Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@nikadominikanika ja som prišla o bábo pred 2 týždňami 😢😢
@skrecok321 😳😳😳😳😳😭 paaane bože .. nemyslíš vážne ☹ tak to ma veľmi mrzí 😞ak sa smiem spýtať, tak čo sa stalo 😞
@nikadominikanika z ničoho nič mi odtiekla plodová voda a na druhý deň, to bábo vzdalo
@skrecok321 😞 ty kokos .. to som ani nepočula ešte, žeby odtiekla voda takto skoro ... ach :( mrzí ma to veľmi
Ja sa vždy tak bojím tých poradní po 4 týždnoch .. viem že ešte nič nie je isté tiež, najhoršie je za nami ale stále nie je vyhraté
@skrecok321 prajem Ti veľa síl na zotavenie najma po psychickej stránke 🙏 nedokazem si to predstavit ☹
@nikadominikanika možno som mala nejaký zápal, ktorý oslabil plodove obaly, ešte presne neviem, čakám na výsledky .. tebe držím palce 😉nech ti všetko dobré
dopadne
@skrecok321 och .. že to vobec je dopustené ☹ .. konečne sa podarí, tešíme sa a potom niečo takéto .. nepochopiteľné pre mňa
Ďakujem 🙏
Caute baby, tak som po mojom prvom uzv, rano sa mi spustila krv a krce. Podla ms som 7+0 a podla uzv som 6+1. Namerali 4,5mm. A plus 2cm hematom. Isla
Som k lekarke s tym, ze to bude asi bez akcie, ale nekoniec bola, len mam obavy kvoli krvacaniu:/
@babushkaem to krvacanie mozes mať z toho hematomu .. aj ja som to tak mala .. veľa oddychuj, iba wc sprcha a naspat lahnut .. nech ta obskakuju .. drzim palce 🙂
@nikadominikanika och dufam no, velmi som sa zlakla, ja som uz na to sono isla tak, ze akcia ani nebude. Ale bola, aspon ze tak. Toto cakanie je ale najhorsie.
@babushkaem no na toto čakanie si pamatam … najhoršie z celeho ivf .. najprv čakas na krv potom zas na krv potom na akciu .. potom dalsie sono ci to vobec je pravda .. a teraz kazde 4 tyzdne .. ja by som dala tie kontroly aspon kazde 2 tyzdne 🙈😄 len čakame a čakame
@babushkaem a bereš nejake lieky? Dicynone ascorutin? Vela oddychuj, nenamáhaj sa .. ja som celé leto ležala len v postely ked mi zistili hematom
@nikadominikanika nie, len krvacat som prestala, nebolo toho nejak vela. Brali mi krv, ze mi zajtra zavolaju, ci mi nezvysia progesteron. Skoda ze nepredsvaju take soni na domace pouzitie 🤣
@babushkaem odporucam ti aspon ascorutin ževraj pomaha vstrebavaniu hematomu .. jj nech ti radšej navyšia .. istota je istota
No keby taky existoval tak ho mam doma 😂😂
@nikadominikanika existuje stoji 3500€ 🤣
@babushkaem uff :D tak to investujem radšej inde 😄
@nikadominikanika veru 🤣
@babushkaem “dosť” sme už na ivf dali a teraz ked kukam a davam dokopy ceny vsetkeho čo treba do izbičky tak dakedy mám dosť 😄 .. masaker 🙈
@nikadominikanika Ja sa ešte obávam kupovať čokoľvek. Nechávam si to na 7-8 mesiac. Potlacam v sebe všetky tieto plány. Až keď si budem istá ze babo donosím. Po 4 potratoch sa obávam predčasného plánovania. Co všetko si si spísali ze chceš pokúsiť? Ja mam už nejaké veci ako kočík, postieľku, kolísku z bazáru. To som kupovala pri prvom tehu za 100 eur po 1 dieťati. Majiteľka sa toho chcela zbaviť bo nemala miesto v bite. Oblecenie mi zas sľúbila sestra, hlavne to najmensie.
@klarka0002 ja ešte nič nekupujem .. zato svokra a mama sa zvyknú opustiť na nákupoch :D a oblečenia je už habadej 😂 .. ja len obzerám na nete a dávam si veci dokopy, ukladám, aby všetko ladilo a podobne 🙂 nakolko je to naše prvé a vytúžene tka ja z bazaru urcite nechcem, chcem vsetko pokupit novučké a pekne .. uz mam predstavu o kočíku, postielke, vybavicke k postielke .. dokomca dve, jedna v izbe druha v spalni 🙈 .. a tak, velmi sa uz na to teším
Ahojte zienky 🙂, ako sa máte? Ja som v pondelok zase zažila stres a paniku. Ráno som začala krvácať ale našťastie to potom prešlo do hnedej krvi. Bola som na kontrole, tam všetko vyšlo ze je v poriadku. Tak som sa ukludnila. Malý ma 10 cm a vyzeral ze je mu vnútri pohodlne 🙂. Pre istotu mi znova nasadili vaginálne progesteron.
@klarka0002 ooch :-/ tak to ti nezávidím, tie šoky su najhoršie .. som rada, že je vsetko v poriadku .. my sa mame fajn, často ma bolieva brusko najma po nejakej aktivite ale snad je to ok .. v pondelok ma čaka morfologicky uktrazvuk u Grochalu 🙂
@klarka0002 tripple som mala ok ale aj keby neboli ok tak mi to nevadi, kedze vychadzaju falosne .. bola som pripravena aj na pozitivne vysledky tripple
Na morfologickom vrodene vady a podobne .. no ked viac porobim doma, alebo viac chodim tak ma cely spodok boli, ani neviem opisat aka to je bolest .. taká tupá bolest, neviem ani povedat ze ako.. a vecer uz potom neviem najst ani polohu na spanie ..
@klarka0002 fotečka krásna ❤️
@nikadominikanika Musíme sa v rámci možností šetriť 🙂 Som rada ze si mala dobre výsledky testov. Mne robili zatiaľ len prvý odber krvi k tripl testu, takže výsledky zatiaľ nemám. Ale beriem to tak, čo bude to bude...Teraz sme na víkendovom pobite, tak si trochu užívame 🙂 masaze, prechádzky a tak. Inak koľko nás tu ostalo v skupine ktorým to vyšlo? 3-4?
Baby, chcem sa spýtať, ako je to s plavaním v tehotenstve? Chodíte aj vy? Ako odporúča sa od II. trimestra, ale mam trochu obavy z bacilov 😃. Nechcem dačo chytiť, len mam chuť na kus pohybu.Mimo tehotenstva som bola aktívna tak priemerne ( bajk, turistika) len dako do kopca fučim 😏. A mam strašnu chuť si aspoň na dve hoďky do plavarne.Nemam žiadne obmedzenia, ani som nekrvacala...akurat pred vkladom som sa liečila z mykozy a z vaginalneho streptokoka.

@monicazbb ja 2 kg hore už tiež 😂 .. akurát včera som mala kontrolu, tak mám pocit, že krpatý bude taký veľký jak jeho otec keď sa narodil 😄 4,5 kg, lebo už včera bol o 2 dni vacsi na velkosti skoby mal byť 😄 28.10. idem ku Grochalovi, tak sa teším že uvidíme krpca v plnek paráde 🙂
@klarka0002 tak super 🙂 švagrina mala tak dlho nevolnosti, jej ešte aj čistá voda smrdela .. ja sa cítim fajn, konečne uz nešpinim a podobne a je vsetko v poriadku
@babushkaem tak držím palce 🙏