ahojte vsetky snažilky,
chcem poprosiť tie z vás, ktoré ste podstúpili, alebo ešte len podstúpite IUI, aby ste sa podelili o svoje skusenosti a priebeh tohto zákroku v konkrétnom centre. Najma by ma zaujímalo:
1.ci ste podstupili IUI bez stimulácie (a preco ste sa tak rozhodli,alebo preco vam to navrhol vas lekar),alebo so stimuláciou (aké lieky ste brali,ako ste sa citili, kolko ste platili)
2. v akom centre ste IUI podstupili
3. v kolkom dni MC vam bol vykonany zakrok
4. aku velkost malo vajicko predtym nez vam odporucili pichnut si injekciu na vyvolanie ovulky a ci je to podla vasich skusenosti aj den, ked mavate normalne ovulaciu
5. ci ste po zakroku lezali,a ako dlho
6. kolko IUI uz ste podstupili, a kedy ste boli uspesni, pripadne neuspesni
Dakujem velmi pekne uz dopredu za vsetky odpovede.
Ja som po prvom neuspesnom IUI bez stimulcie v centre Gyn-fiv BA.Zakrok mi robili 13 DC, injekciu pregnyl som si dala pichnut 11 DC, vajko malo 15 mm.po zakroku som brala utrogestan,rano a vecer 2 tabl.po zakroku som nelezala (myslim v centre, doma ano).ovulaciu mavm normalne 17-18 DC.
Ahoj môžem sa spýtať platil aj manžel za iui keď vám robili
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@xxxena ahoj, boli sme na jednej len tak - aby sme mali zaznam pre poistovnu kvoli IUI... ale neuspesna (nemame material 🙂 )
tam na 5 poschodi je ambulancia asistovanej reprodukcie, poistovna nehradi, stoji to 50e cca (plus pripadne nejake lieky ak treba)