypytujem, ale sme vekovo rovnaké a zaujímam sa, či to ženám v 40tke vyšlo... Ty si mala darované, tak som si myslela, že to je väčšia šanca. Poradíš mi kam ideš na genetiku ? JA ja by som išla radšej , ak mi dva vklady nevyjdú. Idem januári na ket. Mám ešte dve geneticky vyšetrené embryjka zo svojich vajíčok.

majoranka24
5. dec 2019

@efran Ahoj. Genetika je to iste, co imunologia? Lebo ja idem v polke januara na imunologiu a az potom po vysledkoch sa do toho celeho pustime este raz.

tinka308
autor
6. dec 2019

@majoranka24 Genetika je ine vysetrenie. Nam sa nevie tiez uchytit a isli sme na genetiku do Martina,hoci sme z NR..cca mesiac sme cakali na termin a teraz 2 mesiace budeme cakat na vysledky

efran
13. jan 2020

@daniela2707 Ahoj. Akurár zajtra idem do Dzurilla centrum v NR na krv, potom do mojho centra tiež na krv a na druhy deŇ na HEMO NR tiež na krv. Budú mi robiť všetky vysetrenie, čo sa z krvi dajú. Čakanie na výsledky je cca 3-4 tyzdne. Ciže februárovú menštruáciu asi stihneme, a ked bude všetko ok, ideme na vklad koncom februara. Máme ešte 2 mrazáčikov. Velmi mi pomohol mesačný oddych od všetkého. Teraz som plná síl a optimizmu 🙂

daniela2707
13. jan 2020

@efran dakujem,ze si odpisala. Veľa šťastia🍀

majoranka24
13. jan 2020

@efran Tak rychlo si zohnala termin k tomu Dzurillovi? Ja som tam volala v decembri a povedali, ze termin najskor v marci.😕

efran
21. jan 2020

@majoranka24 ja som volala v novembri a termín na január. Ale musíš byt 6 týždňov bez liekov úplne. A čakám až 6-8tyzdnov.... čiže asi až marcový vklad, keď budú výsledky dobre... ach jaj už 1,5 ročný kolotoč...😞

daniela2707
21. jan 2020

@efran prosím ťa, to ti doporučili preto, že nevyšiel vklad? alebo si mala nejaké výsledky zhoršené? myslela som si, že keď žena už má dieťa, tak s druhým nebude taký problém. Ja mám ešte 2 embryjká svoje, čaká ma ket...Dám si potom poradiť, čo bude treba zrealizovať ..Budem konzultovať s lekárom. Et mi nevyšiel.. Chcela by som ísť potom do darovaných. Drž sa!

majoranka24
22. jan 2020

@efran Ka som v decembri volala na imunologiu a dostala som celkom dobry trrmin, uz v polovici januara. Vysledky budem mat koncom februara. Vklad by som chcela koncom marca alebo zaciatkom aprila. Zalezi od vysledkov, ci bude vsetko v poriadku.

majoranka24
22. jan 2020

@daniela2707 Citala som tvoje spravy. Ja som tiez vekovo podobna ako ty. Jeden cyklus IVF nam nevysiel. Chceme skusit este raz, ale my chceme s darovanymi vajickami. Kedze je to dost drahe a platime si vsetko sami, preto som sa rozhodla, ze si dam porobit nejake vysetrenia. Mam nejake alergie, preto som si chcela dat urobit imunologiu. Ty si tusim planovala vklad aj v januari, ak si dobre pamatam. Ten ti nevysiel?☹

daniela2707
22. jan 2020

@majoranka24 ahooj, ja mám vklad o dva týždne. Mám ešte zamrazené dve embrijká. Geneticky vyšetrené, zo štyroch boli dve dobré. Jedno mi vložili v septembri - geneticky nevyšetrené-et, no nevyšlo. Viem, že vek je proti mne. Mám číslo dva kvalitu už. Ja mám v pláne tiež s darovanými, keď vklady nevyjdú. Len naškriabať peniaze! teraz na to nechcem myslieť, budem riešiť postupne. Poradím sa s lekárom, čo bude treba dať dovyšetrovať. Ja už dieťa z prvého vzťahu mám, 11 ročného syna. Len viem, že kočky aj ktoré majú deti a nedarí sa im, tiež dávali vyšetrenia. Držím ti palce!!!!! Kde chodíš? Ja do Brna.

