Posledné embryo na KET
Ahojte baby, z IVF mi zostalo posledne embryo na vklad, velmi sa bojim toho sklamania ak to opat nevyjde. Ak ste na tom podobne, napiste. Mohli by sme sa podporovat.
@efran Ahoj, už máš výsledky z reproimuno ? Ako dopadli ? Kedy ideš na vklad ? Myslela som na teba, aj idem v apríli na ket - posledné embryjko mám a potom by som riešila darované..
@daniela2707 ahoj aj ja mam posledne a idem v aprili na ket🙂
@barborkakr tak nech mame obe stastie. Kolko mas rokov? Chodis do Brna?
@daniela2707 v BA som 38
@daniela2707 ahoj. Výsledky boli všetko Ok. Mám brat D vitamín a od 1.5. Si beriem opäť hormóny 1deň menštruácie a tiwtnsi musím páchať injekcie na riedenie krvy. Pokial otehotniem tak počas celého tehotenstva. Okolo 10.5 idem na kontrolu a na test na Covid19 a okolo 16.5.by som mala mat vklad. Bola si na vklade? Ako sa máš?
@efran ahojky, mozem sa Ta opytat, to vsade pred vkladom musis ist na covid test? Mam v plane ist v juli na vklad a platis si sama ci v car?
@barborkakr ahoj. Platím si sama, keďže mám 41 a neviem ako v iných centrách. V Gynfiv mi budú robiť test na COVID taký, ktorý zisti, či som to aj neprekonala a či niesom nosič. Povedali mi, že to je od nich ako bonus .
@efran takze covid bude na kete zdarma myslis? Idem v juli.. tiez gf
@barborkakr to neviem. Ja som už zaplatila okolo 5.000€, tak je od nich pekne, že test uhradia oni.
@efran no to aj my tak
@daniela2707 ahoj, dávno sme si nepísali. Ako si? Mne včera vkladali mrazacika a od vtedy cítim tlaky v podbrušku a boli má bruško. Mam iné pocity ako pri prvom a tiež teraz mam voľno prvé 3 dni. ❤️
@efran ahoj. Držím ti palce😊ja mám posledného mrazáčika. Teraz mám pauzu, musím o mesiac na cytológiu, vyšla mi nejako divne- málo buniek. Neponáhľam sa. Partner zmenil názor, nechce ísť do darovaných, keby posledný vklad nevyšiel. Som z toho smutná... Mala som plán B a teraz to nechce. Uvidím, čo bude. Držkaj sa a nech to je úspešné.
@daniela2707 dakujem ti.
Aj ja mám ešte jedno zmrazené. my máme darcovské. 🙂

@majoranka24 ok,dakujem,zistim si....