icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dandy914
14. nov 2011

@porinka ty uz ako dlho stimulujes? ty uz pichas aj gonal, ze?

porinka
14. nov 2011

@dandy914
dnes druhá inj. gonalu, diphereline od 3.11

dasyka
14. nov 2011

@anjelik255 ja idem tiez v piatok....13 DC... 🙂 tak uvidime

iva567
14. nov 2011

@porinka pokiaľ viem, tak diphereline sa pichá až do konca stimulácie, len sa k nemu pridávajú ďalšie, v mojom prípade gonal a neskôr luveris.

porinka
14. nov 2011

@iva567
ja mám to isté v chladničke 🙂

iva567
14. nov 2011

@porinka neviem či je to skoro. Mňa začalo pichať pri vaječníkoch tiež po pár dňoch pichania gonalu, takže asi v pohode, aspoň vieš, že sa tam niečo deje 😉

porinka
14. nov 2011

@iva567
len aby mi neprepískli stimuláciu 😅 ty koľký deň picháš gonal? a na koľkých kontrolách si už bola od gonalu?

iva567
14. nov 2011

@porinka inak dnes som mala normálne ohrozené celé IVF. Ráno som bola na krv u internistky a keďže mám neviditeľné žily, tak mi tam sestrička rýpala, najskôr do jednej ruky, potom do druhej, potom do zápästia jedného, potom do druhého a keď mi už začala konečne tiecť krv, tak mi zrazu prišlo zle a odpadla som im tam, ževraj som mala akoby epileptické kŕče, bola som v bezvedomí 10 min. poslala ma hneď k neurologyčke, tá ma objednala na EEG až na december a internistka, že bez EEG mi nedá odporučenie na operáciu. 😖 Našťastie sa nám podarilo vybaviť asi cez 100 ľudí EEG v inom meste a epilepsiu nemám, takže fajn a dúfam, že to bude OK. Dnešnú kontrolu v GF som musela vynechať, idem zajtra... Tomu sa hovorí, že na posratého aj hajzel padne... 😠

porinka
14. nov 2011

@iva567
no pekne, aj ja som bola dnes na krvi u obvodnej, zajtra budú výsledky a v stredu idem na interné. A to sa ti stalo prvý krát? 😨

iva567
14. nov 2011

@porinka od brania gonalu som bola na kontrole len raz - v piatok, to bolo po 5 injekciách gonalu a na uzv som videla, že aj na jednej aj na druhej strane som mala nejaké folikuly, ale boli ešte malé, tak mi zvýšili zo 150 na 187,5. Na kontrolu som mala ísť dneska, ale nevyšlo to, tak idem zajtra, to bude po 9 injekciách gonalu.

iva567
14. nov 2011

už sa mi to stalo asi pred 7 rokmi u zubára, keď sa mi rýpal v otvorenom zube, ale tam som bola v bezvedomí len asi 3 min, tiež som mala EEG v norme. Bežne som odpadávala aj pri odbere krvi, ale teraz už niekoľko rokov nie, ešte som bola taká spokojná, že jak som si zvykla a zrazu toto... nebolo mi všetko jedno, keď som zistila, že by sa to malo stopnúť

porinka
14. nov 2011

@iva567
a nebrali ti v piatok aj krv? bo mne sestrička hovorila, že zoberú už aj krv. ešte nevieš, kedy pôjdeš na odber?

iva567
14. nov 2011

@porinka brali mi aj v piatok. Vlastne okrem prvej kontroly berú krv vždy 😖

porinka
14. nov 2011

@iva567
a chodíš do robotky či lebedíš si doma?

iva567
14. nov 2011

@porinka minulý týždeň som chodila celý do roboty okrem piatku kedy som bola na kontrole. Dneska som ale v robote nebola, som rada že som po tom ránu 😉
a ty ako?

