icon

Príprava na prvý KET v novembri

rurutiax
5. nov 2025

Ahojte, zakladám diskusiu et/ket na November.😊 Ja začínam od zajtra prípravu Estrofemom a na konci novembra cca mám mať KET. Je to môj prvý KET a 2. IVF. Už máme 2 ročnú dcéru z prvého IVF.
Ktorú to čaká tiež? Môžeme sa navzájom podporiť.❤️☘️

Strana
z4
rurutiax
autor
25. nov 2025
@aprilovekuriatko

@monula333 silno držím palce, mne sa dnes spúšťa MS. Myslím na teba, nech je všetko ok🍀

@aprilovekuriatko To mi je ľúto😕 drž sa❤️

veronicka21
25. nov 2025
@anonym_dcafbc

@veronicka21 jooj to je super🍀.. zajtra bude 5 den chcela by som vyskúšať ale bojim sa . Tebe sa na kolky den ukázal pozitívny test a mala si aj nejaké príznaky? Viem kazda sme ina ,ale tak zo zvedavosti ☺️

@anonym_dcafbc dakujem 🙂 pri prvom tehu som mala den po vklade pichanie v podbrusku, ale napriklad teraz som to nemala. Okrem toho ani predtym ani teraz ziadne specialne priznaky. Akurat pri kychani ma to dost bolelo, ale vraj to suvisi s natahovanim vazov maternice.... Vela babam vraj 5. den vyjde pozitivny test, ja by som si ho na tvojom mieste spravila, urcite daj vediet

anonym_dcafbc
26. nov 2025
@veronicka21

@anonym_dcafbc dakujem 🙂 pri prvom tehu som mala den po vklade pichanie v podbrusku, ale napriklad teraz som to nemala. Okrem toho ani predtym ani teraz ziadne specialne priznaky. Akurat pri kychani ma to dost bolelo, ale vraj to suvisi s natahovanim vazov maternice.... Vela babam vraj 5. den vyjde pozitivny test, ja by som si ho na tvojom mieste spravila, urcite daj vediet

@veronicka21 ja mam asi všetky mozne príznaky ale to som mala po kazdom transfere. Skusala som test a je negatívny 😔

veronicka21
26. nov 2025
@anonym_dcafbc

@veronicka21 ja mam asi všetky mozne príznaky ale to som mala po kazdom transfere. Skusala som test a je negatívny 😔

@anonym_dcafbc este nezufaj, vyskusaj o 2 dni. mohlo sa aj neskor uhniezdit 🙂

zuzka2662021
27. nov 2025

Tak baby ja uz mam dnes vklad za sebou. Kto caka somnou na výsledok?

rurutiax
autor
28. nov 2025

Ja som dnes skúšala testovať, som 4dpt🥹

zuzka2662021
28. nov 2025
@rurutiax

@rurutiax wau gratulujem

klarabohun77
29. nov 2025
@rurutiax

@rurutiax gratulujem a zelam aby silnel. Ja zelam tejto skupinke nech je uspesna, my sme svoj jediny pokus vyskusali ale bez vysledku💔drzim Vam palce

rurutiax
autor
29. nov 2025
@zuzka2662021

@rurutiax wau gratulujem

@zuzka2662021 ďakujem, aj tebe držím palce🙂

rurutiax
autor
29. nov 2025
@klarabohun77

@rurutiax gratulujem a zelam aby silnel. Ja zelam tejto skupinke nech je uspesna, my sme svoj jediny pokus vyskusali ale bez vysledku💔drzim Vam palce

@klarabohun77 Ďakujem.. to mi je moc ľúto, skúšala si testovať? Boli negatívne?

zuzka2662021
29. nov 2025
@rurutiax

@zuzka2662021 ďakujem, aj tebe držím palce🙂

@rurutiax aj si cítila nejaké príznaky,poprípade uhniezdenie?

rurutiax
autor
29. nov 2025
@zuzka2662021

@rurutiax aj si cítila nejaké príznaky,poprípade uhniezdenie?

