Preplatí poisťovňa umelé oplodnenie, keď som nezamestnaná?
Ahoj,od jula som bohužial nezamestnaná,aktivne si hladam pracu.Som nahlasena na urade prace a urad prace zamna plati poistné.
S manželom sa snažime o babatko asi 4 roky,lekary mi povedali že koli mužovmu zlemu spermiogramu pripada do uvahy jedine umele oplodnenie.Keby neboli lieky ktore s umelym oplodnenim suvisia take drahe,nerozmyšlala bi som a kupila sama,ale bohužial.Je to naš prvy zakrok.
Chcem sa teda opytat či vlastne Poistovna DOVERA ,mi može schvalit a preplatit lieky a zakroky ohladne umeleho oplodnenia.6.februara mame ist na zakrok a chcem vediet čo a ako.Velmi pekne vam všetkym dakujem za odpoved,
Ahojte koľko vyjde komplet umelé oplodnenie
Chcem sa informovať či umelé oplodnenie si musím platiť sama keď som po sterilizacnom zákroku. Som v Dôvere poistovny.
@neslusa305 Ahoj, ano všetko si hradiš sama, je to okolo 2500eur, ak ideš cez poistovnu , tak poistovna preplati cca 1000eur a cca 1000eur su doplatky, hradiš si lieky, okolo 400eur a všetky pridavne ukony okolo 500eur, aspon tak som počula. Poistovne preplacuju do 39 roku života ženy 3 cykly, podmienka je, že žena nebola na interupcii a sterilizacii, neviem, či to tak stale plati, ale bolo to tak, ale zaleži na diagnoze niekomu aj nepreplatia.
@neslusa305 ak si dobrovolne podstupila sterilizaciu tak ti poistovna umele oplpodnenie nepreplat, zaplatis si vsetko sama ako samoplatca
Dievčatá prosím Vás o radu... Ako je na tom poisťovňa Union? A keby som si platila všetko sama koľko by ma to vyšlo? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Ahojte dievčata chela by som sa vás spýtať z priatelom ideme riešiť umelé oplodnenie a chcela by som vedieť či kontrolujú len mojú zdravotnú poisťovnu alebo aj priatelovu lebo on ma dlh na zdravotnej.Ďakujem
Ok dakujem zuzka
A chcela by som sa spytat byvam v Banovciach a najblisie je kde nejaka klinika??? Alebo ktora ma take najpriatelnejsie sumy dakujem
Ako je to s preplacanim liekov. Ja som v lekárni za Gonal dosť platila.Preplaca poisťovňa napr.Gonal alebo nie? Mala som ísť s bločkom do poistovne na preplatenie alebo lieky si plne hradim sama? Ďakujem

prosím, poraďte mi, lekár mi zistil endometriozu a chcela by som otehotnieť, uvažujem o umelom oplodnení, mám 38 rokov, dá sa to ešte cez poisťovňu?ďakujem