99azura99
14. nov 2011

@dandy914 mne v piatok povedali ze vo stvrtok nerobia 😒 no mame to rovnako, tesim sa, ze nie som sama. Este som zvedava kedy dorazi ta mrcha mrchata!

99azura99
14. nov 2011

@iva567 fuuha 😨 drz sa, vela zdravicka 🙂 ale vies ako, co ta nezabiije, to ta posilni 😀 😉

porinka
14. nov 2011

@iva567
ja mám teraz náhradné voľno a dovolenku, a od budúceho týždňa pôjdem na PN. 😎

99azura99
15. nov 2011

@dandy914 ahoj no ako? Mrcha uz dorazila? 😕

porinka
15. nov 2011

@smallyell
ako dopadla kontrola?

in131
15. nov 2011

@dandy914 Ahoj. Aj mna učili si pichať , že si chytím sadielko. Ano prvu som si pichala sama a dnes druhú a super vôbec nemám modriny - štípe to ale dá sa to zvládnuť. Nechcela som stale niekoho otravovať. 😉 Preto som sa odhodlala hned na prvú sama. Ty si odkedy picháš?

smeyka27
15. nov 2011

@deinad @linda81 ahoojte baby tak ako pokracujete? ja mam zatial len same prekazky ☹ tak dufam ze v decembri uz zacnem a pojde vsetko hladko 😵

anjelik255
15. nov 2011

@dasyka
no super, tak budem na teba mysliet.ja idem na 7-30h

linda81
autor
15. nov 2011

@smeyka27 Ahoj...no ja pokracujem pomaly...som 6 den od ET, dnes ma prvy krat kus pichalo v brucho, sme asi vela nachodili, sme boli na nakupoch...no a prsia citim ,ale to moze robit udajne aj utrogest...tak neviem...dufam , ze budu //, ak nie, bude to hodne tazke zasa...
drzim palce, aby to vsetko hladko v decembri prebehlo...🙂

dandy914
15. nov 2011

@99azura99 ahoj, tak ja som dnes poobede dostala. takze v piatok kontrola a ficime dalej. 😀 tesim sa, zase sme o krok blizsie. a ty ako?
@in131 ja picham od 8.11. prvu pichla sestricka a odvtedy sama. veru, kto by s tym kazdy den niekoho otravoval.

99azura99
15. nov 2011

@dandy914 ja nic 😠 no chapes to? ked na nu cakam tak nic?! Hmmm neviem co mam urobit, mam zavolat do centra alebo mam cakat?

porinka
15. nov 2011

@99azura99
koľko ti mešká? niekde som čítala, že pri stimulácii je normálne, že trochu mešká

smallyell
15. nov 2011

@porinka celkom dobre, v piatok mam odber vajok, zajtra picham poslednu inj. a vecer pregnyl...som rada, ze finisujeme a verim, ze uspesne 🙂 a ty ako?

porinka
15. nov 2011

@smallyell
ja zatiaľ do pohody, tretia inj. Gonalu za mnou, občas cítim niečo vo vaječníkoch. Dnes som sa objednala na interné a v piatok idem na kontrolu do GF. Jáj, aj ja by som to mala už najradšej za sebou... ☹

smallyell
15. nov 2011

@porinka no mne este vcera predpisal jedno balenie, vraj su male, tak preto. Praveze ja vo vajecnikoch nic necitim, zvlastne, pretoze ja som citliva na vsetko, ale tentoraz nic, iba ma sem tam pichne v boku ale vacsinou rano, ked idem na inj. a ponahlam sa. Neviem doliecit tu moju chripku, nic mi nezabera, som z toho vsetkeho uz na nervy, chce sa mi len plakat, asi mam vela tych hormonov v tele...neboj nic, vsetko pojde rychlo, najhorsie bude cakat 2 tyzdne na vysledok, som od zaciatku presvedcena, ze budeme mat krasne vianoce a uz ako traja a to mi dodava vela energie a sil.