icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

natalka145
22. júl 2024

Babulky, ktorá z vás si dávala embryoglue? Pomohlo, nepomohlo? Oplatí sa? A co asist.hatching? Aký máte na to názor?

jasmin_88
22. júl 2024

@natalka145 ja som pri 9vkladoch glue nedala ani raz statistika je ze mi vklad vysiel 3x
co sa tyka hatchingu nemala som tiez ani raz, ale napr raz som mala embryo ktore uz sama zacinalo vychadzat z obalu teda bolo vyhatchovane prirodzene a to sa vtedy aj chytilo ale bolo bipchemicke.
moj dr v brne mi hovoril ze pre neho to je len dalsi zasah do embrya zbytocne ze pokial zena vyslovene nema problem s tym ze ma pevnejsi obal toho embrya (na to by sa urcite upozornili) tak ze zbytocne s nim manipulovat ze nechat ho tak ako sa prirodzwne vyvija🙏🏼 nam to napr usettilo aj peniazky ale na rovinu to dr povedal

nikadominikanika
autor
22. júl 2024

@natalka145 ja som dala vždy .. aj asist.hatch. aj embryoglue 🤷‍♀️

anika02
23. júl 2024

@natalka145 ja som sa radila s lekárom, hatching som vravela že ak bude treba ale nedávali mi ho ani raz, nebolo potrebné. A EmbryoGlue som dávala. Lekár mi vysvetlil že je to vlastne okrem takého "lepidielka" ak výživa pre embryo a pomáha aj k tomu aby to embryo "neplavalo" ale ostalo na mieste. Ja si myslím že mne osobne pomohol najmä medrol...minimálne k pozitív. Testom lebo ostatné je skoro konštatovať 😉

anika02
23. júl 2024

Baby ja dnes takto 😉 12 DPT

skrecok321
23. júl 2024

@anika02 je to tam👏👏👏😘😘

anika02
23. júl 2024

@skrecok321 vyzerá to nádejne 😍

nikadominikanika
autor
23. júl 2024

@anika02 waaau, tak to je jasné .. gratulujem 🤗

emn88
23. júl 2024

@natalka145 ja som embryoglue davala, lebo sme to mali v balicku, ktory sme si platili, ale hatching nie.

emn88
23. júl 2024

@anika02 super, gratulujem 😍

natalka145
23. júl 2024

Ďakujem krásne za odpovede. Rozmýšľam ze glue dám a hatching nie, jedine ak by priamo Dr na to upozornil že treba.

natalka145
23. júl 2024

@anika02 gratulujem, vyzerá to super 🥰❤️🍀

anika02
23. júl 2024

@natalka145 mne aj embryologička sama povedala keď netrebalo hatching. Vtedy viem že som dala súhlas pokiaľ bude potrebný. Keď doniesla embryjko povedala že ho vôbec netrebalo. Myslím si že oni odporučia podľa toho aké je embryo.

anika02
23. júl 2024

@natalka145 ďakujem ale ešte stále špiním 😏

nikadominikanika
autor
23. júl 2024

Toto čakanie na sono je asi ešte horšie ako čakanie ba krv .. pri čakaní na krv som sa vedela aspon nejak skontrolovat skrz testov, či sú čiarky, či silnejú a pod .. ale toto čakanie na sono? Však to je jak za trest … príde mi jak keby čakam mesiac .. nijak neviem zistiť či je všetko v poriadku, to je hrozné ☹

natalka145
23. júl 2024

@anika02 poznám ženy ktoré spinili dlho počas tehu. A nakoniec všetko úplne v poriadku,porod bez problémov, babatinko zdravé, krásne

anika02
23. júl 2024

@nikadominikanika koľko dní od krvi je sono?

emn88
23. júl 2024

@nikadominikanika presne to iste citim aj ja. Stale len myslim na to ci je vsetko v poriadku, preco mam to sono davaju tak neskoro 🤦🏻‍♀️
Kazdy den sa len kontrolujem ci sa nieco nedeje a podvedome odpocitavam nie dni ale minuty 🤦🏻‍♀️

emn88
23. júl 2024

@anika02 ja som mala krv na 14-den a sono na 17-ty od krvi

nikadominikanika
autor
23. júl 2024

@anika02 Ja čakam na sono vyše 14 dní

nikadominikanika
autor
23. júl 2024

@emn88 keby aspon dake priznaky mam .. ale ja absolutne nič .. hrozné :-/

skrecok321
23. júl 2024

Tak sa bojím , od 16 mám kŕče a špinenie, volala som do car, tak si mám pichnúť prolutex a zajtra ráno prísť na kontrolu

jasmin_88
23. júl 2024

@skrecok321 juj drzim palce pripadne ak sa to zhorsi zbehne so spravou o vklade z car na pohotovost🙏🏼🙏🏼

jasmin_88
23. júl 2024

@nikadominikanika inak ani nehovor, ja tiez , prsa len take ako pred ms byvaju a inak nic, ja idem estw v stvrtok na 16dpt na dalsi odber, cize budem mat 10, 13 a 16 dpt odberi na porovnanie a neviem pozerat ma asi nebude🙈 ale dr z car ze naj je ist tych 10-14dni po pozitivnej krvi na sono a tiez odratavam🤕
uz som si aj v peofile zadala datum porodu podla aplikacie a hodilo ma do skupiny marcovky 25 a tam uz baby pisu vselico pridajte sa💗

emn88
23. júl 2024

@nikadominikanika vobec nic? Ale zase nemusi to nic zle znamenat 😉

emn88
23. júl 2024

@skrecok321 hlavne lez a oddychuj. Ziadnu namavu pracu nerob. Skus si aj ascorutin dat. Mne ho kazali dat ked som trocha spinila.
Drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 😍

nikadominikanika
autor
23. júl 2024

@emn88 ani nie 🤷‍♀️ občas ma bolia tie vaječníky, hlavne pravý a nejak fest na kraji .. prsia nebolia ani nie su zvacsene .. proste nič nič 🙄

nikadominikanika
autor
23. júl 2024

@skrecok321 och, držím ti silno palce 🙏 verím, že to dopadne dobre

nikadominikanika
autor
23. júl 2024

@emn88 ale ta vždy sa tak ubezpečujem, že ani raz som ani kusok nešpinila ani nič .. tak musi byt všetko ok nie?

emn88
23. júl 2024

@nikadominikanika podla mna ano, su tehotenstva bez priznakov. Vela zien v mojom okoli by nevedeli ze su tehotne ak by im nerastlo brusko. Ani prsia im nenarastli, nemali nechut, ziadne chute na jedlo, bolesti,... Proste nic a maju krasne deti ❤️