icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

amilak
26. okt 2011

tak už mi poslali tú žiadosť schválenú aj mailom a objednala som sa v centre na konzultáciu na 8.11 a od 16 DC vraj by sme mali začať - jupiiiiiii-teším sa velmi /aj bojim/ ale som chcela bojovať spolu naraz s Vami, lebo ste tu také sympatické 😵 😵 😵

timmka
26. okt 2011

@amilak gratulujem, tak zacnes s nami

ma77
26. okt 2011

@timmka v jednom pere v krabici maš 450 jed. neviem kolko maš pichat ale ja som mala 200 čiže 1pero boli 2davky asi maš 5krabice predpisane 😲 😝

timmka
26. okt 2011

@ma77 aha, tak budem mat asi tak ako ty, cca 10dni, dakujem ti velmi pekne

vivike
26. okt 2011

@timmka u mna musel ísť na predoperačné vyšetrenie aj manžel. Doktor doporučil interné predoperačné vyšetrenie oboch manželov... začala som stimulovať s gonalom, potom merional+cetrotide a dnes som mala ísť na odber, no žiaľ mi zistili, že nemôžem ísť na ivf, nakoľko mi praskli folikuly ☹ , dalsie sklamanie po 3x neuspesnom IUI ☹

timmka
26. okt 2011

@vivike to vazne??? aco teraz ☹ lebo aj ja budem brat gonal a cetrotide, to sa moze stat? myslela som, ze to sa nemoze stat, vsak na to je cetrotide, nenamahala si sa? mozno si ich mala vela? alebo dr nemohol urobit chybu, objednal ta ked si mala strasne velke fol., to mi je luto ☹

timmka
26. okt 2011

@vivike este som zabudla a ktory den si si zacala pichat? kazdej jednej sa to pytam, uz mi to pride trapne, ale co uz..... 😀

ikuska
26. okt 2011

@tatinka Ahoj, nie nebolo moje IVF uspesne, dnes mi schvalili ziadost o 3 IVF.

tatinka
26. okt 2011

@ikuska drzim palce aby to vyslo

ikuska
26. okt 2011

@tatinka DAkujem aj ja v to verim, ze do tretice vsetko dobre. Aj ty sa drzkaj.

si31si
26. okt 2011

ahojte babulky 😉

deinad
26. okt 2011

@tatinka ahoj, znasala som to dobre, musis sa na to nastavit hlavne pozitivne a stale si hovorit ten dovod, preco to robis, mala som presny rezim pichania, urobila som si pri tom pohodicku, treba sa usmiat, sup sup a je to...obcas to zabolelo viac, inokedy som necitila nic, ale vo vseobecnosti musis byt v psychickej pohode, ber to tak, ze je to sucast tvojho zivota na tych par dni a urcite to zvladnes..ja s tym zacinam cca o dva tyzdne, uz mrska dorazila, neboj sa, drzim silno paste 🙂

deinad
26. okt 2011

@amilak ahoj tak to vyzera, ze nas tu veru bude viac, co zacnu so stimulkou v novembri, aspon si budeme vzajomne drzat paste 🙂

deinad
26. okt 2011

@smeyka27 dakujem, no keby to slo bez mrchy brala by som 🙂, ale dnes dorazila, tak pomaly ale isto zacinam 🙂

linda81
autor
26. okt 2011

cawte kocky...tak ja som dnes zacala menopurom , prava injekcia za mnou....ledva som prezila 😀, mm mal dost zo mna.Dufam , ze vsetko pojde podla planu az to testu...samozrejme pozitivneho 🙂.

michelitta
26. okt 2011

@linda81 lindus držím palce,keby čosi pytaj sa🙂

timmka
27. okt 2011

@deinad joj a ja by som brala, bez mrchy nemozem zacat a som ako na ihlach 😉

alibabaa
27. okt 2011

@99azura99 @amilak asi zalezi od centra. v GF v ba ide na krv aj mm... teda uz bol 😀

alibabaa
27. okt 2011

@vivike toto sa moze stat??? myslela som si, ze toto maju pod kontrolou a stat sa to nemoze.. ale ako vidim som sa mylila.. cez vikend idem na prvu kontrolu, tak som zvedava, co mi tam povedia. .. od 17.10 picham diphereline a od 24.10 mi pridali gonal900 150jednotiek.. tak som zvedava co ma caka a neminie.. mam doma este jedno 900-vkove pero a jedno 450-tkove.. + luveris..

linett23
27. okt 2011

Tak, žiadosť podaná 🙂 teraz len schváliť a rýchlo otehotnieť 🙂

tatinka
27. okt 2011

@ikuska dik 🙂 inak toto tretie vam tiez preplaca poistovna? lebo som citala na stranke iscaru ze napr moja poistovna len dve umele preplaca zene do 39r

tatinka
27. okt 2011

@deinad dik si mila, dufam ze ti to vyjde a podari sa vsetko 🙂 drizm palce

tatinka
27. okt 2011

@amilak ahoj , v akom si centre?

si31si
27. okt 2011

@tatinka ahoj ahoj tak ako ? už ti volali z centra?

tatinka
27. okt 2011

@si31si ahoj, nie stale nic, v pondelok som volala do poistovne a povedaliz e uz je to ok ze to uz v ten den poslu do centra ale ze do iscaru v blave, hovorila som im ze chodim do iscaru v mt a oni mi povedali ze v papieroch mam iscare blava tak to poslu tam, som z toho jelen tak ti poviem a uz na to nemam ani nervy

si31si
27. okt 2011

@tatinka no to sa ti ani nečudujem však sa to len naťahuje 😒 ale aspon budeme stimulovať spolu 🙂 ja teraz čakám ovulu každým dnom potom ms a potom od 16dc proveru beriem len mi to vychádza rovno na sviatky ta stimulačná fáza a bude vôbec niekto v tom centre? ked sú sviatky, vklad by bol potom začiatkom januára 😉

tatinka
27. okt 2011

@si31si mne akurad dnes dosiel menzes, ja ti neviem povedat cez sviatky ci robia, ale tak ked ti to dali urcite ti urobia vsetko co treba ved to nemozu ti len tak peniaze z vacku vyhnat vona potom ze pardon nerobime,,,neboj spravia ti to ked uz ti dali stimulku

tatinka
27. okt 2011

@si31si stahovat sa este nebudete?

si31si
27. okt 2011

@tatinka ešte zatial nie a neviem kedy budeme uvidíme 😉
ale tak ked začala mrcha tak to možno stihaš ešte v novembri 😉 len nech už zavolajú

tatinka
27. okt 2011

@si31si pockam asi este do pondelku a ked sa nikto neozve tak v stredu zavolam, aj ked vlastne neviem ci mam volat do iscaru v mt ci do blavy ,, uz sama neviem,,,tebe ma kedy dojst ms?