@zuzka2662021 nemala som žiadne príznaky a stále nemám.🙂

zuzka2662021
29. nov 2025
@rurutiax

@zuzka2662021 nemala som žiadne príznaky a stále nemám.🙂

@rurutiax ja som dnes 2dpt a preve dni ma dosť bolelo brucho,dnes tak jemnejšie ale take pichanie pociťujem. A včera večer som cítila v podbrusku take pálivé teplo tak snad je to ok. Kolky mas transfer?

rurutiax
autor
29. nov 2025
@zuzka2662021

@rurutiax ja som dnes 2dpt a preve dni ma dosť bolelo brucho,dnes tak jemnejšie ale take pichanie pociťujem. A včera večer som cítila v podbrusku take pálivé teplo tak snad je to ok. Kolky mas transfer?

@zuzka2662021 Áno aj ja som mala pichanie v podbrušku v 3dpt.🙂 u mňa to išlo asi o uhniezdenie. Je to môj druhý transfer vôbec, z prvého transferu mám 2 ročnú dcéru.

zuzka2662021
29. nov 2025
@rurutiax

@zuzka2662021 Áno aj ja som mala pichanie v podbrušku v 3dpt.🙂 u mňa to išlo asi o uhniezdenie. Je to môj druhý transfer vôbec, z prvého transferu mám 2 ročnú dcéru.

@rurutiax tak super,ze mas takto 100%uspesnost. Toto je môj 4,transfer. 2.vysiel ale plod sa nevyvijal

soahsuah
30. nov 2025
@rurutiax

@rurutiax @all ahojte, aj nás čaká ket ,do tejto skupiny to už síce nestíhame ale sme hneď na začiatku decembra. 4.12. máme plánovaný vklad. Je tu ešte niekto kto čaká? Doma máme už dcérku.

zuzka2662021
1. dec 2025

Ahojte. Dnes som 4dpt a od vcera mam riadne PMS. Podbrusko,prsia, navracia. Mali ste aj vy tak a bolo to úspešne?

veronicka21
1. dec 2025

Ahojte, tak dnes som bola na SONE. Akcia ❤️ potvrdena, vsetko je tak ako ma byt. Velmi vam prajem, aby ste mali coskoro aj vy pozitivne informacie

zuzka2662021
2. dec 2025
@veronicka21

Ahojte, tak dnes som bola na SONE. Akcia ❤️ potvrdena, vsetko je tak ako ma byt. Velmi vam prajem, aby ste mali coskoro aj vy pozitivne informacie

@veronicka21 krásne správy

soahsuah
5. dec 2025

@all žienky tie ktorým to vyšlo... Mali ste nejaké príznaky prvý deň po transfere? V deň vkladu, u mňa bolesť hlavy, bolesť v krížoch a tlaky v maternici, všimli ste si zahniezdenie? Malí ste spinenie druhý alebo tretí deň po transfere?

rurutiax
autor
5. dec 2025
@soahsuah

@all žienky tie ktorým to vyšlo... Mali ste nejaké príznaky prvý deň po transfere? V deň vkladu, u mňa bolesť hlavy, bolesť v krížoch a tlaky v maternici, všimli ste si zahniezdenie? Malí ste spinenie druhý alebo tretí deň po transfere?

@soahsuah Nie, nie a nie😅 keby nemám 2 koľajnice na testoch, tak ani neviem, že som tehotná.

veronicka21
6. dec 2025
@soahsuah

@soahsuah ahoj, pri prvom tehu som mala den po vklade jemne krce, pri druhom vobec nic.

zuzka2662021
Včera o 10:29

Dievčatá mne vysiel pozitivny test na 9dpt.😍😍

veronicka21
Včera o 12:26
@zuzka2662021

Dievčatá mne vysiel pozitivny test na 9dpt.😍😍

@zuzka2662021 uzasna sprava ❤️

zuzka2662021
Včera o 13:09
@veronicka21

@zuzka2662021 uzasna sprava ❤️

@veronicka21 ďakujem

rurutiax
autor
Dnes o 14:06

Ahojte, ja som dnes 14dpt a mala som dnes krv aj sono a bolo už vidno malú bublinku.🙂 Pred hodinou mi volali z car a hcg mám 2552, kks mega😮‍💨 Len aby náhodou neboli namiesto jednej fazuľky dve🤣

zuzka2662021
Dnes o 14:15
@rurutiax

Ahojte, ja som dnes 14dpt a mala som dnes krv aj sono a bolo už vidno malú bublinku.🙂 Pred hodinou mi volali z car a hcg mám 2552, kks mega😮‍💨 Len aby náhodou neboli namiesto jednej fazuľky dve🤣

@rurutiax super hodnota. Aj ja uz mam pozitívne testy. Robím si od 9dpt

Strana
z4