icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

smeyka27
5. okt 2011

@tatinka 🙂 musime byt trpezlive 🙂 neboj,uz coskoro zacneme 🙂 boli dovolenky tak mozno aj preto je teraz taky "naval"...tiez uz tvrdo cakam kedy si nas pozvu..bola by som velmi rada kedy to bolo dokonca roka....isto si bola aj ty aj ostatne dobre cely rok a jezisko na teba -nas " nezabudne" 😵

tatinka
5. okt 2011

@smeyka27 ja som obcas aj neposluchala ale snad to nebolo az take zle so mnou 🙂), ...ako chodim do prace mam po ceste taky obchodik s postieľkami a detsk. vecami, vies ako to vzdy obdivujem vo vyklade,,,jaj uz nech sa nam to zadari vsem,,, 🙂

smeyka27
5. okt 2011

@tatinka noo tak odteraz si das zavazok -musis byt uz len "dobrucka" 😀 aby jezisko nateba nezabudol 😉 ja tiez obzeram a uz mam aj vela veciciek nakupenych..a skade si??

deinad
5. okt 2011

ahojte baby, pridávam sa, tiež mám za sebou 1.ivf cyklus za sebou (celkovo 4 pokusy - ET, 3xKET) a čakám na mrchu, aby som mohla začať so stimulkou na 2.ivf, držím nám päste 🙂

tatinka
5. okt 2011

@smeyka27 zijem v prievidzi, som sa sem pristahovala pred 3 rokmi, a ty si od kial? ze by sme mohli kocikovat spolu kedze sa nam zadari byt mamickami 🙂 , ja este nic nemam kupene, ja radsej az potom ked uz to bude vsetko na sto percent s tehotenstvom a babatkom, kolko mate s priatelom-manzelom rokov?

tatinka
5. okt 2011

@deinad ahoj, ako si znasala stimulku? ja mam obavu z toho pichania injekcii....

smeyka27
5. okt 2011

@tatinkaja som zvolencanka, tak to niesi az tak daleko,stretneme sa s detickami v Bojniciach 😀 ja mam uz 33 aj preto ma troska ivf suri kedze len do 35tky hrady poistovna..a ty?

smeyka27
5. okt 2011

@deinad ahooj tak drzim palce,ale zas keby mrcha neprisla tiez by to nebolo zle 😉

ma77
5. okt 2011

@smeyka27 Ahoj ja viem že poistovna hradi IVF do 39 rokov ja mam 36 a mi schvalili žiadost 😝

smeyka27
5. okt 2011

@ma77 ahooj noo vidis to,tak ty sa mas 😀 ale super ked schvalili ..drzim palce 🙂 uz si zacala stimulku??

noa_33
5. okt 2011

ahojte kocky. Ktora z Vas ma Doveru? Neviete z vlastnej skusenosti kolko im trva schvalenie? Ja podavam ziadost na prve ivf bud tyzden a drzim si paste aby som to do konca roku vsetko stihla. ....a pod stromcek ten najkrajsi darcek 😀 😀 😀 😀 ja chodim do ferticent ba.

ma77
5. okt 2011

@smeyka27 nie ešte nie ale na druhy tyžden začinam čakala som menzes 😉 injekcie mam už doma 🙂

dana1972
6. okt 2011

ahojte babulky @linda81 tak to je super , že tak rýchlo bodaj by to schvalovali takto rýchlo každej babulke lebo toto čakanie je fakt na porazenie ........ 😠 a v čom je problem s prolaktinom? a čo je prosímťa MR ..... určite vám to výjde a pod stromčekom budete mať najkrajší darček..... 😵 😵 😵 budem ti držať pastičky 😉

dana1972
6. okt 2011

@tatinka ano chodím do iscare MT.... 😉 a v iscare je to lepšie však.... my by sme mali mať dlhý protokol s predimplatačnou genetikou embria tak to je naplanovane, ale ešte sa vraj uvidí čo na to genetik 13. 10. sme už objednaný na pohovor lebo dlhý protokol sa začína 16 den cyklu a ten máme v sobotu 14. len tiež musia tam mať schválený papier s poisťovni lebo na lieky potrebuju kod tak som zvedavá či to tam budu maťdo toho 13 😕

dana1972
6. okt 2011

@noa_33 ja mám doveru 25.8 som podpisovala a 30.9. bola žiadosť schvalená a teraz ešte schvaluju lieky a to vraj trva 14 dní je to calá večnosť

linda81
autor
6. okt 2011

@dana1972 ahoj..MRT je magneticka rezonancia, mam vysoky prolaktin a ten moze byt z nadoru v hlave...no uvidime, mam termin v piatok nastastie...

