icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@anika02 ako to že nevidela? 😳však ty si sem aj v 7tt pridavala fotku sona a tam bolo vidieť .. ooch božinku, držím velmi palce ❤️🙏 dufam to bol len nejaky omyl

nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@anika02 v ktorom tyzdni by si mala byt?

anika02
5. sep 2024

@nikadominikanika ja ozaj už neviem...ničomu nerozumiem...2 týždne dozadu tiež nevidela povedala som si ok ešte malinké....teraz by mal byť 8tt a zasa nevidí....v utorok robený test večer a tmavé čiarky hneď nabehli ... Nechápem som zúfalá

anika02
5. sep 2024

@nikadominikanika nekrvacam, nešpiním...nechápem

nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@anika02 tak tomu nerozumiem ani ja 🤷‍♀️😕 .. avšak v 8tt uz by malo byť pekne vidiet aj srdiečko .. neviem no, snáď je to naozaj len nejaký omyl .. neviem či by som nezbehla na tvojom mieste ešte k nejakemu inemu doktorovi nech pozrie

nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@anika02 však 16 augusta si pisala že si v 7tr .. a teraz si v 8tt? .. a v 7tt si pisala ze ma male 4,5 mm .. to moje ma tolko v 11tt .. tak museli vidiet

anika02
5. sep 2024

@nikadominikanika tamto mi povedali v KE že som začínajúci 7 tt.....o 4 dní som bola u svojej lekárky a nevidela plod povedala prísť o 2 týždne že budem v 8tt a dnes znova nič.... Priebežne som si robila testy a všetko hneď tmavé, žiadne krvácanie, ziadne špinenie, bol sti, kŕče proste vôbec nič....občas keď umývam zuby tak ma naťahuje na zvracanie a prsia bolia raz menej, raz viac. Preto už ničomu nerozumiem. Ja sa v tom všetkom nevyznám.. 1x som mala pozitívny test a niečo na usg....píšem len to čo lekár povie.

anika02
5. sep 2024
nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@anika02 tak tam v správe más potvrdenu aj akciu srdiečka, tak nechapem .. však nemohol sa plod len tak vypariť

nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@anika02 no ja by som zbehla niekde inde ešte .. popripade aj na pohotovosť .. nech proste pozrie ešte niekto .. však to je divné že nevidi

anika02
5. sep 2024

@nikadominikanika veď práve...preto ničomu nerozumiem....som zlomená 😔 uvidíme v utorok....iba 2 možnosti...koniec alebo zázrak.

nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@anika02 ty kks .. normalne som zmetená .. divné .. no držím palce 🙏 ver v zázrak

nikadominikanika
autor
5. sep 2024

@emn88 a ty ako? Dlho si sa tu neozvala 🙂

dasty1992
5. sep 2024

@anika02 nema lekarka len nejake zle,slabe sono???

anika02
5. sep 2024

@dasty1992 neviem...švagriná mi vybavila vyšetrenie u inej lekárky tak som veľmi zvedavá či potvrdí slová mojej lekárky 😔 mám strach.

anika02
6. sep 2024

Kočky vám držím palce ❤️

nikadominikanika
autor
6. sep 2024

@anika02 bola si u dr? Nič? 😳😳😳😳😳

anika02
6. sep 2024

@nikadominikanika prestalo sa vyvíjať 😔takže koniec 😔

nikadominikanika
autor
6. sep 2024

@anika02 oooooch :( tak to mi je veľmi ľúto 😢 ach, prajem Ti veľa síl

anika02
6. sep 2024

@nikadominikanika dakujem ❤️

nikadominikanika
autor
11. sep 2024

Tu ešte niekto je? 😃🤗🤷‍♀️

monicazbb
11. sep 2024

@nikadominikanika aaaanoo 😃, ale všetko v pohode. Už iba tŕpnem aspon do 4 mesiaca, potom už budem kludnejšia. Inak z toho ničnerobenia, ležania a kvantum hormonom vyzeram už ako v 5 mesiaci 🙄😃 😀.

babushkaem
11. sep 2024

@nikadominikanika ja som dnes po kete 🙂

nikadominikanika
autor
11. sep 2024

@monicazbb ja už som 4 mesiac, tiež som kludnejšia .. zajtra idem na to velke sono, tak sa teším na 3D zábery :D .. dufam uz ma nic zle nepostrehne .. ktory tt si? 🙂 drzim palce nech to beží

@babushkaem waaaau, super 🙏🤗 tak držím palce, pfúj pfúj 🍀🍀🍀🙏

babushkaem
12. sep 2024

@nikadominikanika ďakujem, potom daj vedeiť ako si dopadla na sone🙂

nikadominikanika
autor
Autor odpoveď zmazal
nikadominikanika
autor
12. sep 2024

@babushkaem tak kontrola v poriadku 🙂 čakáme chlapčekq 🩵

babushkaem
12. sep 2024

@nikadominikanika super, to uz takto? 🥹🥹🥹 kolky si teraz tyzden?

nikadominikanika
autor
12. sep 2024

@babushkaem dnes končim 13ty 🙂 .. no na tom prvotrimestralnom už vacsinou pekne vidieť aj pohlavie

monicazbb
12. sep 2024

@nikadominikanika ja končim 10 tt.Len dako ma serie že sa citim choro, teplota na mna ide.. uz druhy krat za posledny mesiac mi je takto.