Posledné embryo na KET
Ahojte baby, z IVF mi zostalo posledne embryo na vklad, velmi sa bojim toho sklamania ak to opat nevyjde. Ak ste na tom podobne, napiste. Mohli by sme sa podporovat.
@efran super, gratulujem🙂
@daniela2707 ďakujem ti❤️
@efran nemáš za čo. Zaujímavé, cirltala som, že doma ti test z moču vyšiel negatívne... A krv potvrdila tehotenstvo. Mne et nevysiel, aj doma negatívny test, aj krv. Mam ešte dvoch mrazacikov. Idem v januári na vklad. Mam z vlastných vajíčok embryjka. Mam 41 ako ty🙂 a 10 ročne dieťa. Plán B, keď sa nezadari, je ísť do darovaných... Drz sa!
@efran ahoj, ako? Držíš sa?
@daniela2707 Ahoj. Mám sa fajn🙂 teraz sme si dali pauzu do januára. V polke januára idem na testy geneticke z krvi, prečo sa mi nevie uchytit a potom po výsledkoch pojdem na dalsi vklad. Tiež máme ešte dvoch mrazáčikov🙂 a ty ako?
@efran tak sa neujalo ? To som nevedela. Prepáč, že sa vypytujem, ale sme vekovo rovnaké a zaujímam sa, či to ženám v 40tke vyšlo... Ty si mala darované, tak som si myslela, že to je väčšia šanca. Poradíš mi kam ideš na genetiku ? JA ja by som išla radšej , ak mi dva vklady nevyjdú. Idem januári na ket. Mám ešte dve geneticky vyšetrené embryjka zo svojich vajíčok.
@efran Ahoj. Genetika je to iste, co imunologia? Lebo ja idem v polke januara na imunologiu a az potom po vysledkoch sa do toho celeho pustime este raz.
@majoranka24 Genetika je ine vysetrenie. Nam sa nevie tiez uchytit a isli sme na genetiku do Martina,hoci sme z NR..cca mesiac sme cakali na termin a teraz 2 mesiace budeme cakat na vysledky
@daniela2707 Ahoj. Akurár zajtra idem do Dzurilla centrum v NR na krv, potom do mojho centra tiež na krv a na druhy deŇ na HEMO NR tiež na krv. Budú mi robiť všetky vysetrenie, čo sa z krvi dajú. Čakanie na výsledky je cca 3-4 tyzdne. Ciže februárovú menštruáciu asi stihneme, a ked bude všetko ok, ideme na vklad koncom februara. Máme ešte 2 mrazáčikov. Velmi mi pomohol mesačný oddych od všetkého. Teraz som plná síl a optimizmu 🙂
@efran dakujem,ze si odpisala. Veľa šťastia🍀
@efran Tak rychlo si zohnala termin k tomu Dzurillovi? Ja som tam volala v decembri a povedali, ze termin najskor v marci.😕
@majoranka24 ja som volala v novembri a termín na január. Ale musíš byt 6 týždňov bez liekov úplne. A čakám až 6-8tyzdnov.... čiže asi až marcový vklad, keď budú výsledky dobre... ach jaj už 1,5 ročný kolotoč...😞
@efran prosím ťa, to ti doporučili preto, že nevyšiel vklad? alebo si mala nejaké výsledky zhoršené? myslela som si, že keď žena už má dieťa, tak s druhým nebude taký problém. Ja mám ešte 2 embryjká svoje, čaká ma ket...Dám si potom poradiť, čo bude treba zrealizovať ..Budem konzultovať s lekárom. Et mi nevyšiel.. Chcela by som ísť potom do darovaných. Drž sa!
@efran Ka som v decembri volala na imunologiu a dostala som celkom dobry trrmin, uz v polovici januara. Vysledky budem mat koncom februara. Vklad by som chcela koncom marca alebo zaciatkom aprila. Zalezi od vysledkov, ci bude vsetko v poriadku.
