Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@anika02 v ktorom tyzdni by si mala byt?
@nikadominikanika ja ozaj už neviem...ničomu nerozumiem...2 týždne dozadu tiež nevidela povedala som si ok ešte malinké....teraz by mal byť 8tt a zasa nevidí....v utorok robený test večer a tmavé čiarky hneď nabehli ... Nechápem som zúfalá
@nikadominikanika nekrvacam, nešpiním...nechápem
@anika02 tak tomu nerozumiem ani ja 🤷♀️😕 .. avšak v 8tt uz by malo byť pekne vidiet aj srdiečko .. neviem no, snáď je to naozaj len nejaký omyl .. neviem či by som nezbehla na tvojom mieste ešte k nejakemu inemu doktorovi nech pozrie
@anika02 však 16 augusta si pisala že si v 7tr .. a teraz si v 8tt? .. a v 7tt si pisala ze ma male 4,5 mm .. to moje ma tolko v 11tt .. tak museli vidiet
@nikadominikanika tamto mi povedali v KE že som začínajúci 7 tt.....o 4 dní som bola u svojej lekárky a nevidela plod povedala prísť o 2 týždne že budem v 8tt a dnes znova nič.... Priebežne som si robila testy a všetko hneď tmavé, žiadne krvácanie, ziadne špinenie, bol sti, kŕče proste vôbec nič....občas keď umývam zuby tak ma naťahuje na zvracanie a prsia bolia raz menej, raz viac. Preto už ničomu nerozumiem. Ja sa v tom všetkom nevyznám.. 1x som mala pozitívny test a niečo na usg....píšem len to čo lekár povie.
@anika02 tak tam v správe más potvrdenu aj akciu srdiečka, tak nechapem .. však nemohol sa plod len tak vypariť
@anika02 no ja by som zbehla niekde inde ešte .. popripade aj na pohotovosť .. nech proste pozrie ešte niekto .. však to je divné že nevidi
@nikadominikanika veď práve...preto ničomu nerozumiem....som zlomená 😔 uvidíme v utorok....iba 2 možnosti...koniec alebo zázrak.
@anika02 ty kks .. normalne som zmetená .. divné .. no držím palce 🙏 ver v zázrak
@emn88 a ty ako? Dlho si sa tu neozvala 🙂
@anika02 bola si u dr? Nič? 😳😳😳😳😳
@nikadominikanika prestalo sa vyvíjať 😔takže koniec 😔
@anika02 oooooch :( tak to mi je veľmi ľúto 😢 ach, prajem Ti veľa síl
@nikadominikanika dakujem ❤️
Tu ešte niekto je? 😃🤗🤷♀️
@nikadominikanika aaaanoo 😃, ale všetko v pohode. Už iba tŕpnem aspon do 4 mesiaca, potom už budem kludnejšia. Inak z toho ničnerobenia, ležania a kvantum hormonom vyzeram už ako v 5 mesiaci 🙄😃 😀.
@nikadominikanika ja som dnes po kete 🙂
@monicazbb ja už som 4 mesiac, tiež som kludnejšia .. zajtra idem na to velke sono, tak sa teším na 3D zábery :D .. dufam uz ma nic zle nepostrehne .. ktory tt si? 🙂 drzim palce nech to beží
@babushkaem waaaau, super 🙏🤗 tak držím palce, pfúj pfúj 🍀🍀🍀🙏
@nikadominikanika ďakujem, potom daj vedeiť ako si dopadla na sone🙂
@babushkaem tak kontrola v poriadku 🙂 čakáme chlapčekq 🩵
@nikadominikanika super, to uz takto? 🥹🥹🥹 kolky si teraz tyzden?
@babushkaem dnes končim 13ty 🙂 .. no na tom prvotrimestralnom už vacsinou pekne vidieť aj pohlavie
@nikadominikanika ja končim 10 tt.Len dako ma serie že sa citim choro, teplota na mna ide.. uz druhy krat za posledny mesiac mi je takto.

@anika02 ako to že nevidela? 😳však ty si sem aj v 7tt pridavala fotku sona a tam bolo vidieť .. ooch božinku, držím velmi palce ❤️🙏 dufam to bol len nejaky omyl