icon

Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!

nikadominikanika
30. jún 2024

Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.

emn88
15. júl 2024

@natalka145 dakujem 😍
Bolo by super, ak by si stihla aj ty 😍

emn88
15. júl 2024

@nikadominikanika mne aj sestricka povedala, ze velmi pekne cislo. Ja som dnes uz 14-ty den po et.

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@emn88 super 😍 jj aj v tabulke je uz tolko vela pri takom dni 🫶🏻 .. tak teraz zas čakať, na ultrazvuk 😍

skrecok321
15. júl 2024

@natalka145 ja celkom dobré len žalúdok mám celý deň na vode a v piatok idem na krv a sono a ty ako?

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

Baby predpokladám že beriete femibion alebo inofolic alebo niečo .. beriere okrem toho kyselinu listou ešte aj zvlášť? Alebo stačí iba tento femibion, ltorý užívam

jasmin_88
15. júl 2024

ja mam krv az v pondelok o tyzden na 13dpt, dnes som len 6dpt, tak snad budem mat vysledky ako vy😍😍😍🍀
a uzivam len femibion 1 a plus lieky z car

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@jasmin_88 držíme palce 🙏 … ja tiež len femibion 1

emn88
15. júl 2024

@nikadominikanika ja uzivam lejdyvita, lebo tam je aktivna forma kyseliny listovej, folat a lieky z car. Nic ine.

emn88
15. júl 2024

@nikadominikanika ano, presne tak, cakame uz len na sono 😍
Pre mna to je klucovy moment...

jasmin_88
15. júl 2024

Juj baby ale inak akosi sme sa tu pozitivne naladili ze na taku vlnu a verim ze sa potom spolu presunieme vsetky do marcoviek a budeme az do finale spolu 🙏🏼😍 ze nam to takto zatial kazdej vyslo pozitivne az neuveritelne, menime statistiky ivf🤣🫶🏼

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@jasmin_88 ja aj manžel sme barani .. ja marec, on apríl 😂 traja barani v jednej domacnosti to bude zaujímavé 😂

jasmin_88
15. júl 2024

u nas to iste ja marec ( ale zaciatok, takze ryba) a muz april🤣🤣🤣💪🏼
@nikadominikanika
ale moj muz este nevie🥹

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@jasmin_88 fakt? 😂 .. u nás vedia aj rodičia, my celý tento proces Ivf sme prežívali všetci spolu, sme tak veľmi rodinne blízky .. veľa krát bol na klinike so mnou aj oco 😂

jasmin_88
15. júl 2024

@nikadominikanika akoze u nas vedia tiez ze riesime sak su to uz roky, ale ja uz som 3x prisla o babatko, tak to nesilime, muzovi poviem o tyzden po krvi, aj tak je teraz na sluzobke mimo, tak osobne 🙂 a rodicom ked tak po prvom sone ked bude tam kde ma😁
rozmyslam ako muzovi oznamim😏😁

emn88
15. júl 2024

@nikadominikanika 😂😂😂 traja barani ? Budete mat srandy kopec doma 😍

natalka145
15. júl 2024

@skrecok321 ja idem budúci pondelok na kontrolu do car a závažia kedy spravíme vklad.

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@jasmin_88 aha, jasné .. chápem ❤️ .. u nas jedine no surodenci a svokor nevie, on žije mimo nás .. objednala som stierací los zo sashe :D tam si zotrú a ziatia že budú mať vnúčatko .. to odnesieme po sone a tak im oznámime 🙂

@emn88 no tak to hej :D neviem si to predstavit 😂

jasmin_88
15. júl 2024

@nikadominikanika hahaha to mam aj ja v kosiku🤣🤣🤣🫶🏼

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@jasmin_88 my mame bars veľa spoločné 😂😂 .. a jak si napísala že muž na služobke .. čo robí? :D moj je vojak :D nemame aj to podobne? :D .. ja som učiteľka 😇

jasmin_88
15. júl 2024

@nikadominikanika nie nie, ale mamina moja je ucitelka🤣😆 my podnikame, v stavebnictve 😁😁

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@jasmin_88 tak aspon nejaká zhoda 😂 haha .. to už by som asi odpadla :D .. noo super, takže keď budem chcieť stavať dom tak píšem naspať sem 😂

jasmin_88
15. júl 2024

@nikadominikanika jasne sak v klude napis spravu ked tak nech tu nespamujeme a mozme pisat tam😁😁

skrecok321
16. júl 2024

Čiarka prestala tmavnuť😭😭😭testy idú od dola 8,9,10,11 dpt a podbrušku bolí na ms

nikadominikanika
autor
16. júl 2024

@skrecok321 to som mala aj ja, tmavla mi velmi pomaly .. neboj nič 🙂 skus digitalny ake tyzdne ukaze zajtra na 12 dpt by teoreticky mal uz ukazat 2-3 tyzden

nikadominikanika
autor
16. júl 2024

@skrecok321 keď na ne pozrieš obdeň tak sú tmavšie

skrecok321
16. júl 2024

@nikadominikanika spravím zajtra test a uvidím

nikadominikanika
autor
16. júl 2024

@skrecok321 a podbruško bolelo aj mna od 7dpt až do teraz ma bolieva

natalka145
16. júl 2024

@skrecok321 podľa mňa je všetko v poriadku. Uvidíš. Hlavne psychicky v kľude. Je krásne vidieť druhu čiarku a ako písala nikadominika tak keď pozrieš ob deň, každý druhý test tak krásne tmavne.

lenka5545
17. júl 2024

Dievčatá ahojte chcem sa opýtať ako ste zvládali dni po transfere? Ja mam pocit ze prešli 2 týždne nie dva dni a človek sa snaží nestresovat a nebáť sa však to nieje dobre ale je to teda ťažké kvalitne 😒😅😅

nikadominikanika
autor
17. júl 2024

@lenka5545 ani nevrav, sama neviem ako som ich prežila … to čakanie je najhoršie zo všetkého, radšej by som pichala aj šestoro injekcií kadetada ako čakať .. a keď som konečne dočkáš tak zas čakáš 2 týždne na ultrazvuk 🙈😂

Skús sa nejak zamestnať, aby ti prešiel rýchlejšie čas .. nič iné nepomôže :-/