Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@skrecok321 držím palce že to všetko dobre dopadne.
@nikadominikanika ved to, to mame termin spolu 😂
@emn88 ánko, 31.7. 🥰 .. už nech to je ty kks
@emn88
@nikadominikanika a co mam ja povedat, ja pojdem asi az 5.8. alebo 6.8. 😮💨😃
@jasmin_88 jeeemine :-/ ta ja nevydrzim asi ani do 31.7. Ne to este az tak 😄
Ja už som rozmýšlala že zbehnem k mojmu gyn, aby ma pozrel .. ale mama mi vravela, že tiež nie je dobre aj sono často robiť
@nikadominikanika no ja som bola na tu krv a moj ma uz tiez chcel kukat len som sa ponahlala do roboty ale tiez mozno v stvrrok ma kukne, ale jasne ze nemusi byt nic vidiet ale aspon dutinka v maternici potesi ze je tam kde ma byt🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@nikadominikanika ved v niektorych car robia uz na 14dpt sona, aha toto pridavala jedba kocka do skupiny velmi pekne
@jasmin_88 ta len nechcem ist asi aj tento tyzden a potom v stredu zas .. musim už vydržať .. aspon čo som čítala tak na ten 6tyzden by uz malo byt aj srdiecko .. tak asi preto aj moja car tak objednava .. uz tolko som sa načakala, jeden tyzden uz vydrzim :D
@nikadominikanika viesxo ja ked som mala rizikove na zaciatku mi robili sono kazdy tyzden a kamoske na zaciatku ked mala hematom a lezala v nemocke prvy trimester robili kazde 2-3dni ultrazvuk a vsetko ok🙏🏼
@jasmin_88 nejdem to siliť .. nech je ako je 🙂 snad je všetko ok .. musim vydrzat do stredy 🤷♀️
@nikadominikanika noo ja bud do stvrtku a ked nie tak 2 tyzdne aaa😵💫
ale netestujes uz ci?
@jasmin_88 ne ne už nie .. ešte mám jeden test :D možno ho uz miniem keď je, ale nvm kedy :D
@skrecok321 super 🥰🥰❤️ chvalabohu
Ako sa dobre pozerajú tieto obrázky 😍 prajem vám všetko iba to dobre 🍀 nech to ide len dobrým smerom ❤️
@anika02 super 🙂🙂je to na dobrej ceste
@nikadominikanika to zalezi od toho ci mas problemy alebo nie, ale zbytocne vy som nesla...
Vydrzime spolu 😍
@dayda8 ahoj 🙂 .. vitaj, ja som nemala neziaduce vobec
Baby mám také slabé hnedé špinenie, bolesť podbruška .. zlé znamenie?
@nikadominikanika myslím že nie. Možno obieco také ako mala kocka škrečok321 včera. Ale ak by to neprestalo tak by som cinkla pre istotu do CAR
@natalka145 rozmýšlam či ist na pohotovosť, alebo ráno vydrzat a k svojmu gyn pojdem
@nikadominikanika ak je to silne spinenie a mas velke bolesti urcite volaj do car a potom pohotovost!

@emn88 tak dúfam, že je všetko ok .. hmmm :( len vydržať do budúcej stredy