icon

Postup pri neplodnosti u mužov a lieky

renatak
15. jún 2007

Ahoj holky, nikde jsem tady nenašla nějaké informace, jak se postupuje případě problémů na straně partnera. Kde a kdo provádí spermiogram? Co se děje dál, když se zjistí např. snížená pohyblivost spermií nebo cokoliv jiného. Jde mi jenom o představu, jsou nějké léky apod.?

och
21. máj 2008

marcelinka keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce 😝 ale davam si buduci tyzden akademiky tak sa mozno stastena usmeje 😀

marcellinka
21. máj 2008

viem si predstavit ako sa ti nechce, sice uz je to davno co som sa ja ucila ale este si to dobre pamatam 😝

kukulik30
21. máj 2008

dievcata, ak mozem, tak sa vyjadrim k IUI 😉 nam tiez lekar neodporucal IUI, kedze MM mal zly spg a horsi ako ten predchadzajuci....vlastne vzdy mal zhorsujucu tendenciu....tak sme to ani neriesili a rovno sup na IVF
Na IUI je nizsia uspesnost a ak ma partner zly spg, tak treba rovno skusit IVF, prertoze na IUI treba predovsetkym zdrave spermyjky, tak nam vravel gynekolog a aj urolog- androlog 😉

och
21. máj 2008

ja tiez si matne spominam na maturu 😀 preto viem ze sa najviac aj tak naucim pocas buduceho tyzdna tak to nesilim

petronela7
21. máj 2008

dakujem kukulik30, necham si poradit 😉
pojdeme rovno na IVF, a nechame sa prekvapit ake mimonko nam ruka `laborantky` vyberie 😀 😅 😕

kukulik30
21. máj 2008

peti 🙂 drzim palce, verim, ze to je spravne rozhodnutie a verit by ste mali aj vy 🙂
och nezavidim to ucenie 😝 neznasam ucenie 😝

och
21. máj 2008

petronela: drzim palcoky a dufam ze to budu dvojicky. Dva v jednom 😀

petronela7
21. máj 2008

rada by som mala 2jicky 😀 😀 ... urcite dam vediet...

marcellinka
21. máj 2008

peta 😀 ze ruka laborky, to nema chybu

petronela7
21. máj 2008

nooo uprimne to jedine co ma desi, lebo to nebude natural ;) chapes? to babo nam vyberie ina ludska rucka 😨 ... ale ked vsetko vyjde super, tak tej ruke budem do konca zivota vdacna 😀

och
21. máj 2008

petronela tiez ich chcem 😀 sa 2x trapit ked mozes len raz. Ked ja pojdem na umele tak im to rovno aj poviem 😀

kukulik30
21. máj 2008

petronelka, nic neboj, ani nas Samko nie je naturalny, ale v pohode 😀 a po dalsie nenaturalne babatka si ideme v piatok....normalka....nova doba 😀

petronela7
21. máj 2008

ano aj ja si dam 2 embrijka 😀 bez vahanie 😀

marcellinka
21. máj 2008

ved hej je to take zvlastne ze sa to dieta zrodi niekde inde a nie v tele matky, ale pravdu povediac som vdacna za tento medicinsky zazrak

petronela7
21. máj 2008

urcite ano marcellinka, si zober par desatroci dozadu, by sme vsetky len plakali nad neplodnostou 😠

kukulik30
21. máj 2008

tak tak, ked sa neda inak, treba prirode pomoct... 😉 ....hlavne, ze sa zadari 🙂

och
21. máj 2008

mne to tiez pride zvlastne ale riadim sa mottom: Kto chce kam pomozme mu tam 😀

petronela7
21. máj 2008

a drzim palce aby ti aj druhe nenatural miminko 😅 tak super vyslo 😀

kukulik30
21. máj 2008

dik 😉

marcellinka
21. máj 2008

nenatural 😀

petronela7
21. máj 2008

😀 😀 😀 😀

och
21. máj 2008

kukulik natural nenatural hlavne ze je vase a bude mat ockove oci a maminkinu pusinku 😀

kukulik30
21. máj 2008

boze, to co je s tym konom, mozem si tu vydrat aj prsty a nic nejde... 😠
och , tak to je iste, ze je cely tato, zo mna ma tak akurat blbu povahu 😅 ...sem tam 😅

marcellinka
21. máj 2008

kukulik teraz to bude diavcatko a bude cele po tebe 😉

och
21. máj 2008

kukulik blba povaha nie je su iba ludia co jej nerozumeju 😝 aaaaaaa koniec koncov tie najlepsie geny su vzdy od mami 😎

kukulik30
21. máj 2008

jeeeeeeeeeeeeeeej, tak to si ma potesila, to musim argumentovat MM, ak bude mat nieco proti mojej povahe 😀 😀 😀
marcelli, tak to by som brala......dievcatko....alebo 2 😀 ....alebo chlapec a dievca 😀 ......no , to by asi stacilo, nie? 😅

marcellinka
21. máj 2008

joj ty 😀 tfuj tfuj

och
21. máj 2008

joj damy este, ze existuje takyto chat, uz sa aj tak dost nudim v praci a to cakanie 😔 nech uz je zajtra a viem ako muzik dopadol 😖

petronela7
21. máj 2008

este mam otazocku, ak ideme podat ziadost do poistovne... a priatel je v inej poistovni ako ja... do ktorej sa to posiela? mojej? jeho? ci obom? dik

marcellinka
21. máj 2008

drzim palce 😔
keby ste baby videli co sa dialo u nas cez vikend (v pondelok sme mali druhy spg) ako pes a macka, taky taliansky vikend sme este asi nemali. hrozne to bolo 😖 ta neistota a nervozita