Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@iva567 ja som tiez raz odpadla a triasla sa ako keby som mala epil. zachvat.. bolo to po operacii v 2007... ale nastastie mi tiez nic nezistili... je to hrozne ked ta zaleje to teplo odpadnes a potom nevies co sa s tebou deje ☹
ale nastastie vsetko je ok aj u teba a budem ti drzat palceky aj nadalej. ja som pichala gonal 10 dni... ☹ mala som od zaciatku do konca davku 150..
kocky uz zacinam mat to hnusneeeeee najhnusnejsie nutkanie urobit si test 😀 😀 😀 a to som iba 4 den po vklade 😀 otrasne obdobie. nemam rada toto zdlhave cakanie... 😠
Kočky, ktoré to už máte za sebou, môžete mi dať info: aký je rozdiel medzi červeným a modrým gonalom, ako dlho ste si ho pichali, v akých dávkach, kedy ste začali s luverisom a ako ste to zvládli? Ďakujem 😉
baby drzim vam velmo palčiaky aby sa zadarilo miminečko
@99azura99 ja som rano volala do GF a sestricka mi povedala, ze ked nedostanem do konca tyzdna mam prist buduci pondelok na sono. ale pytala sa kolko injekcii uz som mala. zavolaj si a mozno aj ta tvoja mrcha hned pride. 😀
@porinka ako ti to ide s tymi perami gonalu? ja som si citala navod a pride mi to zlozitejsie ako normalna injekcia. 😖
ahojte IVF-acky!!!!
ja chodim do GF...dnes som 11 dc zajtra rano idme na krv a sono...ja picham
Gonal 150 2-5DC
Pergoveris, gonal 37,5 od 6 DC
Pergoveris, gonal 37,5 a Cetrotide od 7DC
kontroly 6DC - 10DC a 12DC dufam, ze zajtra uz zastavia stimulaciu a zacnem pichat Pregnyl a pojdem na odbery..inac vsetko si pcham sama gonal v pere a ostatne injekcie mala som z toho strach ale treba to prekonat fakt to nic nie je...na you toube su super videa staci dat nazov lieku ....
Kolky DC sa chodi na odbery vajicok OPU??????????
@dandy914
pozri videjká na youtube
tam to je najlepšie vysvetlené
@porinka ja som sa dneska rozhodla, že idem zajtra k obvodnej a poprosím ju či by ma nedala na PN-ku, aj tak poriadne do roboty nechodím keďže stále nejaké vyšetrenia. Inak dneska chválabohu interné za sebou. Ráno som bola v GF a sestričkám som hovorila o tom včerajšom odpadnutí a len sa pousmiali, že čo už keď u internej nevedia brať krv. Nakoniec mi v GF zobrali krv na prvý krát a tak ju zobrali do ďalších 4 ampuliek, že aby som zaniesla aj na interné 😀 Fakt super prístup sestričiek.
@99azura99 ahoj, mne tiež meškala ms, mala som dostať v sobotu a dostala som až vo štvrtok. Tiež mi to bolo divné, vždy som pred tým ako som dostala niekoľko dní špinila ale teraz absolútne nič, už som nadávala, že inokedy nechcem dostať a teraz sa to naťahuje, ale nakoniec som dostala. Koľko ti vlastne mešká?
a našla som aj ďalšie zaujímavé videjká...

@smallyell
to si piš, že Vianoce budeme každá z nás oslavovať v trojici!!!!!