icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

smallyell
29. nov 2011

@porinka takze kedy mas ET? ako dopadla genetika?

porinka
29. nov 2011

@smallyell
ešte neviem, ako dopadla, na večer majú volať, ET má byť vo štvrtok.

aisha6
29. nov 2011

@in131 tak to už máš za pár 😀 😀 😀 Ale aj ja by som bola rada keby už bolo po opu aj et dnes prvý deň bez injekcií- až tak dobre 🙂

smallyell
29. nov 2011

@porinka a ty uz beries utros? ja som si ho mala dat vecer pred transferom 2 ampulky

porinka
29. nov 2011

@smallyell
ja som večer po OPU dve zapíjala a od ďalšieho dňa každých 8 hodín vkladám dve tabletky do šušurky 😖

smallyell
29. nov 2011

@porinka vidim, ze kazde centrum to ma inac, no hlavne nech vysledok je rovnaky 🙂

99azura99
29. nov 2011

@aisha6 no ja som dnes 10DC takze mi budu aj tak asi 2,3 inj. asi chybat...
@porinka no skoda, ze si ich predala, asi ich budem potrebovat(mohla som ich kupit od teba)ale tak uvidim co mi popvedia zajtra na kontrole. No uz sa teda "tesim" na ten utros 😒

alibabaa
29. nov 2011

@porinka tebe nezakazali po opu sexovat? nam to sestricka hovorila kym prisla embryologicka...

alibabaa
29. nov 2011

@99azura99 tu sa daju kupit a aj predat: https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/mam-nemam-lieky-na-ivf/ ,
tak ked budes potrebovat, tak skus pozriet aj sem.. ja som takto poslala jednej kocke 150IU gonalu.. co mi zostala posledna v pere...

99azura99
29. nov 2011

@alibabaa uz som to pozerala, len idem zajtra na kontrolu a neviem ci by mi to postou prislo. Lebo chybat mi bude uz na piatok. Ked mi zajtra povedia, ze treba pokracovat tak neviem ci to mam risknut postou. Jedine ze by som mala stastie ze by ich mala nejaka baba z mojho okolia. Ved uvidim 🙂 ale dakujem

99azura99
29. nov 2011

@alibabaa a ty sa mas ako moja?

aisha6
29. nov 2011

@99azura99 no tak to ti asi fakt budú chýbať,škoda že mám decapeptyl by som ti dala.V najhoršom si dáš predpísať zajtra. 🙂

porinka
29. nov 2011

@99azura99
skús sa aj v centre opýtať, či nemajú sestričky, čo vrátili baby, ktoré už nepotrebujú.

alibabaa
29. nov 2011

@99azura99 a ty si z kadial? uz si asi pisala, len je nas tu dost a uz mam riadny misung 🙂

99azura99
29. nov 2011

@alibabaa @porinka z Hlohovca, ved uvidim zajtra ako dopadnem... Baby a neviete, ci sa mozu inj.pichat aj do zadku? Mne to picha jedna sestricka, kt. uz pichala na IVF a ze sa moze aj do zadku 😕

porinka
29. nov 2011

@99azura99
podkožne hej, len nie do svalu. Nemáš odvahu sama si pichnúť???? 😕

99azura99
29. nov 2011

@porinka 😀 co blaznis, ja sama nepicham... mne je z toho zle.

porinka
29. nov 2011

nevolajú a nevolajú....sa asi zbláznim 😠

porinka
29. nov 2011

@alibabaa
nám nehovorili nič...ale keď vidím, čo mám v šušurke, tak ma prechádza chuť... 😀 😀 😀

alibabaa
29. nov 2011

@porinka vydrz to.. drzim ti moc moc palceky... a to nam povedala tak ze min. 10 dni by sme si mali dat pauzu od sexu... ze si to telo musi zvyknut. ked sa nad tym tak zamyslis, tak vsetko tam dolu mas zvacsene vajecniky aby udrzali tolko folikov, sliznicu .. moze sa ti tam nejaka zilka natrhnut ...
a to mas pravdu, pri tom utrosi aj chut zajde 😀 😀

porinka
29. nov 2011

@alibabaa
to mi bolo jasné, že nebude sexík po OPU, na to by som si netrúfla, ale keď ten utroš sa má dávať do 12 tt, tak dík 😖

alibabaa
29. nov 2011

@porinka nezabudni dat vediet, ked zavolaju.. uz sa neviem dockat...

porinka
29. nov 2011

stále nič.......strašné čakanie...ako na smrť 😖

alibabaa
29. nov 2011

@porinka myslim na teba.. 😉

aisha6
29. nov 2011

@porinka zavolaj ty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

porinka
29. nov 2011

@aisha6
už ma to napadlo, ale teta embryologička povedala, že bude volať na večer....ešte počkám, ak sa nezbláznim 😝

alibabaa
29. nov 2011

@aisha6 ja si skor myslim ze v centre skoncili o 16:00 a ze jej zavolaju az zajtra rano... ☹ ☹
@porinka ved skus zavolat, uvidis aspon ci ti nevolali a budu az rano, alebo este s nimi pracuju 🙂

porinka
29. nov 2011

@alibabaa @aisha6
ešte chvíľku počkám... 😅

alibabaa
29. nov 2011

@porinka tak to ta obdivujem zlatko 🙂

porinka
29. nov 2011

@alibabaa
aj ja samu seba... 😅