Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@patricia00 No držím ti paste, ja dnes začínam stimuláciu a teším sa že sa to konečne rozbehlo... Už sa cítim celkom OK, ale človek nevie čo sa na mna ešte nalepí kým budem stimulovať... Hlavne že ma upokojili že všetko je ok a môj gynekolog mi povedal že mám jedno 2cm vajičko pripravené tak uvidím čo sa mi podarí po tej stimuláciu. Ale dúfam že sa bude obe tešiť už čoskoro, tak do mesiaca 🙂 Tak pekný večer prajem
@tatinka ahoj, skus si zavolať do poistovne. V heliose mi povedali že do mesiaca sa im žiadosť bežne vracia schválená. U mna to urgovanie asi pomohlo. Ale poviem ti treba na to nervy... Ked som tej žene volala som sa jej spýtala či si uvedomuje, že v tej kope žiadostí sú ženy, ktoré pol roku behajú po vyšetreniach, trápia sa a beži im čas a ona nemá čas to poslať.... Som jej odporučila nech zmení prácu ked má toho tak moc a nikto jej nepomôže. Je to smutné ale opakovala som si že na dobré treba počkať tak som počkala. Dnes začinam stimulovať vajíčka a dúfam že to dobré už príde...
@linda81 tak ti držím palce, vianoce sú už za dverami... Ja som sa tak stresovala odkedy som mala tie lieky doma, že sa na mna nalepilo všetko zlé čo sa len dalo. A lekár mi povedal že sa mám opatrovať, teplo sa obliekať a nestresovať... tak to skúšam a čuduj sa svete už tri dni sa mi nič nestalo 🙂 Tak sa toho chcem držať aj nadalej. Takže pripravujem seba, manžela a uvidíme...
@patricia00 fakt? tak si to uz zacnem vybavovat aj ja 🙂
ahojte, je tu niektorá čo začína dlhý protokol? Mne dnes pichli diphereline.
ahojte baby, ja som z toho jelen, dlhy protokol je, ze zacinas uz od 21DC si pichat? a kratky je ked prvy den menzesu??? dobre som to pochopila, prosim vysvetlite mi to, dakujem, ja som asi truba, ze tomu nechapem 😀
@doldy ahoj , ja som dnes volala do poistovne ziadost mam schvalenu, ale vraj je v metrovej kope kde este veduca musi dat podpis a ked sa tak udeje potom to poslu, vrajd o tyzdna by ten podpis mal byt ale nezarucila sa mi ze to toho tyzdna ten podpis bude a ze do dvoch to bude uz v iscare,,,,,oni asi nechapu co mtake zeny ako my prezivajua kolko musia cakat a vsetko toto preskakat aby sme sa dopracovali k babatku,, no pockam dva tyzdne a ked nic tak znova volam,,,juj a toto je tvoje prve ivf?drzim ti palce
@smeyka27 ahoj moja zlata, no som tam dnes volala a ze ziadost je schvalena ale sa este caka na podpis od vedenia a ze tam je metrova kopa ziadosti takze ,,,vraj ten podpis by mal byt zrealizovany do tyzdnaa potom ze to poslu do iscare, som zvedava, dam im dva tyzdne teda a ked nic tak zas budem volat, skoda bo som myslela ked povedala ze uz je to schvalene reku hura zacnem tento mesiac so stimulkou a budeme na raz 🙂 ale ked to poslu neskor tak asi to nestihnem bo ja mam okolo 26.10 dostat mrchu takze neviem ci to do vtedy stihnu poslat, , dufam ze hej,,,ty zajtra ides do iscaru? daj vedeit co ti povedia , som zvedava, budes moj predvoj aby som vedela co ma caka a neminie 🙂
Takže o dva týždne podávam žiadosť. A ak všetko pôjde dobre, ešte by sme to mohli stihnúť do konca roka 🙂
@smeyka27 neboj nohy si dolámem aby som ťa dobehla 😕 😉 v piatok to idem,len podpísať žiadosť a potom budem čakať..ked to tak rátam tak ja asi začnem stimulovať až v decembri ,záleži ako to schvália a potom zas budem čakať na koordinátorku 😕 kedy bude mať voľno 😒 ale čo ,nebudem to siliť .....dnes sa mi to vo mne dáko hemží otázkami ..??? 😕 🙄 bojim,bojim 😕
Ahojte dnes som písala do dôvery že ako sa má moja žiadosť , včera schválili výkon a vraj do dvoch týždnov schvalujú lieky ibaže dostali informáciu z generálneho riaditeľstva ze je čakacia doba na lieky trochu dlhšia lebo nestíhajú dodávať lieky kedže bolo viac žiadosti. 😠

@si31si ahoj a kedy si podávala žiadosť a v akej poisťovni