icon

Preplatí poisťovňa umelé oplodnenie, keď som nezamestnaná?

tahia24
17. jan 2012

Ahoj,od jula som bohužial nezamestnaná,aktivne si hladam pracu.Som nahlasena na urade prace a urad prace zamna plati poistné.
S manželom sa snažime o babatko asi 4 roky,lekary mi povedali že koli mužovmu zlemu spermiogramu pripada do uvahy jedine umele oplodnenie.Keby neboli lieky ktore s umelym oplodnenim suvisia take drahe,nerozmyšlala bi som a kupila sama,ale bohužial.Je to naš prvy zakrok.
Chcem sa teda opytat či vlastne Poistovna DOVERA ,mi može schvalit a preplatit lieky a zakroky ohladne umeleho oplodnenia.6.februara mame ist na zakrok a chcem vediet čo a ako.Velmi pekne vam všetkym dakujem za odpoved,

Strana
z2
evamia
16. máj 2013

prosím, poraďte mi, lekár mi zistil endometriozu a chcela by som otehotnieť, uvažujem o umelom oplodnení, mám 38 rokov, dá sa to ešte cez poisťovňu?ďakujem

vijd
3. nov 2013

Ahojte koľko vyjde komplet umelé oplodnenie

neslusa305
15. jan 2015

Chcem sa informovať či umelé oplodnenie si musím platiť sama keď som po sterilizacnom zákroku. Som v Dôvere poistovny.

janinuska
16. jan 2015

@neslusa305 Ahoj, ano všetko si hradiš sama, je to okolo 2500eur, ak ideš cez poistovnu , tak poistovna preplati cca 1000eur a cca 1000eur su doplatky, hradiš si lieky, okolo 400eur a všetky pridavne ukony okolo 500eur, aspon tak som počula. Poistovne preplacuju do 39 roku života ženy 3 cykly, podmienka je, že žena nebola na interupcii a sterilizacii, neviem, či to tak stale plati, ale bolo to tak, ale zaleži na diagnoze niekomu aj nepreplatia.

rachel36a
16. jan 2015

@neslusa305 ak si dobrovolne podstupila sterilizaciu tak ti poistovna umele oplpodnenie nepreplat, zaplatis si vsetko sama ako samoplatca

zuzinaa
29. aug 2015

Dievčatá prosím Vás o radu... Ako je na tom poisťovňa Union? A keby som si platila všetko sama koľko by ma to vyšlo? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

uherova76
29. júl 2016

Ahojte dievčata chela by som sa vás spýtať z priatelom ideme riešiť umelé oplodnenie a chcela by som vedieť či kontrolujú len mojú zdravotnú poisťovnu alebo aj priatelovu lebo on ma dlh na zdravotnej.Ďakujem

zuzinaa
1. aug 2016

@uherova76 Ahoj, kontroluju iba tvoju poistovnu. 😉

uherova76
2. aug 2016

Ok dakujem zuzka

uherova76
2. aug 2016

A chcela by som sa spytat byvam v Banovciach a najblisie je kde nejaka klinika??? Alebo ktora ma take najpriatelnejsie sumy dakujem

zuzinaa
7. aug 2016

@uherova76 za malinko 🙂

zuzinaa
7. aug 2016

@uherova76 Ja som chodila do Martina. Ceny som pozerala na internete a je to všade skoro rovnake. No na Martin nemôžem dopustiť. Ten prístup od sestričiek na recepcii až po lekárku je fantastický.

sussah
17. dec 2016

Ako je to s preplacanim liekov. Ja som v lekárni za Gonal dosť platila.Preplaca poisťovňa napr.Gonal alebo nie? Mala som ísť s bločkom do poistovne na preplatenie alebo lieky si plne hradim sama? Ďakujem

babusik85
17. dec 2016

@zuzinaa Martine Helios ci Iscare?

Strana
z2