Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
ja som po odbere spala 15 minut, o 09. bol odber a ja som o 9.28 otvorila oci
ak samozrejme zakrok trval 15 minut
ahojte rada by som sa pridala do debaty az dnes som nasla tuto temu, chodim co heliosu v MT a idem na 1.IVF, takze som rada ze si to tu mozem cele precitat a kadeco sa aj dozvediet 🙂 ja si picham decapeptyl a zajtra idem na sono a krv, mala by som si zacat pichat puregon tak uvidim ako to pojde, dufam ze to vyjde a vam vsetkym drzim palce
ozaj nikto tu nepisete o priberani na vahe mala s tym niekora problem?
@vtacatko2 ahoj, vitaj medzi nami, o tom priberani je to asi normalne, ked po stimulke mas pocit ako keby si bola ty sama hormonalna bomba a cakas kedy vybuchnes 😎 ale pre mna je to skor nepodstatna zalezitost, keby som pribrala aj 10 kil teraz by mi to nevadilo, pre drobca vsetko na svete 😅
no to teda ano, to je pravda
baby co ste po ET, prve dni ste doma lezali??? lebo ja nic, a neviem ci robim dobre
ale od 6 dna testuje a 10 idem na krv, to je istte 😎

@99azura99 Ja som sqa pytala dr. Drabeka, ci si mozem dat 2-3 pohariky vina a povedal, ze na zaciatku stimulky v pohode...