Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@timmka u mna musel ísť na predoperačné vyšetrenie aj manžel. Doktor doporučil interné predoperačné vyšetrenie oboch manželov... začala som stimulovať s gonalom, potom merional+cetrotide a dnes som mala ísť na odber, no žiaľ mi zistili, že nemôžem ísť na ivf, nakoľko mi praskli folikuly ☹ , dalsie sklamanie po 3x neuspesnom IUI ☹
@vivike to vazne??? aco teraz ☹ lebo aj ja budem brat gonal a cetrotide, to sa moze stat? myslela som, ze to sa nemoze stat, vsak na to je cetrotide, nenamahala si sa? mozno si ich mala vela? alebo dr nemohol urobit chybu, objednal ta ked si mala strasne velke fol., to mi je luto ☹
ahojte babulky 😉
@tatinka ahoj, znasala som to dobre, musis sa na to nastavit hlavne pozitivne a stale si hovorit ten dovod, preco to robis, mala som presny rezim pichania, urobila som si pri tom pohodicku, treba sa usmiat, sup sup a je to...obcas to zabolelo viac, inokedy som necitila nic, ale vo vseobecnosti musis byt v psychickej pohode, ber to tak, ze je to sucast tvojho zivota na tych par dni a urcite to zvladnes..ja s tym zacinam cca o dva tyzdne, uz mrska dorazila, neboj sa, drzim silno paste 🙂
cawte kocky...tak ja som dnes zacala menopurom , prava injekcia za mnou....ledva som prezila 😀, mm mal dost zo mna.Dufam , ze vsetko pojde podla planu az to testu...samozrejme pozitivneho 🙂.
@linda81 lindus držím palce,keby čosi pytaj sa🙂
@vivike toto sa moze stat??? myslela som si, ze toto maju pod kontrolou a stat sa to nemoze.. ale ako vidim som sa mylila.. cez vikend idem na prvu kontrolu, tak som zvedava, co mi tam povedia. .. od 17.10 picham diphereline a od 24.10 mi pridali gonal900 150jednotiek.. tak som zvedava co ma caka a neminie.. mam doma este jedno 900-vkove pero a jedno 450-tkove.. + luveris..
Tak, žiadosť podaná 🙂 teraz len schváliť a rýchlo otehotnieť 🙂
@si31si ahoj, nie stale nic, v pondelok som volala do poistovne a povedaliz e uz je to ok ze to uz v ten den poslu do centra ale ze do iscaru v blave, hovorila som im ze chodim do iscaru v mt a oni mi povedali ze v papieroch mam iscare blava tak to poslu tam, som z toho jelen tak ti poviem a uz na to nemam ani nervy
@tatinka no to sa ti ani nečudujem však sa to len naťahuje 😒 ale aspon budeme stimulovať spolu 🙂 ja teraz čakám ovulu každým dnom potom ms a potom od 16dc proveru beriem len mi to vychádza rovno na sviatky ta stimulačná fáza a bude vôbec niekto v tom centre? ked sú sviatky, vklad by bol potom začiatkom januára 😉

tak už mi poslali tú žiadosť schválenú aj mailom a objednala som sa v centre na konzultáciu na 8.11 a od 16 DC vraj by sme mali začať - jupiiiiiii-teším sa velmi /aj bojim/ ale som chcela bojovať spolu naraz s Vami, lebo ste tu také sympatické 😵 😵 😵