icon

Posledné embryo na KET

tinka308
26. okt 2019

Ahojte baby, z IVF mi zostalo posledne embryo na vklad, velmi sa bojim toho sklamania ak to opat nevyjde. Ak ste na tom podobne, napiste. Mohli by sme sa podporovat.

Strana
z5
daniela2707
22. feb 2020

@majoranka24 ok,dakujem,zistim si....

daniela2707
2. mar 2020

@efran Ahoj, už máš výsledky z reproimuno ? Ako dopadli ? Kedy ideš na vklad ? Myslela som na teba, aj idem v apríli na ket - posledné embryjko mám a potom by som riešila darované..

barborkakr
2. mar 2020

@daniela2707 ahoj aj ja mam posledne a idem v aprili na ket🙂

daniela2707
2. mar 2020

@barborkakr tak nech mame obe stastie. Kolko mas rokov? Chodis do Brna?

barborkakr
2. mar 2020

@daniela2707 v BA som 38

efran
2. máj 2020

@daniela2707 ahoj. Výsledky boli všetko Ok. Mám brat D vitamín a od 1.5. Si beriem opäť hormóny 1deň menštruácie a tiwtnsi musím páchať injekcie na riedenie krvy. Pokial otehotniem tak počas celého tehotenstva. Okolo 10.5 idem na kontrolu a na test na Covid19 a okolo 16.5.by som mala mat vklad. Bola si na vklade? Ako sa máš?

barborkakr
2. máj 2020

@efran ahojky, mozem sa Ta opytat, to vsade pred vkladom musis ist na covid test? Mam v plane ist v juli na vklad a platis si sama ci v car?

efran
3. máj 2020

@barborkakr ahoj. Platím si sama, keďže mám 41 a neviem ako v iných centrách. V Gynfiv mi budú robiť test na COVID taký, ktorý zisti, či som to aj neprekonala a či niesom nosič. Povedali mi, že to je od nich ako bonus .

barborkakr
3. máj 2020

@efran takze covid bude na kete zdarma myslis? Idem v juli.. tiez gf

efran
4. máj 2020

@barborkakr to neviem. Ja som už zaplatila okolo 5.000€, tak je od nich pekne, že test uhradia oni.

barborkakr
4. máj 2020

@efran no to aj my tak

efran
20. máj 2020

@daniela2707 ahoj, dávno sme si nepísali. Ako si? Mne včera vkladali mrazacika a od vtedy cítim tlaky v podbrušku a boli má bruško. Mam iné pocity ako pri prvom a tiež teraz mam voľno prvé 3 dni. ❤️

daniela2707
20. máj 2020

@efran ahoj. Držím ti palce😊ja mám posledného mrazáčika. Teraz mám pauzu, musím o mesiac na cytológiu, vyšla mi nejako divne- málo buniek. Neponáhľam sa. Partner zmenil názor, nechce ísť do darovaných, keby posledný vklad nevyšiel. Som z toho smutná... Mala som plán B a teraz to nechce. Uvidím, čo bude. Držkaj sa a nech to je úspešné.

efran
21. máj 2020

@daniela2707 dakujem ti.
Aj ja mám ešte jedno zmrazené. my máme darcovské. 🙂

Strana
z5