icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

nikadominikanika
autor
29. júl 2024
nikadominikanika
autor
29. júl 2024

@anika02 mne príde nižšie to hcg .. ja som take mala na 9dpt ako ty na 14 .. neviem .. ale rak dolezite je že sa zvyšuje 🙂 🤗

dasty1992
29. júl 2024

@anika02 krv mam az 6.8. 🤪...hovorim,nechcem sa stresovat,tak proste netestujem. Co ma byt,to bude a testami to aj tak neovplyvnim😉. A mas mat hlavne hlavu v klude,tak sa toho snazim drzat

jasmin_88
29. júl 2024

@anika02 podla mna je v pohode lebo rastie ja som tiez mala nizsie zajtra idem tiez este na uplne posledny odber..
10dpt - 188
13dpt - 479
16dpt - 1366
takze za mna, to stupa celkom v poriadku, dr ti povedal nieco na tie hodnoty?

monicazbb
29. júl 2024

@dasty1992 a nebola so nahodou na vklad v Martine ?

anika02
29. júl 2024

@natalka145 držím palce 🍀

anika02
29. júl 2024

@jasmin_88 doktor povedal že je veľmi spokojný, pýtala.som sa ci sú hodnoty v poriadku povedal že výborne .... Myslím si že každé telo je iné 😉

nikadominikanika
autor
29. júl 2024

@anika02 dolezite je, aby to rástlo viacnásobne 🤗 a to ti rastie takze ❤️

dasty1992
29. júl 2024

@monicazbb bola som

monicazbb
29. júl 2024

@dasty1992 aj ja 😀😀😀, tak to sme sa asi tam aj stretli.

dasty1992
29. júl 2024

@monicazbb my ked sme boli,nebolo tam nikoho😅. My sme Helios ale

monicazbb
29. júl 2024

@dasty1992 jaaaj do kelu. Tak ja v Reprofite

natalka145
29. júl 2024

No tak nakoniec nebudem testovať 10ty deň 😂 pretože 9ty deň idem na krvný test do CAR 🤦😊

nikadominikanika
autor
29. júl 2024

@natalka145 :D haha no vidís, ešte lepšie hah 😄 .. ja som gyncare a oni tiež posielaju na krv 9dpt

natalka145
29. júl 2024

@nikadominikanika tak už nech je streda ráno budúci týždeň... 😊

nikadominikanika
autor
29. júl 2024

@natalka145 no to čakanie je najhoršie :-/ .. ale verím, že ti to rýchlo zbehne … dobrú knihu do ruky a veget 🙂

natalka145
29. júl 2024

@nikadominikanika pôjdem na nočné na víkend tak to nebudem mat veľmi čas v noci na to myslieť a cez deň to prespím a keď skončím v stredu ráno o piatej tak to akurát na siedmu stíham do CAR na krv 😂 si 5o predstavujem asi moc easy.. Ale dúfam tak tajne ze to naozaj tak dobre ubehne

nikadominikanika
autor
29. júl 2024

@natalka145 nooo bodaj by si mala pravdu :D ale určite ked si zamestnana a mas nieco na praci tak to zbehne rychlo .. ja som od vkladu doma (učitelka - prazdniny) a ja som myslela že sa zbláznim už z toho čakania naozaj

natalka145
30. júl 2024

@nikadominikanika tak mne to aj doma ubieha rýchlo. Mame rodinný ranč a tu je stále čo robiť. Aj keď by som mala ležať ale to sa nedá u nás... Ale robím len také ľahké práce, vhodné aj pre deti... A smotkam sa okolo koní a psov... Naberám pozitívnu energiu a pokoj 😊

nikadominikanika
autor
30. júl 2024

@natalka145 tak to máš pecka 🙂 super .. tak to ti určite zbehne rýchlo 🤗 .. ja zajtra ultrazvuk, či je všetko ok

nikadominikanika
autor
30. júl 2024

@emm88 ako sa máš? 🙂

anika02
30. júl 2024

Baby tak ako pokračujete? Ako sa cítite?

monicazbb
30. júl 2024

@anika02 ja som nevydržala a rano spravila test, som dnes 7dpv...potrebovala som povzbudenie a je tak duch 😍, potichučku sa tešim, bo dva krat to bolo totalne fiasko a už sne sa s mužom dohodli že ak to teraz nevyjde tak balime ( mne tie stimulacie nerobia dobre) a tentoraz sme pred vkladom pol roka cvičila , uvolnenie panv dna, kooooopec liekov aj akupunktury aj ine činsko _ medicinske praktity, naparky..jednoducho ničim inym som ani nežila.

nikadominikanika
autor
30. júl 2024

@anika02 ahoj .. myslím, že fajn .. zajtra mám kontrolu, tak dúfam, že bude všetko v poriadku a dúfam bude už aj ❤️ .. uvidíme

Ty ako?

nikadominikanika
autor
30. júl 2024

@monicazbb moc moc držím palce 🙏🙏

anika02
30. júl 2024

@monicazbb veľmi ti držím palce nech to dobre pokračuje ❤️ u nás je to tiež posledný pokus... Tak nám všetkým držím palce...každému kto je v tejto skupine "asistovaná reprodukcia"

anika02
30. júl 2024

@nikadominikanika verím že bude všetko dobre 🍀 ja zatiaľ dobre, sono mám 14.-15.8. Tak si počkám. Asi pôjdem ešte raz na krv aby som videla či stúpa hcg...uvidím. zatiaľ sa snažím oddychovať 😉

emn88
30. júl 2024

@nikadominikanika ahoj, posledne dni zase spinim, takze postel, klud a oddych 🤦🏻‍♀️ Ine neostava. Ale bola som v car v piatok a aj vcera a vsetko je v poriadku, len ze sa zmensuje ten hematom konecne, tak to asi z toho spinim. Ale hlavne, ze sa vyplavuje, a vsetko je v poriadku 😍
Ty ides zajtra na kontrolu? Drzim palce, daj vediet. Ty mas zatial vsetko v poriadku?

nikadominikanika
autor
30. júl 2024

@emn88 no tak len nech vymizne a je kľud 🙏 tak to sú dobré správy … ja od toho jedného razu už vobec nešpiním ani nekrvácam .. tak dúfam bude zajtra všetko v poriadku .. veľmi si želám aby bolo už aj srdiečko, dosť by ma to ukludnilo .. ináč som stále bez príznakov, nič nepociťujem

nikadominikanika
autor
30. júl 2024

@anika02 jj určite choď, budeš to mať riadne potvrdené a budeš pokojnejšia 🙂