icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

anika02
3. aug 2024

@nikadominikanika určite áno 😉 aj ja mám 14-teho alebo 15-teho.

natalka145
3. aug 2024

Baby ako ste na tom boli s výsledkom testu na 7. pripadne 8. deň po KET? Viem, že som tvrdila ze nebudem testovať, keďže už 9ty deň mam ísť na krv, ale akosi ma chytajú stresy a začínajú ma mrle žrať. Cez noc som teraz v práci, doobeda prespím a poobede ma poráža (v dobrom). 🤦😂 Nemám pre istotu ani testy kúpené, ale veľmi vážne rozmýšľam, ze asi pôjdem kúpiť 1 balenie. Cítim sa ok. Nespinila som, žiadne extra bolesti som nemala. Tlak v podbrušku aj na vaječníkoch citievam aj kríže ma boleli už ráno keď som šoférovala domov. Ale nič extrémne. Tak by ma zaujímalo kedy ste videli druhu čiarku? Nie dušika ale normalne čiarku, či už slabšiu alebo silnejšiu. Ďakujem 🥰

monicazbb
4. aug 2024

@natalka145 na ten 10 den po vklade už musi byť čiarka ak sa embryo uchytilo. Ale na 9 deň krv? Trochu skoro ..no ja som na siedmy mala ducha.

nikadominikanika
autor
4. aug 2024

@natalka145 ja som testovala od 4dpt .. taku viditelnejsiu ciarku som mala od 8-9dpt
@monicazbb ja chodim do gyncare a oni tiez posielaju na krv na 9ty deň

anika02
4. aug 2024

@natalka145 ja som testovala na 9DPT a test biely, keď som sa vyplakala a išla test vyhodiť bola slaba čiarka (ale po case uvedenom na odcitanie testu) od vtedy čiarka pomaly silnela.
Tiez si myslím že 9 deň je skoro na krv.

nikadominikanika
autor
4. aug 2024

@anika02 nie je skoro na krv .. v krvi sa to hcg pekne uz ukaze .. ja som mala na 9dpt hcg 119

anika02
4. aug 2024

@nikadominikanika preto píšem že je to individuálne ja som mala na 14 deň 188

nikadominikanika
autor
4. aug 2024

@anika02 áno, individualne preto na hodnote nezaleží len aby bola pozitivna .. a to už na 9dpt ukáze urcite

natalka145
4. aug 2024

@monicazbb
@anika02
V gyncare robia krvný test už na 9ty deň. Ide o detekciu hcg v krvi. Nie o číslo koľko hcg je ale ci tam vôbec je. Aby sa vedelo ci sa embryjko ujalo. Je to podľa mňa fajn. Aspoň sa netreba stresovať nad duchovymi testami doma v týchto dvoch tyzdnoch keď každý deň je nekonečný.

monicazbb
4. aug 2024

@natalka145 tak to maju super, bo minulé Ket-y som už vedela že sa nepodarilo, močový test biely a aj tak som brala Progestenal vaginalne a zle mi z neho bolo.

natalka145
4. aug 2024

@monicazbb ako zle myslíš? Co ti z neho bolo? Ak nevadí, že sa vyzvedam. A ako často si ho brala?

anika02
4. aug 2024

Tak ja som sa práve vrátila z urgentnu...začala som špiniť, keď som si dávala amalgen už som mala krv takže som utekala. Kým som tam došla už som silno krvácala 😢 lekár hovoril že vidno gestacny aj zltkovy vačok, ale iba jeden, to krvácanie zrejme znamená, že jedno embryjko som potratila...druhé sa zatiaľ podľa všetkého drží.... Dúfam že to jedno sa udrží 🙏

ev1ta1989
5. aug 2024

@anika02 to ma mrzi drzim palce aby to druhe zvladlo 🍀🤞 a hlavne vela oddychu !

monicazbb
5. aug 2024

@natalka145 strasne bolesti brucha, na vracanie, hlava, zavrate, uz si presne nepamätám, ale všeobecne mi z tých hormonalnych liekov je zle. asi dva krat denne po 2 tbl.Teraz si picham Prolutex a nemam take veľke priznaky ale zas na vracanie mi už z nich začina byť.

monicazbb
5. aug 2024

@anika02 panebože tieto stresy. Vkladali ti dve embrya?

nikadominikanika
autor
5. aug 2024

@anika02 🙏🙏 ach, držím palce, že to jedno sa udrží a všetko dobre dopadne .. držím Ti veľmi palce 🙏 .. musí to vyjsť!

anika02
5. aug 2024

@monicazbb áno dávali sme dve tak snáď to jedno vydrží 🙏

anika02
5. aug 2024

@nikadominikanika ďakujem verím že to jedno to nevzda 🙏

emn88
5. aug 2024

@anika02 drzim palce, nech druhe embryjko je v poriadku 😍🍀

anika02
5. aug 2024

@emn88 čakám na výsledky hcg a budem volať.do centra....uvidíme ale verím do poslednej sekundy 🙏

natalka145
5. aug 2024

Moc ti držím palce, musis veriť 🍀

skrecok321
5. aug 2024

@anika02 posielam veľa síl ❤️

anika02
Autor odpoveď zmazal
anika02
Autor odpoveď zmazal
anika02
5. aug 2024

@skrecok321 ďakujem si poklad ❤️

anika02
5. aug 2024

Tak hcg 3919 buď pomaly stúpa alebo klesá...to mi potvrdí až opakovaný odber

ev1ta1989
5. aug 2024

@anika02 ahoj a opakovany mas kedy? Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

anika02
5. aug 2024

@ev1ta1989 pôjdem asi až 8.8 to mám cestu do mesta.

nikadominikanika
autor
5. aug 2024

@anika02 a koľkí si deň? Snád stupa .. ale ono nemoze aj klesat ked jedno odchadza? Nerozumiem sa do toho

anika02
5. aug 2024

@nikadominikanika veď ani ja, preto si nechcem vstavať vzdušné zámky...snažím sa pripraviť na obe alternatívy... Musím...