Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@nikadominikanika držím prsty 🙂
@jasmin_88 no 3dpt je fakt skoro :D ale nikdy nevieš :D tiež som testovala už od 4dpt .. nepichala si ovitrelle abo niečo na spustenie ovulácie?
@nikadominikanika nie tento vklad som isla v riadenom, cize len vkladam utrogestan, a beriem intralipidy, fraxi, estrofem, anopyrin a medrol🤣🤣😮💨
pri poslednom uspesnom som mala ciarku tiez uz 4dpt alebo len ducha
@jasmin_88 ,,len” 🤣
@babushkaem presne to LEN🤣🙏🏼
Tak baby HCG je 119,4
@nikadominikanika oo ved to je super cislo na 9dpt🙏🏼
@jasmin_88 dúfam ano ❤️❤️🤗
@nikadominikanika blahoželám, a prajem úspešný priebeh 😍
@nikadominikanika gratulujem ❤️🫶
@nikadominikanika Veľa šťastia ❤️❤️✊️
@nikadominikanika krásna hodnota 👏👏nech len pekne rastie 🙂
Ďakujem dievčatá, len ešte sa nejak neviem ani tešiť … počkám s radosťou ešte na pondelkový odber, či to rastie tak ako má 🤗
@nikadominikanika no vidíš, ja som ti verila... Super, moc sa teším s tebou a veľká gratulácia. Verím že v pondelok bude hcg ešte vyššie a užiješ si pohodove bezproblémové tehotenstvo 🥰🍀❤️
@nikadominikanika v pondelok ides zase?
Verim, ze sa potvrdi len pekne rastuce hcg 🤩
@natalka145 ďakujem Naty 🤗 dúfam to bude dobre pokračovať
@emn88 áno v pondelok idem na opakovaný odber, či to rastie ako má 🙂
@nikadominikanika pekne to vidieť 🙂🙂🙂 nech len ďalej tmavnú🙂
@skrecok321 krása 🙂
@skrecok321 to je nádhera...
@nikadominikanika na ten dátum aký máš to máš prekrásnu druhu čiarku. Uvidíš všetko bude super.
Ja som dnes konečne dostala MS. Tak som zvedavá co mi v pondelok povie do telefónu Dr, čo ako bude. Už sa teším aj keď teraz mi je total fuj 🤦😂
@natalka145 dufam tak dobre dopadne aj krv c pondelok 🙏 🙂 … nooo super, tak o chvilu sa dočkáš aj ty 🥰
@jasmin_88 niečo sa tam črtá 🙂
@skrecok321 ano uvidime ci bude silniet, skusim rano 🙂

ja som dnes skusala mama test na 3dpt a nejaky mini pidi dusik sa mi tam mari ale neviem ci to je realne tak skoro😮💨🙉