Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Tak som dnes volala do poisťovne, naša žiadosť bola včera schválená 🙂 🙂 🙂
@dandy914 volala som do centra, chodím do Heliosu v MT, že či stihnem začať v nasledujúcom cykle a povedali mi, že to závisí od toho, kedy im príde schválená žiadosť, že ju potrebujú mať v rukách - 😒 Tak som písala e-mail do poisťovne či by im to nemohli poslať mailom, tak uvidím
@timmka mne povadali že možem hned na další cyklus - 😕 😕 😕 - tak sa v tom vyznaj
@linda81 ja robím tiež v prácu, kde sa stretávam s takými "matkami" - čo majú xy interupcií za sebou, alebo deti po domovoch - hrôza ☹ Ale sa snažím nepripúštať si tú nespravodlivosť.
Naše detičky budú mať najstarostlivejších a najmilujúcejších rodičov 😵 Môj muž už ale hovorí, že ked sa to malé raz narodí tak ho hned capne po riti že kde bolo tak dlho 😎
@amilak tak potom neviem, co lekar... iny nazror 😒 😒 😒 , ja som z toho uz ozaj teľa, pytala som sa preto lebo sme chceli medzi tym co som cakala na schvalenie ziadosti od poistovni skusit IUI, tak mi povedal dr. ze nie je problem, ale ze mi musi dat nejake injekcie co stoja 300 eura, to poistovna nepreplaca, lebo zvycajne baby beru clostilbegyt, ale nie tesne pred ivf, ze si to nevezme ..... 😒 😒 😒 , ze je to na nas, ale rozhodli sme ze to neskusime preto, ze by som mohla dostat nejaku infekciu a pred ivf by nebolo dobre, ze keby som vydavala nejake protilatky voci spermiam, tak by nas do toho tlacil, ale ja som v poriadku len spermiogram je zly, tak uvidime ci ivf pomoze aby sme sa konecne toho dockali
baby pls, pred IVF bude musiet ist aj muz na krv?
este by som chcela vediet vas nazor na tento cajik 🙂 http://www.otehotnenie.sk/product/bylinna-zmes-... myslite si, ze nieco na tom je?
@timmka ja som sa rozhodla že budem dôverovať tomu čo hovoria - inak by ma z toho j..lo - keby mi povedali že si mám vybrať či IVF hneď alebo IUI s clostilom a až potom IVF po 3 mesiacoch, tak určite nejdem na IUI - a hlavne mne ju potom ani nerobili, takže to užívanie bolo zbytočné 🙄
99azura99 ano, pred IVF musí ísť aj manžel na krv, musí absolvovať interné predoperačné vyšetrenie, + kvantum odberov krvi (HIV...atď.)
@timmka my máme tiež zlý spg a ešte mne velmi rýchlo rastú a praskajú folikuly - je teda možné že vajká sa vyplavujú nezrelé ale to nikto nevie - no a po clostile mi nerastie sliznica maternice, raz po IUI sa mi vajíčko oplodnilo ale nemalo sa asi na čom poriadne uchytiť, lebo som mala najprv HCG zvýšené a o tri dni nulové 😖
ahojte u nas tiež nemusel manžel žiadne vyšetrenie robit iba ja predoperačne ani nič nam nepovedali a to v piatok idem na vyber 🙂 🙂 🙂 on len odovzdat material 😀 😀 😀 a 3dni sex.absencia 😲 😲 😲

@amilak moja, ale ked si brala clostil pri iui tak na ivf nemozes ist 3 mesiace,aspon tak mi povedal dr.