Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@jasmin_88 pekne vidno ako čiarky silnejú🙂
Krásne vám silnejsu čiarky. Mňa zajtra čaká návšteva v CAR. Konečne som 10ty deň cyklu a idem na kontrolu aby mi určili dátum vkladu. Tak som zvedavá
@jasmin_88 krásne to už máš, zajtra bude perfiš hcg určite 🙂 .. ja príznaky tehu nemám žiadne, ale že vôbec nič nepozorujem, tak uvidíme
@natalka145 no super 🙂 jak to zbehlo, o chvilku budeš čakať na krv a výsledky aj ty ❤️ drzime palce
Ahojte dievčatá ja som 6DPT dnes som skušala prvý test a žiaden náznak po čiarke trochu ma chytaju obavy normálne🥺🥺🥺
@lenka5545 ešte nestrácaj nádej .. 6dpt je skoro 🙂 pokračuj v testovaní
@nikadominikanika ďakujem za podporu skúsim zajtra zase len to ze ma vystrašilo ze som mala bolesti podruška ako pred MS a test bol negatívny tak človek má hneď zle myšlienky... 😏😏
@lenka5545 neboj nič 🙂 niekedy tie bolesti ako pred MS značia uhniezdenie ❤️
@nikadominikanika ďakujem za utešenie snáď áno dúfam že nepríde MS a ja si skúsim zajtra kúpiť testy od dr.max čítala som na ne dobre recenzie tak uvidíme 🙂
@jasmin_88 to ťa obdivujem, že si mu to ešte nepovedala, ja som si povedala, že ak bude ket úspešný, tak poviem manželovi o tehotenstve na dovolenke, ale nevydržala som povedala som mu to rovno po pozitívnom teste 😂😂
@jasmin_88 to sa aj dá vydržať a nepovedat nič? 😊 Obdivujem.
Dnes som bola u Dr a o týždeň v pondelok mam vklad... Moc sa teším. Mam dnes supnut ovitrell a od stredy progestanelle a clexane. Tak sa predsa len nakoniec dočkám 😊
@natalka145 silno držím palce už teraz aby všetko dobre dopadlo.
@skrecok321
@natalka145 anoo lebo do vikendu bol mimo, a prisiel cez vikend a vravim ze pondelok mam krv tak nevie ze som testovala, a pockame co zavolaju ake vysledky a podla toho nech ho zbytocne nenavnadim ak nebude znasobene hcg ako ma ale k mojmu dr som dnes bola po recepty a ze ak bude dobra hodnota zw buduci tyzden nech pridem na sono prve 🙂
a muzovi planujem len taky obrazok poslat😁
Aktualizujem odber hcg 🍀✨
10dpt - 188hcg
13dpt - 479hcg
Dr. z Brna sa vyjadril ze je to na 13dpt krasna hodnota a rastie tak snad bude vsetko ok, o 2tyzdne sono 🥹🤰🏼
PS: uz vie aj muz🥹😁🫶🏼
@jasmin_88 tak to blahoželám a verím, že aj muž sa veľmi potešil 🥰
@jasmin_88 suuuuuper 🥰🥰🥰 parada
@jasmin_88 haha :D tí chlapi nechapaví
@jasmin_88 jooj tí chlapi to je akože niekedy strašné ... Zatiahnuta ručná... 🤣

@nikadominikanika krásne čiarky 🙂🙂