icon

Príprava na prvý KET v novembri

rurutiax
5. nov 2025

Ahojte, zakladám diskusiu et/ket na November.😊 Ja začínam od zajtra prípravu Estrofemom a na konci novembra cca mám mať KET. Je to môj prvý KET a 2. IVF. Už máme 2 ročnú dcéru z prvého IVF.
Ktorú to čaká tiež? Môžeme sa navzájom podporiť.❤️☘️

mnavo
16. nov 2025

Ahojte. Chystáte sa na vklad niekto tento týždeň?

monula333
17. nov 2025
@mnavo

@mnavo ahoj ja zrejme az dalsi tyzden ale uvidime ci bude ovulacia atd mam mat prirodzeny KET. Prva kontrola 24.11 🙂

rurutiax
autor
17. nov 2025
@mnavo

@mnavo Ahoj ja asi áno, zajtra mám kontrolu a ak bude všetko ok, tak by som mala mať vklad buď v sobotu alebo v pondelok🙂

mnavo
18. nov 2025
@monula333

@mnavo ahoj ja zrejme az dalsi tyzden ale uvidime ci bude ovulacia atd mam mat prirodzeny KET. Prva kontrola 24.11 🙂

@monula333 mna caka vklad zajtra. Tvoje nick mi bol povedomy. A uvedomila som si,ze sme sa stretli v junovkach🤣🤣

rurutiax
autor
18. nov 2025

Ahojte, tak ja mám už po kontrole a sliznica je ideálna.😁 Od zajtra si pichám Prolutex plus Utrogestan a 24.11. v pondelok mám vklad.😊

anonym_dcafbc
18. nov 2025
@rurutiax

Ahojte, tak ja mám už po kontrole a sliznica je ideálna.😁 Od zajtra si pichám Prolutex plus Utrogestan a 24.11. v pondelok mám vklad.😊

Ahoj tak držím palce ☺️ ja mam vklad teraz v piatok. Môžem vedieť aku si mala sliznicu lebo ja som bola minulu štvrtok na kontrole a mala uz 11 mm mi to uz prišlo veľa.. ale tak hadam vedia co robia 🙂

rurutiax
autor
18. nov 2025
@anonym_dcafbc

Ahoj tak držím palce ☺️ ja mam vklad teraz v piatok. Môžem vedieť aku si mala sliznicu lebo ja som bola minulu štvrtok na kontrole a mala uz 11 mm mi to uz prišlo veľa.. ale tak hadam vedia co robia 🙂

@anonym_dcafbc Tiež som mala 11mm🙂 Ideál má byť od 8 do 12mm

monula333
18. nov 2025
@mnavo

@monula333 mna caka vklad zajtra. Tvoje nick mi bol povedomy. A uvedomila som si,ze sme sa stretli v junovkach🤣🤣

@mnavo no ved vsade sa tu motam 🙂 akosi sa nedari tak tu stale otravujem :D

fausti9
18. nov 2025

Ahojte dámy, idem si asi po trošku upokojenie, aspoň dúfam.. od 6dpt trošku špiním, tmavohnedé. Dnes ráno (10dpt) sa pridala svetločervená (ružovkastá) krv.. domáci test zatiaľ neukazuje ani len slabú čiarku.. občas kŕče, som vyčerpaná, slabá.. neviem kontaktovať kliniku (poslala som im email) keďže som v zahraničí.. nejaké tipy? Môj prvý čerstvý transfer..

majsterka
19. nov 2025

Ahojte spolubojovníčky!
Ja som bola na vklade 9.11.2025.
Dnes je to 10. deň po vklade. Začala som si od siedmeho dňa robiť testy, ale nejako moc nesilnejú. Niektoré baby majú už na 6. deň úplne koľajnice, ja na 7. deň len ducha... Testujete sa už niektorá?

majsterka
19. nov 2025
@fausti9

Ahojte dámy, idem si asi po trošku upokojenie, aspoň dúfam.. od 6dpt trošku špiním, tmavohnedé. Dnes ráno (10dpt) sa pridala svetločervená (ružovkastá) krv.. domáci test zatiaľ neukazuje ani len slabú čiarku.. občas kŕče, som vyčerpaná, slabá.. neviem kontaktovať kliniku (poslala som im email) keďže som v zahraničí.. nejaké tipy? Môj prvý čerstvý transfer..

@fausti9 snáď sa to podarilo spojiť s centrom a je všetko ok. 🥹

veronicka21
Autor odpoveď zmazal
veronicka21
19. nov 2025

Ahojte, tak vcera mi vysla hodnota hcg 2123,co zodpoveda 5.tyzdnu tehotenstva. O 2 tyzdne mam ultrazvuk, to je este dost dolezite a potom si trosku vydychnem. Posielam foto testov, prvy som robila na natlak manzela 5 dni po vklade.

veronicka21
19. nov 2025
@majsterka

Ahojte spolubojovníčky!
Ja som bola na vklade 9.11.2025.
Dnes je to 10. deň po vklade. Začala som si od siedmeho dňa robiť testy, ale nejako moc nesilnejú. Niektoré baby majú už na 6. deň úplne koľajnice, ja na 7. deň len ducha... Testujete sa už niektorá?

