Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@99azura99 tu sa daju kupit a aj predat: https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/mam-nemam-lieky-na-ivf/ ,
tak ked budes potrebovat, tak skus pozriet aj sem.. ja som takto poslala jednej kocke 150IU gonalu.. co mi zostala posledna v pere...
@alibabaa uz som to pozerala, len idem zajtra na kontrolu a neviem ci by mi to postou prislo. Lebo chybat mi bude uz na piatok. Ked mi zajtra povedia, ze treba pokracovat tak neviem ci to mam risknut postou. Jedine ze by som mala stastie ze by ich mala nejaka baba z mojho okolia. Ved uvidim 🙂 ale dakujem
nevolajú a nevolajú....sa asi zbláznim 😠
@porinka vydrz to.. drzim ti moc moc palceky... a to nam povedala tak ze min. 10 dni by sme si mali dat pauzu od sexu... ze si to telo musi zvyknut. ked sa nad tym tak zamyslis, tak vsetko tam dolu mas zvacsene vajecniky aby udrzali tolko folikov, sliznicu .. moze sa ti tam nejaka zilka natrhnut ...
a to mas pravdu, pri tom utrosi aj chut zajde 😀 😀
stále nič.......strašné čakanie...ako na smrť 😖

@porinka takze kedy mas ET? ako dopadla genetika?