Príprava na IVF schválenie poisťovne a všetko okolo toho
Ahojte všetky.Je tu niekto v takej pozícii ako ja?/čakaáte este len na potvrdenie žiadosti od poisťovne/?Ako dlho sa čaká kým to poisťovna schváli?a čo potom?ako prebieha celá tá príprava na to všetko?dufam,že mi to poisťovna schváli,ale aj sa trošku bojím.Je to nevysvetlitelný pocit.Je tu niekto ako ja?????????????Ozvite sa........... 🙂
vies zdeja ja sa tak strasne tesim na ten klud na dusi ktorý príde ked sa mi tehu potvrdí, Konecne sa nebudem trapit ked pojdem náhodou okolo detskych veciciek v obchode a kopu inych veci - uz mi nebudu vadit reci ludi ze kedy to uz bude a pod. Budem konečne šťastna a ty mas k tomu uz iba krocik - o dva dni to budes mat cierne na bielom
jéjé, práve jsem se vrátila z procházky a čučím, ty a´dourky jsou super zdeja a jenom jedny jsi si dala dovést????to je málo 😃
venku je tak nádherne až to láká sedet venku na terásce a popíjet drink 😎
a jasné mám doma guľu a vidím vše dopredu, každá s bruchem že pres nej ANI nevidí,ale je šťastná a zdeja klid, já jsem taky hezká koule 😃 😃
venku je tak nádherne až to láká sedet venku na terásce a popíjet drink 😎
a jasné mám doma guľu a vidím vše dopredu, každá s bruchem že pres nej ANI nevidí,ale je šťastná a zdeja klid, já jsem taky hezká koule 😃 😃
Toto jsem potrebovala slyšet, podporu , že se nebudu testovat, vím to,ale je tam to ale, ted jsem si však jistá, nic se testovat nebude!!!!!Dikas. Ty bradavky a mé prsa, to muže být i z hormon,ne???? Už fakt nevím, jen sse ted modlit a nedostat mnz 😃 :-o Chtal by jsi dvojčátka????
podla mna sa velmi pozorujeme a to neni dobre ... kamoska si dnes robila test a vysledok negat. preto ja nechcem robit unahlene uzavery predsa krv je istota....mam zajtra 13 den a som dole cista tak aspon to je ok..ja ?? ja by som chcela aj tri len aby boli 🙂 myslim ze by sme to zvladli hoci ako len nech uz mame babo :-N
Holky, po dvoudenním hledání a prošmejdení selého bytu jsem našla svuj oztracený USB klíč, prísahala bych , že jesm hledala všude a ted na první šupu jsem ho našla a to se mi dnes podarilo ješte uklidit nužky do drzu 😃 😃 hledala jsem je jako blázen,ale tam mne nenapadlo se podívat 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
haha
normalne sa vytesujem - si nasa predhviezda, vieš o tom ?