Príprava na KET v ISCARE v Bratislave v októbri
ahojte kočky pridajte sa ktorá sa práve pripravuje na KET bude nam to rýchlejšie ubiehať...
@charlota333 nie nebola ved aj tak nič nemôžem už som vypila hektolitre čaju
@charlota333 to ešte nič neznamená, hlavne nech si v kľude, nestresuj sa, však zajtra uvidia, držím palce nech je všetko v poriadku
tak vám oznamujem že krv je pozitívna a čakame babetko vám prajem to isté všetkým
@charlota333 ahoj, ako sa máš? bola si u dr., ešte máš špinenie, čo ti povedali?
@sisika12 ahoj nic moc aj v sobotu som bola na pohotovosti mala som slabe krvacanie, teraz lezim doma -kludovy rezim
@kukucka78 Ahoj, ja som tiez na tom ako ty pred rokmi, 2 cisarske podviazane vajecniky , novy partner a chceme babetko. Moje 1 IVF neuspesne dostala som ms po 7 dnoch a caka ma KET? Ake embrijko ti vkladali a hned pevy KET sa ti podaril?
@ingrid0105 ahoj nie prve IVF sa mi tiez nepodarilo no KET po roku pauzi vysiel na prvy sup vkladali nam dve emrijka a jedno sa uchytilo....máme krásnu dcerku bude mat v lete dva roky 😉 robi nam radost a je velmi šikovna
@kukucka78 a kolkodnove ti vkladali? ine problemy ste nemali len diagnoza podviazane vajcovody?
@ingrid0105 juuuj tak to neviem kolko dnove asi klasika ako to robia ne,mali sme ziadne ine poziadavky....nie mi sme obaja zdravy

@kukucka78 dakujem bola si u lekara? nie ze ta to zmohne,drz sa