tatinka
6. okt 2011

@smeyka27 mojka, ja mam 29, a drahy ma 30r....ale presne ako pise ma77 poistovna hradi dve umele oplodnenia zene do 39r. aspom tak je to napisane na stranke Iscau....stale sa rozhodujem ci zavolat do tej poistovne ci nie,,uz som z toho mimo niekedy 🙂,,,neviem ci mam pockat ked v iscare hovorili ze 2-3 mesiace trva komplet schvalenie, ja to teraz budem mat dva mesiace,,,ty ked si volala tak uz to aspom bolo schvalene len to este neposlali do centra ci ako? chodite teda do bojnic?joj to veru potom mozme pokocikovat 🙂

tatinka
6. okt 2011

@dana1972 joj ty uz to mas schvalene , to mas super , my so smeykou tu uz cakame sto rokov a stale nic, ale verim ze uz to coskoro aj na nas pride 🙂 , ano v iscare je to lepsie, v heliose som mala pocit ze to ide ako na pase, nikto sa detailne nevenuje a ze im viac ide o peniaze ako o pacienta, urcite uz pomohli aj oni zenam aby mali babatko ale my sme tam neboli spokojny,,ked sme boli prvyrat v iscare a dr nam vysvetloval co a a ko tak priatel hned ako sme vysli z ordinacie povedal ze toto je prvykrat co pochopil vsetko co nam dr vysvetloval....lebo v heliku sa ma vzdy pytal aby som mu "prelozila "co nam vlastne dr hovorila🙂

noa_33
6. okt 2011

@dana1972 tak to je celkom rychlost. a ja mam stres, ze to bude trvat vecnost :o) ziadost a lieky sa neschvaluju naraz?

dana1972
6. okt 2011

@tatinka moja kludne zavolaj do poisťovne že ako je to daleko s tvojou žiadosťou o IVF su tam velmi milý a hned ti povedia čo a ako potrebuju len tvoje RČ skus a daj vedieť 🙂

dana1972
6. okt 2011

@noa_33 nie neschvaluju lebo to ma na starosti zasa iný lekár...... a tým sa potom natahuje čas a ja toho času veru nemám v novembri mam 39 rokov tak sa troška obavam či sa to vobec stihne ale dufam že hej

dana1972
6. okt 2011

@linda81 tak držím palčeky a daj vedieť ako si dopadla

timmka
6. okt 2011

ahojte baby, mate cislo na doveru kde mi poskytnu informacie ohladne ziadosti, tiez som cakatelka a planujem zavolat tak na druhy tyzden, tak uvidime, mne kazali volat do centra,a el ja som nedockava a chcem stihnut injekciu na 21DC, aspon som to citala, ze v ten den sa picha a to bude riadne o chlp, mne dr. nic take nespominal, ze len musime pockat menzes, od neho sa vsetko odraza 😒 , drzim vsetkym prsty, ktore sa chystate na ivf, nech to kazdej jednej vyjde, pod stromcekom budeme mat velku radost 🙂

dana1972
6. okt 2011

@timmka nech sa páči 0850850850 🙂 🙂

timmka
6. okt 2011

@dana1972 dakujem velmi pekne

timmka
6. okt 2011

@dana1972 este som zabudla , priblizne o kolko tyzdne si volala? ked mozem vediet

dana1972
6. okt 2011

@timmka neni za čo velmi rada pomožem 🙂 🙂 aj ja sa stale na niečo vypytujem , ale su tu užasne babule ktoré velmi rady pomožu 😉 5 týždnov...... ale kludne zavolaj aj skor su velmi príjemní ..... 😉 😉

timmka
6. okt 2011

@dana1972 ok, ak budem mat schvalene, tak dufam ze nebude problem, ze zavola dr. do car, ze mam ziadost schvalenu, lebo on mi kazal zavolat o 4 tyzdne do car jemu, este raz dakujem, ste tu zlate

patricia00
6. okt 2011

Ahojte, Lekar vo FC mi vypisal papier na predoperacne vysetrenie? Neviete ako dlho trva predoperacne + odbery krvy. Ja od nedele zacinam z inekciami, tak neviem ci to stihnem - som z toho vo velkom strese. A este ked Vam brali krv co z nej zistovali? Ja som sla dnes ku vseobecnej lekarke a ta mi odmietla zobrat krv , tak zajtra idem naslepo k sestricke na interne. Prosim prosim viete mi niekto poradit?

linett23
6. okt 2011

Ahojte 🙂 My sa tiež chystáme do konca roka na IVF. Už máme absolvované všetky vyšetrenia. Zajtra idem k doktorovi a následne by som chcela podat žiadosť do poisťovne. Dúfam, že to nebude dlho trvať a a do Vianoc sa nám to podarí🙂