@majsterka ahoj, nestresuj zbytocne, aj tak je najpresnejsi test z krvi. Kamoska mala mocove testy negat, test z krvi ukazal zvysenu hladinu hcg a uz ma babatko 🙂 ciarka by uz mala byt vidiet, ale nic nie je stratene 🙂

anonym_135d75
19. nov 2025
@anonym_dcafbc

@anonym_dcafbc aj ja mam v piatok🙂 chodim do RF

majsterka
19. nov 2025
@veronicka21

@majsterka ahoj, nestresuj zbytocne, aj tak je najpresnejsi test z krvi. Kamoska mala mocove testy negat, test z krvi ukazal zvysenu hladinu hcg a uz ma babatko 🙂 ciarka by uz mala byt vidiet, ale nic nie je stratene 🙂

@veronicka21 no to čakanie má raz zabije. Samozrejme, že krv je smerodajná, ale predsa len keď sa všade každá testuje tam mi to príde také prirodzené že po tých testoch siaham tiež - ty si netestovala pred krvným testom?

majsterka
19. nov 2025
@veronicka21

Ahojte, tak vcera mi vysla hodnota hcg 2123,co zodpoveda 5.tyzdnu tehotenstva. O 2 tyzdne mam ultrazvuk, to je este dost dolezite a potom si trosku vydychnem. Posielam foto testov, prvy som robila na natlak manzela 5 dni po vklade.

@veronicka21 a ešte veľká gratulácia! 🥲

veronicka21
19. nov 2025
@majsterka

@veronicka21 no to čakanie má raz zabije. Samozrejme, že krv je smerodajná, ale predsa len keď sa všade každá testuje tam mi to príde také prirodzené že po tých testoch siaham tiež - ty si netestovala pred krvným testom?

@majsterka testovala som sa, lebo manzel chcel. Ale vychadzali mi pekne ciarky. V auguste, ked sme boli na vklade mi neukazovalo ziadne ciarky a dost ma to stresovalo, bola som podrazdena a dni sli pomaly. Neviem sem pridat foto testov :/ skusim sukromne

majsterka
19. nov 2025
@veronicka21

@majsterka testovala som sa, lebo manzel chcel. Ale vychadzali mi pekne ciarky. V auguste, ked sme boli na vklade mi neukazovalo ziadne ciarky a dost ma to stresovalo, bola som podrazdena a dni sli pomaly. Neviem sem pridat foto testov :/ skusim sukromne

@veronicka21 čiarky máš riadne teda 🙂 gratulujem ;) vy ste istí 🙂

veronicka21
19. nov 2025

konecne sa mi cez PC podarilo pridat foto

janka1188
19. nov 2025
@anonym_135d75

@anonym_dcafbc aj ja mam v piatok🙂 chodim do RF

@anonym_135d75 drzim silno palce 🫶☺️ ja chodim do Gyncare. Idete si dávať aj embryoglue?

janka1188
19. nov 2025
@veronicka21

@veronicka21 gratulujem ♥️♥️♥️

mnavo
19. nov 2025
@monula333

@mnavo no ved vsade sa tu motam 🙂 akosi sa nedari tak tu stale otravujem :D

@monula333 no ja tiež už nejaký čas putujem po rôznych termínovych skupinach😬😬 ale držím nam palce, aby sme uz viac neputovali🤣🤣

mnavo
19. nov 2025

Ja som dnes po vklade...no bol to riadny hardcore ..doteraz som vzdy vravievala ze vklad je pohodicka ..( mam jedno dieta,ale toto bol teda moj uz 10ty vklad, neberte si zo mna priklad😬😬).
Ale teda ten dnesny bol celkom masaker. Nejak sa mi vraj pokrutil krcok a to v kombinacii s mojou dozaduotocenou maternicou bol dnes problem😬😬 jedna doktorka mi tlacila sonom na bruchu,tak ze som myslela ze sa od bolesti dovraciam a druha si nejak zastikla krcok aby nim mohla lomcovat...no ale teda dostali sa tam kde mali,tak dufam ze uspesne...😬😬😬

majsterka
19. nov 2025
@veronicka21

konecne sa mi cez PC podarilo pridat foto

@veronicka21 je to paráda 🙂 máš to isté joj bodaj by sa nám to všetkým čoskoro podarilo ❤️

anonym_135d75
19. nov 2025
@mnavo

Ja som dnes po vklade...no bol to riadny hardcore ..doteraz som vzdy vravievala ze vklad je pohodicka ..( mam jedno dieta,ale toto bol teda moj uz 10ty vklad, neberte si zo mna priklad😬😬).
Ale teda ten dnesny bol celkom masaker. Nejak sa mi vraj pokrutil krcok a to v kombinacii s mojou dozaduotocenou maternicou bol dnes problem😬😬 jedna doktorka mi tlacila sonom na bruchu,tak ze som myslela ze sa od bolesti dovraciam a druha si nejak zastikla krcok aby nim mohla lomcovat...no ale teda dostali sa tam kde mali,tak dufam ze uspesne...😬😬😬

@mnavo toto tu kazdeho ukludnilo

anonym_135d75
19. nov 2025
@janka1188

@anonym_135d75 drzim silno palce 🫶☺️ ja chodim do Gyncare. Idete si dávať aj embryoglue?

@janka1188 áno vopred som nahlasovala a ty?

monula333
19. nov 2025
@mnavo

@monula333 no ja tiež už nejaký čas putujem po rôznych termínovych skupinach😬😬 ale držím nam palce, aby sme uz viac neputovali🤣🤣

@mnavo citam ze si po vklade takze posielam vserku energiu aby to dopadlo dobre ❤️❤️ verim ze sa nam tiez podari 🙂 a prve mimco mate tiez z IVF?

janka1188
19. nov 2025
@anonym_135d75

@janka1188 áno vopred som nahlasovala a ty?

@anonym_135d75 mna sa ani nepýtali. Stale rozmýšľam nad tým ale skor si ho už asi nedám..

veronicka21
19. nov 2025
@janka1188

@janka1188 ahoj, mne ho po prvom neuspesnom vklade odporucili, tak sme si teraz dali. Vraj to zvysuje uspesnost len o par percent, ale nechceli sme to podcenit.