icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

nikadominikanika
autor
5. aug 2024

@anika02 verím, že to dobre dopadne ❤️

natalka145
5. aug 2024

Baby, tak ja som nevydržala a spravila si dnes pred nočnou test. Nič tam nie je... teda myslela som si to, ale keď to uschlo tak sa mi pod istým uhlom zdal veľmi slabý duch, na foto neviditeľný... Uz neviem ci som paranoidna alebo co ale tak snáď to bude ok. Skúsim zase zajtra pred nočnou co to povie. Dnes som 7.den po, zajtra je už 8 deň a v stredu idem na krv... Dúfam, že zajtra sa to už objaví, prípadne ráno pred krvou... Do kelu ale to dáva zabrať na psychiku... Cítim sa ok. Len v priebehu dna a noci mávam také chvíľky pol hodinové ako na krámy... Ale úplne že také tlaky a pocity v bruchu az do krížov ako keby mam každú chvíľku dostať ms... Tú by som mala podľa kalendára dostať vo štvrtok 8.8.

nikadominikanika
autor
5. aug 2024

@natalka145 skús si spraviť ráno … možno si veľs pila tak je koncentracia zlá a nezachytí .. vyskúšaj ranný moč

natalka145
5. aug 2024

@nikadominikanika tak u mňa je to teraz ale komplikovane, čo je ranný moč, keď robím nočné teraz... 🤦🤭 Ráno o pol siedmej som si ľahla do postele, zobudila som sa o pol druhej a o šiestej som sa testovala.

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

@natalka145 jaaaaaaaj, to mi uplne vypadlo :-/ prepáč

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

emn88 jasmin_88 ako sa Vám darí baby? Ako sa máte?

jasmin_88
6. aug 2024

@nikadominikanika ajooj ja zatial normalka, obcas ms bolesti, ale to je vraj normalne, inak obcas mi je tak tazko od zaludku ale nevracam a dalsiu kontrolu mam vo stvrtok 8.8. 🍀☺️

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

@jasmin_88 áno, tie ms bolesti mam aj ja .. maternica sa rozťahuje 🙂 no tak super, to máš cobydup super ❤️ drzim palce

jasmin_88
6. aug 2024

@nikadominikanika dakujeeem no mala by som byt uz 6+6 v stvrtok tak mozno uz bude aj srdiecko dufam😚 dnes som mesiac od vkladu

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

@jasmin_88 bude už určite 🙂 🙏

natalka145
6. aug 2024

Tak dnes 8.den po KET test biely... Ešte nestrácam nádej. Ale dá to psychicky zabrať. Čítala som ze sú ženy ktorým až 9. alebo 10.den ukázalo slabunku čiarku. Ale zajtra mam krv ráno tak mu to pán doktor hneď ujasni ako to so mnou je.

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

@natalka145 veru dá psychicky .. to ti verím … držím nadalej palce 🙏 krv je 100%tna .. možno prekvapí 🤗🤗🤗

Aké máš testy?

natalka145
6. aug 2024

@nikadominikanika mamatest a dnes som dokupila aj Dr. Max, aby som mohla skúsiť ešte jeden pred krvovou ráno, či náhodou niečo neukáže

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

@natalka145 držím palce .. mne tiež pomalicky tmavly čiarky .. na ten 9ty den muselo stupnut hcg lebo aj ciarka bola vtedy taka uz viditelnejsia

emn88
6. aug 2024

@nikadominikanika ja stale spinim uz vyse tyzdna, prvy tyzden setriaci rezim ale teraz sa uz vraciam do normalu, lebo vraj to moze trvat aj az do 16,tyzdna kvoli tomu hematomu. Pomaly sa zmensuje, ale stale tam je. Ja uz som spolupracu s car ukoncila a uz sa mam objednat ku mojmu gynekologovi a chodit uz len tam. Takze postupne mam uz rozpis vysadzania liekov. Ja som v teraz v pre mna najtazsom obdobi, kedy vzdy potratim, tak dufam, ze teraz to bude uz len uspesny marcovy koniec 😍

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

@emn88 aspon sa ti vyplavuje .. to je dobré .. ja nešpinim, nekrvacam tak neviem či zmizme .. :-/ .. tak to je super ❤️🙏 drzim palce .. tento krat to bude urcite uz do uspesneho konca

anika02
6. aug 2024

@emn88 aj ja verím že až do konca ❤️❤️❤️

anika02
6. aug 2024

@nikadominikanika určite bude všetko dobre, musí byť....kedy máš kontrolu?

nikadominikanika
autor
6. aug 2024

@anika02 až 15teho buduci tyzden .. :-/

anika02
6. aug 2024

@nikadominikanika tak to si ešte počkáš....snáď ti to rýchlo zbehne.

natalka145
6. aug 2024

@nikadominikanika
@anika02
Určite jej to rýchlo ubehne a určite bude všetko v poriadku... 🍀❤️

nikadominikanika
autor
7. aug 2024

@natalka145 ďakujem .. snáď ano 🙏 dúfam že kym nekrvacam tak je ok .. nie? .. nemoze sa nieco vo vnutri diať zlé, či

anika02
7. aug 2024

@nikadominikanika myslím si že zle znamenie by bolo krvácanie. Máš aj kľudový režim?

anika02
7. aug 2024

Tak kočky, posledné dva testy sú po krvácaní (krvácala som 4.8) Posledný dnes. Nemám pocit z slabnu....no uvidíme zajtra 😏

nikadominikanika
autor
7. aug 2024

@anika02 snažím sa ležať .. ale už aj niečo porobím - práčka, rýchle jedno (nevystavam v kuchyni) .. tak snád take mozem .. to o držku vkuse len ležať

Testy máš krásne 🙂 určite je to ok

anika02
7. aug 2024

@nikadominikanika určite tým nič nepokazíš...len nedvíhaj ťažké, nepreťažuj sa... Trocha urobíš a oddych, znova niečo a oddych.

nikadominikanika
autor
7. aug 2024

@anika02 áno tak sa snažím, kiežby čas bežal rýchlejšie … neviem sa dočkať uz kontroly :-/

anika02
7. aug 2024

@nikadominikanika verím ti...ale to zbehne

nikadominikanika
autor
7. aug 2024

@natalka145 ahoj, no ako si dopadla? 🤗❤️

natalka145
7. aug 2024

@nikadominikanika tak ja to mam bohužiaľ negatívne. Môj prvý vklad skončil neúspechom. Ostalo nám jedno embryjko v mrazaciku tak snáď druhý pokus