Príprava na prvý KET v novembri
Ahojte, zakladám diskusiu et/ket na November.😊 Ja začínam od zajtra prípravu Estrofemom a na konci novembra cca mám mať KET. Je to môj prvý KET a 2. IVF. Už máme 2 ročnú dcéru z prvého IVF.
Ktorú to čaká tiež? Môžeme sa navzájom podporiť.❤️☘️
@mnavo citam ze si po vklade takze posielam vserku energiu aby to dopadlo dobre ❤️❤️ verim ze sa nam tiez podari 🙂 a prve mimco mate tiez z IVF?
@monula333 ďakujem.ano aj prve dieťa je z ivf. My sme ten specialny pripad,kedy ani vysetrenia na nič neprisli, len dokopy nam to spolu nejak nejde🤣🤣
@mnavo toto tu kazdeho ukludnilo
@anonym_135d75 prepac ak sa ti moja správa nepacila. No zial ruzove okuliare som uz velmi davno stratila. Vsetkym babam drzim palce a takym co sa to na prvý raz podarí zavidim a teda nie tíško, ale celkom nahlas🤣🤣 ale prajem nam vsetkym aby to vyslo. Nic nie je krajsie ako ked sa ku mne dietatko pritúli a povie,maminka veľmi ta lubim❤️
@monula333 ďakujem.ano aj prve dieťa je z ivf. My sme ten specialny pripad,kedy ani vysetrenia na nič neprisli, len dokopy nam to spolu nejak nejde🤣🤣
@mnavo ale ide ked uz jedno mate 🙂 ale je to fakt ako loteria niekedy kks. Clovek tu nikdy nemoze byt nicim isty mas embrya problem s vkladmi moze byt ..alebo mas malo embryi a stale cosi..ja verim ze toto bude posledny vklad na dlhu dobu teda pokial nebude tuzba este po jednom 😁😊
Abojte dievcata, ja som mala KET 17.11., cakam s vami, zatial som netestovala. Po minulom vklade sa mi spustila Ms aj cez lieky, mala som amelgen 400, teraz mam uteogestan 200 a mam pocit, ze sa situacia opakuje, cakam kedy dostanem, brucho mi asi exploduje. vkladali mi 4BB, jeden snehuliak je este odlozeny v Brne. Myslim na vas
Abojte dievcata, ja som mala KET 17.11., cakam s vami, zatial som netestovala. Po minulom vklade sa mi spustila Ms aj cez lieky, mala som amelgen 400, teraz mam uteogestan 200 a mam pocit, ze sa situacia opakuje, cakam kedy dostanem, brucho mi asi exploduje. vkladali mi 4BB, jeden snehuliak je este odlozeny v Brne. Myslim na vas
@aprilovekuriatko Ahoj aa koľko si toho utrogestanu vkladáš? Tá 200 mi príde ozaj málo. Ja si ráno pichávam prolutex a večer si vkladám ešte 2 tabletky utrogestanu 300.
@aprilovekuriatko Ahoj aa koľko si toho utrogestanu vkladáš? Tá 200 mi príde ozaj málo. Ja si ráno pichávam prolutex a večer si vkladám ešte 2 tabletky utrogestanu 300.
@rurutiax 0-0-1 200, tak neviem...
@aprilovekuriatko Fúha😳 to mne by sliznicu neudržalo, ja potrebujem aspoň minimálne 300, ale snáď vedia čo robia. Držím palce
@aprilovekuriatko to je zvlastne..brali ti krv na progesteron v den vkladu?aka bola jeho hodnota ??si si ista ze ma 0-0-1??
