Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka ja som to povodne mala mať tiež tak, že v piatok som bola v GF na 2.kontrole a na ďalšiu som mala ísť v pondelok, t.j. ten istý deň ako na interné. Keď som sa pýtala v GF, že mám obidve veci v jeden deň, tak mi povedali, že tam môžem prísť do 9.00 na krv. GF som ja ale nestihla, ale to len pre to odpadnutie. Ale volala som tam a povedali mi, že to nevadí a išla som dneska. Takže to poriešiš...
Na ďalšiu kontrolu idem vo štvrtok - dúfam, že už posledná pred odberom... 😉
Ja už dneska cítim tak viac tlak pri vaječníkoch.... tak si len tak sedím pri krbe, zabalená v deke... 🙂
baby prosím Vás keď ste na uzv v Gyn Five, zapínajú Vám stále ten monitor pred Vami? Mna na 2. kontrole vyšetroval Harbulák, monitor bol zapnutý a všetko mi pekne vysvetloval a dneska ma vyšetroval Drábek, monitor bol vypnutý a on bol celý čas ticho. Povedal mi len, že aby som rátala s tým, že už asi začnem pichať Luveris. Ja som sa ho teda pýtala, že ako to vyzerá a on že všetko je v poriadku, tak ako má byť. 🙂 a to je všetko... Vy máte akú skúsenosť? Ja by som to rada videla na monitore keď ho tam majú 🙂
ahojte baby musí byt menopur a dipherelin v chladničke.
akurát si pozerám výsledky z krvi na interné, a zase málo železa a viac lymfocytov, idem gúgliť, čo sú zač. 😠
Ahojte. Ja mám tiež Gonal ale zatial pichám iba decapeptil a čakám na mrchu - ta by mala prisť cez víkend. No uvidíme. 😉
voľaako si tie hormóny robia čo chcú s mojou pleťou...robia sa mi jebáky jedna radosť 😠
@porinka My mame zas morfologiu zlu, tak asi preto sa nám nedarí. Boli sme už na 3IUI a nič. Vraj iný problem nevidia. Pohyblivosť a počet vynikajúca. Toto IVF je na základe môjho priatela ráno v jeden den mi zavolal nech ideme hned na ivf lebo nemame načo čakať na druhý týžden sme boli u koordinátora a hned za 4dne som začala liekmi. ja som chcela isť na IVF až vo februári. Ale som aj rada možno na vianoce budeme 3 alebo 4. Joj to by bol krásny darček. Ja som si to tak priblížne vypočítala že ak všetko pojde ako má tak vklad by mal byť okolo 9 a výsledok 23. Dufam že to pojde všetko hladko lebo hned ako som začala brať proveru ochorela som a musela som brať antibiotiká
@tatinka nemusel.. ale ja zacinam mat fakt obavy... z utrosu ma vzdy boleli didi az tak ze som sa ich nemohla dotknut dovtedy kym neprisla po iui mrcha.. no a teraz .. ich mam sice bolave, ale akoby to ustupovalo. v brusku ma sice picha ale to ma pichalo aj pri nevydarenych iui... niektore baby pisu ze ich boli v podbrusku.. kde to ma byt? a aka to je bolest? ach...
fakt sa zacinam bat ci to vyjde... 😕
@alibabaa ahoj...preeeeesne tie iste pocity...dnes som bola na krv na progesteron, o tyzden takto HCG...asi sa zblaznim dovtedy.Bolesti som mala 2 dni po ET, od vtedy do 6 dna nic. od 4 dna prsia...teraz uz cely den ma bolia....ale ked hovoris..utrogest ...tak neviem, no a vcera som mala bolesti ako na MS...no dnes je to prec.Nebavi ma lezat, tak robim normalne domace prace, upratujem , vysavam , zehlim, potom mam brutalne vyvitky, ci som predsa len radsej nemala lezat....asi len vydrzaaaaaaaaaaaaat.Dnes mi sestricka v CAR hovorila, ze to chape, ako je to tazko....to cakanie...ako deti na Vianoce🙂...len keby si clovek bol isty, ze tie Vianoce aj budu....🙂...Verim , ze aspon jeden drobec bojuje..🙂
@alibabaa ahoj, sorry ze do toho vstupujem 😅 . Ja som dnes len 3 den po vklade ale neviem co so sebou, nejaka som depresivna, mam chut len plakat a stale ma boli v podbrusku. Na to aby to bolo pozitivne je podla mna velmi skoro takze sa bojim ze to bude len nieco zle... Mna boli v strede dole akoby maternica ale rozsiruje sa to do vsetkych stran a taka tupa stala bolest... Ked to pojde takymto tempom az do krvy tak sa zblazniiimmm ☹

@porinka pýtala si sa na ten gonal. Ja som tiež mala z neho hokej keď som videla, že červené pero sa mi míňa. Mám 1 červené a 2 modré. Pochopila som to tak, že červené a modré je vlastne to isté, len modré má polovičný objem. Červené som minula takmer celé, zostalo len trochu na dne, tak som ho nechala zatiaľ tak a otvorila som modré. Ja pichám 187,5 a modré sa mi po 2-3 dňoch minulo tak, že posledný krát som mala normálne nastavené na 187,5, ale dalo sa to vytiahnuť len tak, že to puklo len 3 krát. (vždy to pri celej dávke puká pri pichaní 5 krát, t.j. 1 puknutie je 37,5). To sme teda pichli tak ako sa to dalo natiahnuť teda na 3 puknutia. Potom som vytiahla druhé modré pero, na ktorom som nastavila zbytok na 2 puknutia, t.j. 75 a to sme pichli tiež. Potom som už nastavila na 187,5 a ďalšie dni pichám normálne. Dnes som bola na kontrole a už pichám aj Luveris. Gonal som teda pichla už 10x a Luveris 1x. Diphereline už ani nerátam 😀