Príprava na KET v ISCARE v Bratislave v októbri
ahojte kočky pridajte sa ktorá sa práve pripravuje na KET bude nam to rýchlejšie ubiehať...
@charlota333 ahoj, pobolievanie v podbrušku mám, a to včera boli riadne bolesti podobné ako pri menzes, ale mne veľmi ťažko prebiehal celý vklad, nakoľko mám problém s krčkom, ktorý som mala ešte v januári rozdilatovaný, a teraz sa to vracia do pôvodného stavu, aj špiním, občas trocha krvácam, embryjká tiež slabučké, jedno sa prastalo vyvíjať, posledné dve mi vložili, ale aj dr. sa vyjadrila, že nie je moc nadšená... tak uvidíme, ja veľmi verím že aspoň jedno zabojuje, možno keby sme nemali problém pri transfere...bolo by to lepšie...neviem, a ty? okrem pobolievania všetko ok? koľko ti vložili?
@sisika12 ahoj vlozili mi dve, dufam ze aspon jedno sa ujme, este ma aj tak trosku páli v podbrusku - je to taky zvlastny pocit neviem ho opisat. takze sme na tom podobne, kde do centra chodis?
@sisika12 vsak som vo fore ISCARE, jasne... ja do Martina Helios
@charlota333 čítam, že to je 1. KET, ešte vám ostali embryjká? pri ET si mala podobný pocit? ja pri prvom KET nič som necítila, teda myslím po vklade, ale teraz... ako som písala, súvisí aj s tým krčkom aj asi už z tých hormónov od januára je strašne veľa...moje telo je dosť rozbité.
@sisika12 este nam ostalo jedno embryjko, pri ET som tiez mala tiez pobolievanie ale uz si to nepametám, zlieva sa mi to nejak a bolo to po OPU takze to bolo trosku ine mala som v sebe viac hormonov.
@kukucka78 ahoj, písala som už vyššie, že to išlo ťažko, ja mám problém s tým krčkom, veľmi ma to bolelo, aj som krvácala, špinenie mi už ustupuje, ale pobolievanie ešte stále pociťujem, embryjká tiež slabučké, vkladali mi dve, tretie sa prestalo vyvíjať, ani dr. nebola nadšená... tak uvidíme. a ty, ako, už sa pripravuješ na sono? ku komu chodíš?
@charlota333 tak ja z tých hormonov mám tiež dosť, ja ináč skoro to isté pociťujem ako pri prvom KET, len teraz tie bolesti a špinenie boli horšie, už koľko sa snažíte?
@charlota333 ahoj, ako sa cítiš? 🙂 kedy ideš na test?
@sisika12 ahoj ja mam pobolievanie v podbrusku niekedy menej, niekedy viac, dufam ze je to v poriadku
@sisika12 na test by som mala ist 11.11.-uvidím do vtedy je este daleko,
@charlota333 to pobolievanie mám aj ja, dnes je to intenzívnejšie, ale myslím si, že je to v norme, aj ja by som mala ísť na test 11.11., máš pravdu ešte je to ďaleko..., ak sa môžem spýtať, koľko sa snažíte, viete kde je problem?
@sisika12 ja som v novembri 2008 potratila takze od vtedy sa snazime znova otehotniet, ale aj pred tým sme sa snazili mozno rok, vtedy som otehotnela prirodzene, ja som mavala casto zapaly, v aprili t.roka som bola na operacii priechodnosti vajickovodov , kde mi zistili, ze jeden je nepriechodný a jeden len tak tak.
doktor odporucil CAR
@charlota333 to mi je ľúto, ja som ešte nikdy nebola tehotná, s manželom sme spolu 10 rokov, ale do centra chodíme asi 1,5 roka, ako som písala ja mám niečo na krčku, PCO, manžel trochu horší spermiogram, uvidíme či sa to teraz podarí...
@sisika12 je to vase prve IVF?
@charlota333 áno, ale už sa to ťahá od januára, stále je niečo, nejaká prekážka pre ktorú nám nemohli nič kompletne dokončiť...je to na dlhšie celé to rozpísať, ale dúfam že tento KET bude úspešný,

@sisika12 ahoj ak som dobre citale ze ides v piatok na KET aj som tiez bola v piatok, bola si? ako sa citis? ja mam trosku pobolievanie v podbrusku.