@aprilovekuriatko ahoj, budem na teba silno mysliet 🙂 aku si mala hosnotu progesteronu v den vkladu? Bola si na odber krvi aj po vklade? Ja si picham 2x denne prolutex, potom si vkladam 2x denne amelgen, 2x denne striekam lenzetto a 3x denne uzivam estrofem.... My sme tiez v Brne boli 🙂
@aprilovekuriatko ahoj, budem na teba silno mysliet 🙂 aku si mala hosnotu progesteronu v den vkladu? Bola si na odber krvi aj po vklade? Ja si picham 2x denne prolutex, potom si vkladam 2x denne amelgen, 2x denne striekam lenzetto a 3x denne uzivam estrofem.... My sme tiez v Brne boli 🙂
@veronicka21 ďakujem. Brali mi v den sona, hodnota bola dobra a sliznica tiez ukazkova, po vklade ani pred mi krv nebrali. A som si ista, 0-0-1 200mg
@veronicka21 ďakujem. Brali mi v den sona, hodnota bola dobra a sliznica tiez ukazkova, po vklade ani pred mi krv nebrali. A som si ista, 0-0-1 200mg
@aprilovekuriatko to sa ta niekto iny pytal, ci si si ista, ze len 1x si pichas Prolutex. Ja som tak mala tiez, ked som bola 1x na ET a stacilo to. Zial, ked som bola na KET v auguste tohto roka, nestacilo mi 1x denne pichat si Prolutex a potom mi ho aj navysili na 2x, ale uz nepomohlo. Teraz mi rovno dali 2x denne 🙂
@aprilovekuriatko to sa ta niekto iny pytal, ci si si ista, ze len 1x si pichas Prolutex. Ja som tak mala tiez, ked som bola 1x na ET a stacilo to. Zial, ked som bola na KET v auguste tohto roka, nestacilo mi 1x denne pichat si Prolutex a potom mi ho aj navysili na 2x, ale uz nepomohlo. Teraz mi rovno dali 2x denne 🙂
@veronicka21 som veľmi zvedava, ako to dopadnem. Už mi 3 len trpnem, kedy sa mi soistí MS. Niekedy celkom nerozumiem postupom v Brne, len sa uisťujem, že vedia, čo robia.
@veronicka21 som veľmi zvedava, ako to dopadnem. Už mi 3 len trpnem, kedy sa mi soistí MS. Niekedy celkom nerozumiem postupom v Brne, len sa uisťujem, že vedia, čo robia.
@aprilovekuriatko si v Reprofit brno? ja som si tam odber na progesteron musela celkom razne vydupať ale ja som bola aj den predtym na krv u gyneko. A ja som bola aj 12DC aby sa nestalo ze uz vtedy je vysoky progesteron. Musi byt vtedy nizky lebo ak by bol vtedy uz vysoky tak sliznica pri vklade by bola uz stara. Cize toto som si ja extremne odsledovala pretoze oni su tam po RF Martin najviac mimo zo vsetkych centier v ktorych som zatial bola.
@aprilovekuriatko si v Reprofit brno? ja som si tam odber na progesteron musela celkom razne vydupať ale ja som bola aj den predtym na krv u gyneko. A ja som bola aj 12DC aby sa nestalo ze uz vtedy je vysoky progesteron. Musi byt vtedy nizky lebo ak by bol vtedy uz vysoky tak sliznica pri vklade by bola uz stara. Cize toto som si ja extremne odsledovala pretoze oni su tam po RF Martin najviac mimo zo vsetkych centier v ktorych som zatial bola.
@klarabohun77 bol nizky. Ale nikto nic, ze treba dalsie odbery
Ahoj. My budeme mat 27.11.vklad
Ahojte, tak ja už mám po vklade. Už len nech si urobí pohodlie a zahniezdi sa.😊
Ja som dnes 3DPT pocity ziadne a vy?
@aprilovekuriatko ahoj ja som presne na tom ako ty 🙂 mame jedno embryo 4BB a vklad podla vsetkeho buduci pondelok. Tiez som v soku ze mi nasadili progesteron na 0-0-1 zda sa mi to malo. Neviem podla coho o tom rozhoduju :/
@aprilovekuriatko ahoj ja som presne na tom ako ty 🙂 mame jedno embryo 4BB a vklad podla vsetkeho buduci pondelok. Tiez som v soku ze mi nasadili progesteron na 0-0-1 zda sa mi to malo. Neviem podla coho o tom rozhoduju :/
@monula333 čítam to máš naozaj malú dávku, ja keď som bola na vklade najskôr som si davala 1-1-1 a to tak že jedna tabletka mala 200 mg progestenalle a neskôr keď som začala krvácať tak som si pichala k tomu ešte prolutex 1x denne - to je další progestenalle ale systémovo podávaný. A pomohlo.
