Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
cawte baby...takze oficialne1 IVF neuspesne, uz mam brutalne krce a krvacanie...krv negat.samozrejme...strasne som sklamana....
ahojte zienky, mozem sa pripojit? od dnes uz mam lieky a zacinam pichat 4.12. uz sa neviem dockat!!!!
cakam na stimulku:
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,16DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
cakam na opu:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, 14 DC, Gonal, Luveris
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 7 DC,Gonal
cakam na et:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť
cakam na //:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spermiogram.11/11 prve IVF...vyzera , ze neuspesne...test 12 den negativny.
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram
cakam babatko:
cakam na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo. - uz sa zacina mrcha rozbiehat... KET mozno v januari 2012
som sa trosku presunula vyssie 😉
linda81 moc ma to mrzi, do kelu clovek to vsetko podstupi tak to ma mat pozitivny vysledok, po tych negativných vysledkoch ktore tu vidim sa hrozne bojim ze to nevyjde ,super 😖
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,16DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
cakam na opu:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, 14 DC, Gonal, Luveris
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal
cakam na et:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť
cakam na //:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spermiogram.11/11 prve IVF...vyzera , ze neuspesne...test 12 den negativny.
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram
cakam babatko:
cakam na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo. - uz sa zacina mrcha rozbiehat... KET mozno v januari 2012
hello kocky, tak ako? co mame nove?
ja som po kontrole, zese mi mudr. merala folikuly, že môžem byť spokojná 🙂 . ešte si mám dnes pichnúť, zavolať na výsledky a je možné, že v sobotu bude OPU. už na to čakám ako kura na sopeľ 😝

@dandy914 o tom vôbec nepochybujem... 😀