Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@anjelik255 ja idem tiez v piatok....13 DC... 🙂 tak uvidime
@porinka inak dnes som mala normálne ohrozené celé IVF. Ráno som bola na krv u internistky a keďže mám neviditeľné žily, tak mi tam sestrička rýpala, najskôr do jednej ruky, potom do druhej, potom do zápästia jedného, potom do druhého a keď mi už začala konečne tiecť krv, tak mi zrazu prišlo zle a odpadla som im tam, ževraj som mala akoby epileptické kŕče, bola som v bezvedomí 10 min. poslala ma hneď k neurologyčke, tá ma objednala na EEG až na december a internistka, že bez EEG mi nedá odporučenie na operáciu. 😖 Našťastie sa nám podarilo vybaviť asi cez 100 ľudí EEG v inom meste a epilepsiu nemám, takže fajn a dúfam, že to bude OK. Dnešnú kontrolu v GF som musela vynechať, idem zajtra... Tomu sa hovorí, že na posratého aj hajzel padne... 😠
@porinka od brania gonalu som bola na kontrole len raz - v piatok, to bolo po 5 injekciách gonalu a na uzv som videla, že aj na jednej aj na druhej strane som mala nejaké folikuly, ale boli ešte malé, tak mi zvýšili zo 150 na 187,5. Na kontrolu som mala ísť dneska, ale nevyšlo to, tak idem zajtra, to bude po 9 injekciách gonalu.
už sa mi to stalo asi pred 7 rokmi u zubára, keď sa mi rýpal v otvorenom zube, ale tam som bola v bezvedomí len asi 3 min, tiež som mala EEG v norme. Bežne som odpadávala aj pri odbere krvi, ale teraz už niekoľko rokov nie, ešte som bola taká spokojná, že jak som si zvykla a zrazu toto... nebolo mi všetko jedno, keď som zistila, že by sa to malo stopnúť
@dasyka
no super, tak budem na teba mysliet.ja idem na 7-30h
@smeyka27 Ahoj...no ja pokracujem pomaly...som 6 den od ET, dnes ma prvy krat kus pichalo v brucho, sme asi vela nachodili, sme boli na nakupoch...no a prsia citim ,ale to moze robit udajne aj utrogest...tak neviem...dufam , ze budu //, ak nie, bude to hodne tazke zasa...
drzim palce, aby to vsetko hladko v decembri prebehlo...🙂
@porinka no mne este vcera predpisal jedno balenie, vraj su male, tak preto. Praveze ja vo vajecnikoch nic necitim, zvlastne, pretoze ja som citliva na vsetko, ale tentoraz nic, iba ma sem tam pichne v boku ale vacsinou rano, ked idem na inj. a ponahlam sa. Neviem doliecit tu moju chripku, nic mi nezabera, som z toho vsetkeho uz na nervy, chce sa mi len plakat, asi mam vela tych hormonov v tele...neboj nic, vsetko pojde rychlo, najhorsie bude cakat 2 tyzdne na vysledok, som od zaciatku presvedcena, ze budeme mat krasne vianoce a uz ako traja a to mi dodava vela energie a sil.

@porinka ty uz ako dlho stimulujes? ty uz pichas aj gonal, ze?