majoranka24
22. jan 2020

@daniela2707 To je skvele, ked mas geneticky vysetrene. Ale to stoji tolko penazi.☹ Ked sme mali 2 embrya a dali by sme ich vysetrit, mohlo by sa stat, ze nam nezostane ziadne.☹ Cize plno penazi by sme dali a sanca ziadna. Dali by ste vysetrit aj tie darovane? Ja tiez do Brna pojdem.

daniela2707
22. jan 2020

@majoranka24 My sme si dali genetiku, áno je drahá. Vyše tisíc euro. Tiež som sa bála, že mi neostanú embryjká. Na šťastie zo štyroch dve dobré 🙂 Keď pôjdem do darovaných, tak si genetiku nedám, lebo darkyne sú do 35 rokov a tam by to mohlo byť ok. Vieš už aké centrum v Brne vyberieš? Ja Reprofit navštevujem.

efran
11. feb 2020

@daniela2707 ja som mala 2 x neúspešne vklad z toho bol jeden potrat v 10tyzdni. Keďže ja mam posledné 2 mrazacoky a sú už od darkyne, tak doktor nechcel riskovať a on ma poposielal na vyšetrenia. Jedno minpreplatila poisťovňa a druhé ja. Do konca februára by mali byt výsledky a ak bude všetko ok, tak koncom marca na vklad. Ty si ako dopadla? Bola si na vklade?

silviarudi
11. feb 2020

@efran na aké vyšetrenia?

daniela2707
21. feb 2020

@efran ahoj,ako vysledky dopadli?

efran
22. feb 2020

@daniela2707 ešte neviem. Ale buduci týždeň budú výsledky. Ty ako?

majoranka24
22. feb 2020

@efran Ty mas vysledky ako ja. Buduci tyzden. To cakanie je strasne.😕 Aspon teda ja sa velmi bojim.

daniela2707
22. feb 2020

@efran Mne ket nevysiel...mam posledne embryjko,davam si mesiac,dva pauzu.. Ak by sa nezadarilo zase,tak idem do darovanych vajicok.

daniela2707
22. feb 2020

@majoranka24 mne povedal lekar,ze ja repro a hematologiu robit nemusim. Jedno dieta som uz porodila,ziadne potraty...Na 99% by vysledky boli dobre. Vysetrenie je drahe aj tak. Drzim ti palce! Nepamatam si ako ty s vkladmi,atd.. Nikdy sa neuchytilo?

majoranka24
22. feb 2020

@daniela2707 Imunologia je draha. Hematologia nie, to som bola v statnej nemocnici a tam mi nasli problem. Problemy nemusia byt len vrodene, ale aj ziskane. Ja som prirodzene otehotnela a aj potratila v 2018 a odvtedy sa nam nepodarilo vobec.😕 Prve IVF nam nevyslo. Boli sme v Brne. A chceme to skusit este raz. Tiez s darovanymi vajickami. Kvoli veku. Uz pojdeme poslednykrat. Je to drahe.😕

daniela2707
22. feb 2020

@majoranka24 Kolko mas ty rokov? Ja v januari 42.. tiez ak ket nevyjde,tak chcem ist do darovanych. Urcite uz bebudem skusat so svojimi vajickami. Ratam do 6 tisic eu.Mohla by si mi tu hematologiu kontakt?

majoranka24
22. feb 2020

@daniela2707 Ja tiez 42. Mne dal gynekolog odporucaci papier na hematologiu a isla som podla bydliska, kam patrim. Volala som najskor do nemocnice v Ruzinove a ti ma odmietli, ze k nim nepatrim. Takze chod podla bydliska.

majoranka24
22. feb 2020

@daniela2707 Ak si z Petrzalky, tak by si mohla patrit na Antolsku. Spytaj sa svojho gynekologa.