Príprava na prvý KET v novembri
Ahojte, zakladám diskusiu et/ket na November.😊 Ja začínam od zajtra prípravu Estrofemom a na konci novembra cca mám mať KET. Je to môj prvý KET a 2. IVF. Už máme 2 ročnú dcéru z prvého IVF.
Ktorú to čaká tiež? Môžeme sa navzájom podporiť.❤️☘️
@veronicka21 jooj to je super🍀.. zajtra bude 5 den chcela by som vyskúšať ale bojim sa . Tebe sa na kolky den ukázal pozitívny test a mala si aj nejaké príznaky? Viem kazda sme ina ,ale tak zo zvedavosti ☺️
@anonym_dcafbc dakujem 🙂 pri prvom tehu som mala den po vklade pichanie v podbrusku, ale napriklad teraz som to nemala. Okrem toho ani predtym ani teraz ziadne specialne priznaky. Akurat pri kychani ma to dost bolelo, ale vraj to suvisi s natahovanim vazov maternice.... Vela babam vraj 5. den vyjde pozitivny test, ja by som si ho na tvojom mieste spravila, urcite daj vediet
@anonym_dcafbc dakujem 🙂 pri prvom tehu som mala den po vklade pichanie v podbrusku, ale napriklad teraz som to nemala. Okrem toho ani predtym ani teraz ziadne specialne priznaky. Akurat pri kychani ma to dost bolelo, ale vraj to suvisi s natahovanim vazov maternice.... Vela babam vraj 5. den vyjde pozitivny test, ja by som si ho na tvojom mieste spravila, urcite daj vediet
@veronicka21 ja mam asi všetky mozne príznaky ale to som mala po kazdom transfere. Skusala som test a je negatívny 😔
@veronicka21 ja mam asi všetky mozne príznaky ale to som mala po kazdom transfere. Skusala som test a je negatívny 😔
@anonym_dcafbc este nezufaj, vyskusaj o 2 dni. mohlo sa aj neskor uhniezdit 🙂
Tak baby ja uz mam dnes vklad za sebou. Kto caka somnou na výsledok?
Ja som dnes skúšala testovať, som 4dpt🥹
@rurutiax gratulujem a zelam aby silnel. Ja zelam tejto skupinke nech je uspesna, my sme svoj jediny pokus vyskusali ale bez vysledku💔drzim Vam palce
@rurutiax wau gratulujem
@zuzka2662021 ďakujem, aj tebe držím palce🙂
@rurutiax gratulujem a zelam aby silnel. Ja zelam tejto skupinke nech je uspesna, my sme svoj jediny pokus vyskusali ale bez vysledku💔drzim Vam palce
@klarabohun77 Ďakujem.. to mi je moc ľúto, skúšala si testovať? Boli negatívne?
@zuzka2662021 ďakujem, aj tebe držím palce🙂
@rurutiax aj si cítila nejaké príznaky,poprípade uhniezdenie?
@rurutiax aj si cítila nejaké príznaky,poprípade uhniezdenie?
@zuzka2662021 nemala som žiadne príznaky a stále nemám.🙂
@zuzka2662021 nemala som žiadne príznaky a stále nemám.🙂
@rurutiax ja som dnes 2dpt a preve dni ma dosť bolelo brucho,dnes tak jemnejšie ale take pichanie pociťujem. A včera večer som cítila v podbrusku take pálivé teplo tak snad je to ok. Kolky mas transfer?
@rurutiax ja som dnes 2dpt a preve dni ma dosť bolelo brucho,dnes tak jemnejšie ale take pichanie pociťujem. A včera večer som cítila v podbrusku take pálivé teplo tak snad je to ok. Kolky mas transfer?
@zuzka2662021 Áno aj ja som mala pichanie v podbrušku v 3dpt.🙂 u mňa to išlo asi o uhniezdenie. Je to môj druhý transfer vôbec, z prvého transferu mám 2 ročnú dcéru.
@zuzka2662021 Áno aj ja som mala pichanie v podbrušku v 3dpt.🙂 u mňa to išlo asi o uhniezdenie. Je to môj druhý transfer vôbec, z prvého transferu mám 2 ročnú dcéru.
@rurutiax tak super,ze mas takto 100%uspesnost. Toto je môj 4,transfer. 2.vysiel ale plod sa nevyvijal
Ahojte. Dnes som 4dpt a od vcera mam riadne PMS. Podbrusko,prsia, navracia. Mali ste aj vy tak a bolo to úspešne?
Ahojte, tak dnes som bola na SONE. Akcia ❤️ potvrdena, vsetko je tak ako ma byt. Velmi vam prajem, aby ste mali coskoro aj vy pozitivne informacie
@veronicka21 krásne správy
@all žienky tie ktorým to vyšlo... Mali ste nejaké príznaky prvý deň po transfere? V deň vkladu, u mňa bolesť hlavy, bolesť v krížoch a tlaky v maternici, všimli ste si zahniezdenie? Malí ste spinenie druhý alebo tretí deň po transfere?
@soahsuah Nie, nie a nie😅 keby nemám 2 koľajnice na testoch, tak ani neviem, že som tehotná.
@all žienky tie ktorým to vyšlo... Mali ste nejaké príznaky prvý deň po transfere? V deň vkladu, u mňa bolesť hlavy, bolesť v krížoch a tlaky v maternici, všimli ste si zahniezdenie? Malí ste spinenie druhý alebo tretí deň po transfere?
@soahsuah ahoj, pri prvom tehu som mala den po vklade jemne krce, pri druhom vobec nic.
Dievčatá mne vysiel pozitivny test na 9dpt.😍😍
Dievčatá mne vysiel pozitivny test na 9dpt.😍😍
@zuzka2662021 uzasna sprava ❤️
Ahojte, ja som dnes 14dpt a mala som dnes krv aj sono a bolo už vidno malú bublinku.🙂 Pred hodinou mi volali z car a hcg mám 2552, kks mega😮💨 Len aby náhodou neboli namiesto jednej fazuľky dve🤣
Ahojte, ja som dnes 14dpt a mala som dnes krv aj sono a bolo už vidno malú bublinku.🙂 Pred hodinou mi volali z car a hcg mám 2552, kks mega😮💨 Len aby náhodou neboli namiesto jednej fazuľky dve🤣
@rurutiax super hodnota. Aj ja uz mam pozitívne testy. Robím si od 9dpt

@monula333 silno držím palce, mne sa dnes spúšťa MS. Myslím na teba, nech je všetko ok🍀
@aprilovekuriatko To mi je ľúto😕 drž sa❤️