icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

sisi2606
22. nov 2011

@99azura99 Ja som sqa pytala dr. Drabeka, ci si mozem dat 2-3 pohariky vina a povedal, ze na zaciatku stimulky v pohode...

smallyell
22. nov 2011

@alibabaa no to je jedina zmena, ktora nastala...myslim

sisi2606
22. nov 2011

@99azura99 a na ktorej posteli si lezala v sesterskej izbe? Ja od okna 3. postel 😎 a potom som bola na izbe len s 1 babenkou..vy ostatne ste asi boli spolu..

smallyell
22. nov 2011

@alibabaa ja som sa pytala dr. co ak to nevyjde a uz vedel co sa chcem spytat, tak mi povedal, ze vsetko je v jednom cykle, to zn. 1 ivf - vsetko okolo toho, ja to takto chapem

alibabaa
22. nov 2011

@timmka nie to je mimo ziadosti IVF. to si platis iba KET. to je vec-sluzba centra. iba ak ti uz nezostane na KET, tak budes musiet poziadat znova...

99azura99
22. nov 2011

@smallyell aj mne to tak povedali pri IVF ze KET je k tomu, nepotrebujem novu ziadost. Vlastne ziadost je na schvalenie liekov.

timmka
22. nov 2011

@alibabaa aha dakujem 😉

99azura99
22. nov 2011

@sisi2606 ja som lezala hned pri okne, isla som prva. Teba som uz moc nevidela... si drimkala myslim 🙂 Lebo ja som tuho dospavala to ranne vstavanie 😉

smallyell
22. nov 2011

@99azura99 presne tak, ibaze za ket si este priplatis, to je vsetko

smallyell
22. nov 2011

ja som po odbere spala 15 minut, o 09. bol odber a ja som o 9.28 otvorila oci

smallyell
22. nov 2011

ak samozrejme zakrok trval 15 minut

vtacatko2
22. nov 2011

ahojte rada by som sa pridala do debaty az dnes som nasla tuto temu, chodim co heliosu v MT a idem na 1.IVF, takze som rada ze si to tu mozem cele precitat a kadeco sa aj dozvediet 🙂 ja si picham decapeptyl a zajtra idem na sono a krv, mala by som si zacat pichat puregon tak uvidim ako to pojde, dufam ze to vyjde a vam vsetkym drzim palce

vtacatko2
22. nov 2011

ozaj nikto tu nepisete o priberani na vahe mala s tym niekora problem?

smallyell
22. nov 2011

@vtacatko2 ahoj, vitaj medzi nami, o tom priberani je to asi normalne, ked po stimulke mas pocit ako keby si bola ty sama hormonalna bomba a cakas kedy vybuchnes 😎 ale pre mna je to skor nepodstatna zalezitost, keby som pribrala aj 10 kil teraz by mi to nevadilo, pre drobca vsetko na svete 😅

vtacatko2
22. nov 2011

no to teda ano, to je pravda

timmka
22. nov 2011

@vtacatko2 ja som skor schudla, mne vobec nechutilo jest, ale mozno preto lebo som mala pocas stimulky ohss, tak ma bolel zaludok a citila som sa nafuknuta, ale vaha isla dole 😉 kazda sme ina, kazda reaguje inak na tie lieciky

smallyell
22. nov 2011

@timmka kedy ides na krv? cakam tiez pozitivny vysledok 🙂 ides uz na 10 den?

smallyell
22. nov 2011

baby co ste po ET, prve dni ste doma lezali??? lebo ja nic, a neviem ci robim dobre

aisha6
22. nov 2011

@smallyell netestneš sa?

smallyell
22. nov 2011

@aisha6 cosi, ved to jeste skoro, som jeden den po ET, vcera som to len absolvovala a k tomu pregnyl je v tele 10 dni, takze teraz by som isto mala dve uzasne // 😀

timmka
22. nov 2011

@smallyell nie ja idem az 28. na 12 den, no ked nedostanem mrchu 26.11 😉

smallyell
22. nov 2011

ale od 6 dna testuje a 10 idem na krv, to je istte 😎

in131
22. nov 2011

@aisha6
@iva567 Menzesik prišiel. Joj to je radosti. Asi prvýkrát. Zajtra teda prvé sono a krv v Heliose. Baby ktrorý den menzesu sa začína pichať gonal?

smallyell
22. nov 2011

@timmka fuu, ja mam tiez dostat 29.11 ale mam take bolesti ako keby som mala uz dostat, verim, ze ani nedostanem

timmka
22. nov 2011

@smallyell no vraj odporucaju lezat, ja som sa snazila, ale stale som niekde bečhala nieco vybavovat, tak dufam ze to neposkodilo, ale vcera som bola u svojho dr. a kazal mi lezat a oddychovat

timmka
22. nov 2011

@smallyell mna zacalo boliet brusko uz pri vklade, pytala som sa dr. tak povedal, ze nevadi a po vklade az cca po 2 dnoch to zacalo opat, tak uvidime, mala si PK?

aisha6
22. nov 2011

@smallyell jaj ja som myslela že už si dlhšie

smallyell
22. nov 2011

@timmka och joj, sice som dnes nebola nikde len po pecivo ale cely den beham po byte a furt daco robim, len nelezim, tak radsej utekam do postele 🙂

smallyell
22. nov 2011

@timmka aj mna pred vkladom bolelo, nie nemam PK, hned do 72 hodin vklad a vravel dr. ze embryjka su dost kvalitne, takze by tam aj mohli ostat 🙂

aisha6
22. nov 2011

@in131 ahoj no vidíš tak super.ja som začala gonal na 3 DC.