@monula333 čítam to máš naozaj malú dávku, ja keď som bola na vklade najskôr som si davala 1-1-1 a to tak že jedna tabletka mala 200 mg progestenalle a neskôr keď som začala krvácať tak som si pichala k tomu ešte prolutex 1x denne - to je další progestenalle ale systémovo podávaný. A pomohlo.
@majka2022 ja som mala raz ET ale embryo bolo dost nizkej kvality tam doslova dr povedal ze skusime a uvidime a aj vtedy som mala vyssiu davku. Tak som teraz prekvapena. Ale tak spolieham sa ze vedia co robia len vidim ze viacero dievcat tu uz pisalo ze sa im to zda malo :/
Ja som dnes 3DPT pocity ziadne a vy?
@klarabohun77 ja som tiez bola v piatok na vklad. A klasika pichanie tahanie v podbrušku uz aj krize dnes. Ale to som zakazdym pocitovala tak to bude z tych liekov.
@klarabohun77 ja som tiez bola v piatok na vklad. A klasika pichanie tahanie v podbrušku uz aj krize dnes. Ale to som zakazdym pocitovala tak to bude z tych liekov.
@anonym_dcafbc aha no to ja vobec nemam ja sa citim najviac netehotno ako sa len da..tie konske davky liekov sommnou nic nerobia.drzim ti palce🍀
@anonym_dcafbc aha no to ja vobec nemam ja sa citim najviac netehotno ako sa len da..tie konske davky liekov sommnou nic nerobia.drzim ti palce🍀
@klarabohun77 Ďakujem a tebe tiez drzim palce 🍀♥️
Ahojte, ja idem 1.12. na sono a hcg, uz by malo byt vidiet aj srdiecko 🙂 tie co ste boli posledne dni na vklade, kedy sa planujete testovat?
@monula333 silno držím palce, mne sa dnes spúšťa MS. Myslím na teba, nech je všetko ok🍀
@monula333 silno držím palce, mne sa dnes spúšťa MS. Myslím na teba, nech je všetko ok🍀
@aprilovekuriatko och to ma velmi mrzi :( ja mam mat vklad v pondelok tak uvidime ako to dopadne. Ja som dnes pisala dr ze ta davka sa mi zda nizka a napisal mi ze pri native sa nedavaju take vysoke davky ale zoberu mi krv este v den vkladu. "Aspon" mate este jedneho mraziacika toto je nase jedine embryo. Verim ze buduci x bude uspesny ❤️
Ahojte, ja idem 1.12. na sono a hcg, uz by malo byt vidiet aj srdiecko 🙂 tie co ste boli posledne dni na vklade, kedy sa planujete testovat?
@veronicka21 jooj to je super🍀.. zajtra bude 5 den chcela by som vyskúšať ale bojim sa . Tebe sa na kolky den ukázal pozitívny test a mala si aj nejaké príznaky? Viem kazda sme ina ,ale tak zo zvedavosti ☺️
@veronicka21 Ja skúsim túto sobotu, vtedy budem 5dpt.🙂 Pri dcére mi ukázalo ducha už na 4dpt.

Ja som dnes po vklade...no bol to riadny hardcore ..doteraz som vzdy vravievala ze vklad je pohodicka ..( mam jedno dieta,ale toto bol teda moj uz 10ty vklad, neberte si zo mna priklad😬😬).
Ale teda ten dnesny bol celkom masaker. Nejak sa mi vraj pokrutil krcok a to v kombinacii s mojou dozaduotocenou maternicou bol dnes problem😬😬 jedna doktorka mi tlacila sonom na bruchu,tak ze som myslela ze sa od bolesti dovraciam a druha si nejak zastikla krcok aby nim mohla lomcovat...no ale teda dostali sa tam kde mali,tak dufam ze uspesne...😬😬😬
@mnavo drzim palce, 10 vkladov? Ty si superzena. Teraz vylozit nohy a setrit sa, teda ak to starsie dieta dovoli.