@daniela2707 Citala som tvoje spravy. Ja som tiez vekovo podobna ako ty. Jeden cyklus IVF nam nevysiel. Chceme skusit este raz, ale my chceme s darovanymi vajickami. Kedze je to dost drahe a platime si vsetko sami, preto som sa rozhodla, ze si dam porobit nejake vysetrenia. Mam nejake alergie, preto som si chcela dat urobit imunologiu. Ty si tusim planovala vklad aj v januari, ak si dobre pamatam. Ten ti nevysiel?☹
@majoranka24 ahooj, ja mám vklad o dva týždne. Mám ešte zamrazené dve embrijká. Geneticky vyšetrené, zo štyroch boli dve dobré. Jedno mi vložili v septembri - geneticky nevyšetrené-et, no nevyšlo. Viem, že vek je proti mne. Mám číslo dva kvalitu už. Ja mám v pláne tiež s darovanými, keď vklady nevyjdú. Len naškriabať peniaze! teraz na to nechcem myslieť, budem riešiť postupne. Poradím sa s lekárom, čo bude treba dať dovyšetrovať. Ja už dieťa z prvého vzťahu mám, 11 ročného syna. Len viem, že kočky aj ktoré majú deti a nedarí sa im, tiež dávali vyšetrenia. Držím ti palce!!!!! Kde chodíš? Ja do Brna.
@daniela2707 To je skvele, ked mas geneticky vysetrene. Ale to stoji tolko penazi.☹ Ked sme mali 2 embrya a dali by sme ich vysetrit, mohlo by sa stat, ze nam nezostane ziadne.☹ Cize plno penazi by sme dali a sanca ziadna. Dali by ste vysetrit aj tie darovane? Ja tiez do Brna pojdem.
@majoranka24 My sme si dali genetiku, áno je drahá. Vyše tisíc euro. Tiež som sa bála, že mi neostanú embryjká. Na šťastie zo štyroch dve dobré 🙂 Keď pôjdem do darovaných, tak si genetiku nedám, lebo darkyne sú do 35 rokov a tam by to mohlo byť ok. Vieš už aké centrum v Brne vyberieš? Ja Reprofit navštevujem.
@daniela2707 ja som mala 2 x neúspešne vklad z toho bol jeden potrat v 10tyzdni. Keďže ja mam posledné 2 mrazacoky a sú už od darkyne, tak doktor nechcel riskovať a on ma poposielal na vyšetrenia. Jedno minpreplatila poisťovňa a druhé ja. Do konca februára by mali byt výsledky a ak bude všetko ok, tak koncom marca na vklad. Ty si ako dopadla? Bola si na vklade?
@efran na aké vyšetrenia?
@efran ahoj,ako vysledky dopadli?
@daniela2707 ešte neviem. Ale buduci týždeň budú výsledky. Ty ako?
@efran Ty mas vysledky ako ja. Buduci tyzden. To cakanie je strasne.😕 Aspon teda ja sa velmi bojim.
@efran Mne ket nevysiel...mam posledne embryjko,davam si mesiac,dva pauzu.. Ak by sa nezadarilo zase,tak idem do darovanych vajicok.
@majoranka24 mne povedal lekar,ze ja repro a hematologiu robit nemusim. Jedno dieta som uz porodila,ziadne potraty...Na 99% by vysledky boli dobre. Vysetrenie je drahe aj tak. Drzim ti palce! Nepamatam si ako ty s vkladmi,atd.. Nikdy sa neuchytilo?
@daniela2707 Imunologia je draha. Hematologia nie, to som bola v statnej nemocnici a tam mi nasli problem. Problemy nemusia byt len vrodene, ale aj ziskane. Ja som prirodzene otehotnela a aj potratila v 2018 a odvtedy sa nam nepodarilo vobec.😕 Prve IVF nam nevyslo. Boli sme v Brne. A chceme to skusit este raz. Tiez s darovanymi vajickami. Kvoli veku. Uz pojdeme poslednykrat. Je to drahe.😕
@majoranka24 Kolko mas ty rokov? Ja v januari 42.. tiez ak ket nevyjde,tak chcem ist do darovanych. Urcite uz bebudem skusat so svojimi vajickami. Ratam do 6 tisic eu.Mohla by si mi tu hematologiu kontakt?
@daniela2707 Ja tiez 42. Mne dal gynekolog odporucaci papier na hematologiu a isla som podla bydliska, kam patrim. Volala som najskor do nemocnice v Ruzinove a ti ma odmietli, ze k nim nepatrim. Takze chod podla bydliska.
@daniela2707 Ak si z Petrzalky, tak by si mohla patrit na Antolsku. Spytaj sa svojho gynekologa.

@daniela2707 volali mi z kliniky už na obed. Mám pozitívny test😉. Zatiaľ síce slabší, ale je to tam. V pondelok idem ešte raz na krv, tak snáď to bude stúpať a nie klesať. 😄