Príprava na KET v júli 2024: Podporme sa navzájom!
Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@nikadominikanika mne aj sestricka povedala, ze velmi pekne cislo. Ja som dnes uz 14-ty den po et.
@emn88 super 😍 jj aj v tabulke je uz tolko vela pri takom dni 🫶🏻 .. tak teraz zas čakať, na ultrazvuk 😍
@natalka145 ja celkom dobré len žalúdok mám celý deň na vode a v piatok idem na krv a sono a ty ako?
Baby predpokladám že beriete femibion alebo inofolic alebo niečo .. beriere okrem toho kyselinu listou ešte aj zvlášť? Alebo stačí iba tento femibion, ltorý užívam
ja mam krv az v pondelok o tyzden na 13dpt, dnes som len 6dpt, tak snad budem mat vysledky ako vy😍😍😍🍀
a uzivam len femibion 1 a plus lieky z car
@jasmin_88 držíme palce 🙏 … ja tiež len femibion 1
@nikadominikanika ja uzivam lejdyvita, lebo tam je aktivna forma kyseliny listovej, folat a lieky z car. Nic ine.
@nikadominikanika ano, presne tak, cakame uz len na sono 😍
Pre mna to je klucovy moment...
Juj baby ale inak akosi sme sa tu pozitivne naladili ze na taku vlnu a verim ze sa potom spolu presunieme vsetky do marcoviek a budeme az do finale spolu 🙏🏼😍 ze nam to takto zatial kazdej vyslo pozitivne az neuveritelne, menime statistiky ivf🤣🫶🏼
@jasmin_88 ja aj manžel sme barani .. ja marec, on apríl 😂 traja barani v jednej domacnosti to bude zaujímavé 😂
u nas to iste ja marec ( ale zaciatok, takze ryba) a muz april🤣🤣🤣💪🏼
@nikadominikanika
ale moj muz este nevie🥹
@jasmin_88 fakt? 😂 .. u nás vedia aj rodičia, my celý tento proces Ivf sme prežívali všetci spolu, sme tak veľmi rodinne blízky .. veľa krát bol na klinike so mnou aj oco 😂
@nikadominikanika akoze u nas vedia tiez ze riesime sak su to uz roky, ale ja uz som 3x prisla o babatko, tak to nesilime, muzovi poviem o tyzden po krvi, aj tak je teraz na sluzobke mimo, tak osobne 🙂 a rodicom ked tak po prvom sone ked bude tam kde ma😁
rozmyslam ako muzovi oznamim😏😁
@nikadominikanika 😂😂😂 traja barani ? Budete mat srandy kopec doma 😍
@skrecok321 ja idem budúci pondelok na kontrolu do car a závažia kedy spravíme vklad.
@nikadominikanika hahaha to mam aj ja v kosiku🤣🤣🤣🫶🏼
@jasmin_88 my mame bars veľa spoločné 😂😂 .. a jak si napísala že muž na služobke .. čo robí? :D moj je vojak :D nemame aj to podobne? :D .. ja som učiteľka 😇
@nikadominikanika nie nie, ale mamina moja je ucitelka🤣😆 my podnikame, v stavebnictve 😁😁
@jasmin_88 tak aspon nejaká zhoda 😂 haha .. to už by som asi odpadla :D .. noo super, takže keď budem chcieť stavať dom tak píšem naspať sem 😂
@nikadominikanika jasne sak v klude napis spravu ked tak nech tu nespamujeme a mozme pisat tam😁😁
@skrecok321 to som mala aj ja, tmavla mi velmi pomaly .. neboj nič 🙂 skus digitalny ake tyzdne ukaze zajtra na 12 dpt by teoreticky mal uz ukazat 2-3 tyzden
@skrecok321 keď na ne pozrieš obdeň tak sú tmavšie
@nikadominikanika spravím zajtra test a uvidím
@skrecok321 a podbruško bolelo aj mna od 7dpt až do teraz ma bolieva
@skrecok321 podľa mňa je všetko v poriadku. Uvidíš. Hlavne psychicky v kľude. Je krásne vidieť druhu čiarku a ako písala nikadominika tak keď pozrieš ob deň, každý druhý test tak krásne tmavne.
Dievčatá ahojte chcem sa opýtať ako ste zvládali dni po transfere? Ja mam pocit ze prešli 2 týždne nie dva dni a človek sa snaží nestresovat a nebáť sa však to nieje dobre ale je to teda ťažké kvalitne 😒😅😅
@lenka5545 ani nevrav, sama neviem ako som ich prežila … to čakanie je najhoršie zo všetkého, radšej by som pichala aj šestoro injekcií kadetada ako čakať .. a keď som konečne dočkáš tak zas čakáš 2 týždne na ultrazvuk 🙈😂
Skús sa nejak zamestnať, aby ti prešiel rýchlejšie čas .. nič iné nepomôže :-/

@natalka145 dakujem 😍
Bolo by super, ak by si stihla aj ty 😍