icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
15. nov 2011

@smallyell
to si piš, že Vianoce budeme každá z nás oslavovať v trojici!!!!!

smallyell
15. nov 2011

@porinka 🙂 verit treba 🙂

porinka
15. nov 2011

@smallyell
a ako dlho si stimulovala?

smallyell
15. nov 2011

@porinka dnes 12 den, zajtra koncim, teda 13 dokopy

porinka
15. nov 2011

@smallyell
a čo si si všetko pichala a koľko?

alibabaa
15. nov 2011

@iva567 ja som tiez raz odpadla a triasla sa ako keby som mala epil. zachvat.. bolo to po operacii v 2007... ale nastastie mi tiez nic nezistili... je to hrozne ked ta zaleje to teplo odpadnes a potom nevies co sa s tebou deje ☹
ale nastastie vsetko je ok aj u teba a budem ti drzat palceky aj nadalej. ja som pichala gonal 10 dni... ☹ mala som od zaciatku do konca davku 150..

alibabaa
15. nov 2011

kocky uz zacinam mat to hnusneeeeee najhnusnejsie nutkanie urobit si test 😀 😀 😀 a to som iba 4 den po vklade 😀 otrasne obdobie. nemam rada toto zdlhave cakanie... 😠

timmka
15. nov 2011

@alibabaa verim ti, ja urcite nevydrzim a na 9 den otestujem, ja nemam pevnu volu 😉

smallyell
15. nov 2011

@porinka ja som pichala menopur, 3 denne

porinka
15. nov 2011

@smallyell
tak to ja nemám....som chcela nejaké podrobnosti od teba, že koľko čoho...tak nič. Bo ja mám v chladničke Gonal červený a modrý, netuším rozdiel medzi nimi, a ešte Luveris...a že kedy sa ten začína pichať...

smallyell
15. nov 2011

@porinka nie moja, ja s gonalom nemam skusenosti, ale skus tak vseobecne napisat spravu na tomto fore, urcite ti niekto odpise

porinka
15. nov 2011

Kočky, ktoré to už máte za sebou, môžete mi dať info: aký je rozdiel medzi červeným a modrým gonalom, ako dlho ste si ho pichali, v akých dávkach, kedy ste začali s luverisom a ako ste to zvládli? Ďakujem 😉

linda81
autor
15. nov 2011

@alibabaa ahoj aj jaaaaaa zacinam mat nutkanie s testami...ale vydrzim aspon 10-11.Ale dnes ma zacalo boliet dako brucho...neviem , ci je to dobre , ci zle... 😕

porinka
15. nov 2011

@linda81
@alibabaa
kočky, vydržte ešte, aby ste neboli príliš sklamané. Keď som bola tehu, tiež prvý test bol negatívny, až ďalší bol pozitívny...hrozne moc vám držím palečky... 🙂

linda81
autor
15. nov 2011

@porinka dakujeeeemeee , no snazim sa snazim a bojim sa strasne🙂.Brucho ma uz dost boli dnes..tak neviem , neviem...

porinka
15. nov 2011

@linda81 tak si ho pekne hladkaj a mysli pozitívne... 😀

tatinka
15. nov 2011

@alibabaa ahoj este netestuj, podla mna by ti ten test este nemusel ukazat spravny vysledok,,este pockaj par dni. ako sa inak citis?

tatinka
15. nov 2011

@linda81 kolky den uz si po vklade?

tatinka
15. nov 2011

baby drzim vam velmo palčiaky aby sa zadarilo miminečko

smeyka27
15. nov 2011

@linda81 joooj drzim palceky nech su dve // 😵 ....a tiez vsetkym vam ktore ste nachystane "testovat" nech su tam krasne // ciarocky ..my ostatne budeme cakat na vase virusiky 😉

dandy914
15. nov 2011

@99azura99 ja som rano volala do GF a sestricka mi povedala, ze ked nedostanem do konca tyzdna mam prist buduci pondelok na sono. ale pytala sa kolko injekcii uz som mala. zavolaj si a mozno aj ta tvoja mrcha hned pride. 😀

@porinka ako ti to ide s tymi perami gonalu? ja som si citala navod a pride mi to zlozitejsie ako normalna injekcia. 😖

dandy914
15. nov 2011

@linda81 @alibabaa baby drzim vam palce. 😀 a kolko fazuliek ste vkladali?

dadaba
15. nov 2011

ahojte IVF-acky!!!!
ja chodim do GF...dnes som 11 dc zajtra rano idme na krv a sono...ja picham
Gonal 150 2-5DC
Pergoveris, gonal 37,5 od 6 DC
Pergoveris, gonal 37,5 a Cetrotide od 7DC
kontroly 6DC - 10DC a 12DC dufam, ze zajtra uz zastavia stimulaciu a zacnem pichat Pregnyl a pojdem na odbery..inac vsetko si pcham sama gonal v pere a ostatne injekcie mala som z toho strach ale treba to prekonat fakt to nic nie je...na you toube su super videa staci dat nazov lieku ....
Kolky DC sa chodi na odbery vajicok OPU??????????

porinka
15. nov 2011
iva567
15. nov 2011

@porinka ja som sa dneska rozhodla, že idem zajtra k obvodnej a poprosím ju či by ma nedala na PN-ku, aj tak poriadne do roboty nechodím keďže stále nejaké vyšetrenia. Inak dneska chválabohu interné za sebou. Ráno som bola v GF a sestričkám som hovorila o tom včerajšom odpadnutí a len sa pousmiali, že čo už keď u internej nevedia brať krv. Nakoniec mi v GF zobrali krv na prvý krát a tak ju zobrali do ďalších 4 ampuliek, že aby som zaniesla aj na interné 😀 Fakt super prístup sestričiek.

iva567
15. nov 2011

@99azura99 ahoj, mne tiež meškala ms, mala som dostať v sobotu a dostala som až vo štvrtok. Tiež mi to bolo divné, vždy som pred tým ako som dostala niekoľko dní špinila ale teraz absolútne nič, už som nadávala, že inokedy nechcem dostať a teraz sa to naťahuje, ale nakoniec som dostala. Koľko ti vlastne mešká?

porinka
15. nov 2011
porinka
15. nov 2011

@iva567
no super. Ja som sa dnes objednala na interné na pondelok, krv mi zobrala včera obvodná, počkám len na výsledky. Takže ak mi v piatok v GF povedia, že ďalšia kontrola bude v pondelok, budem musieť stihnúť oboje 😒 .
Inak teraz akosi viacej cítim vaječníky... 😨

99azura99
15. nov 2011

@iva567 ahoj, tak si ma ukludnila 🙂 lebo som ti chcela napisat, viem ze si zacala pichat 28DC ja som mala dostat zo soboty na nedelu. Mavam to ako hodinky... ale teraz som kludnejsia, budem teda cakat. 🙄

99azura99
15. nov 2011

@dandy914 uz ma ukludnila iva567, ked nedostanem do stvrtku volam do GF , ale dik. 🙂 a inak ako sa citis? ja v pohode ako inokedy, vobec nemam pocit ze beriem nejake inj. (zatial 😅 )