icon

Reprodukčná imunológia Imunocare Košice Mudr. Prunyi - skúsenosti?

veronikaa006
28. mar 2019

Boli ste niekto na repro.imun. v imunocare? boli ste spokojné?

lilkim1
•
28. mar 2019

@veronikaa006 ahoj áno ja som bola, bola som s nim spokojná, všetko mi povedal vysvetlil je milí aj sestrička je zlata

veronikaa006
autor
•
28. mar 2019

@lilkim1 a ako dlho si čakala na výsledky?

lilkim1
•
28. mar 2019

@veronikaa006
Doky vravel ze výsledky chodia postupne a pokým prídu všetky tak to trvá dva až tri týždne...

veronikaa006
autor
•
28. mar 2019

@lilkim1 takže ťa objednal na kontrolu až o 3tyzdne? A aký máš problém ak sa môžem opýtať? Mňa poslali na repro.imun. z Car pretože mi vyšli protilátky na zóna pelucida

lilkim1
•
28. mar 2019

Áno prišla som tak ako ma objednal ale len po výsledky chvála Bohu nemal žiaden problém výsledky som mala perfektne, dala som si robiť u neho vyšetrenie sama bez toho aby ma tam niekto poslal len preto lebo nám nevyšiel ET ani KET a nedalo mi to spávať...

veronikaa006
autor
•
28. mar 2019

@lilkim1 a nevieš ešte o niekom kto tam chodí a nemal dobré výsledky? Chcela by som vedieť aká je liečba.

evaachesa
•
28. mar 2019

@veronikaa006 skus sa popytat v diskusii Reprodukčná imunológia ... je tam vela skusenych bab. Najcastejsie davaju na autoimunitne zalezitosti medrol, pripadne imunoglobuliny alebo intralipidy. Fakt skus tu diskusiu, isto ti napisu co a ako 🙂

lilkim1
•
28. mar 2019

@veronikaa006
Je mi ľúto ale nepoznám nikoho takého... Prajem ti veľa šťastia a síl 🤗

veronikaa006
autor
•
28. mar 2019

@lilkim1 aj tebe

veronikaa006
autor
•
29. mar 2019

@evaachesa a platí za niečo za tie testy? Alebo v po v sa platí 110€

evaachesa
•
29. mar 2019

@veronikaa006 neviem ako v KE ale v BA som platila 110€ pri prvej navsteve, kontrolne odbery 80€ a za infuzie na ktore chodim 30€. V cenniku v KE nemaju nic uvedene ako tak pozeram, len ten 6mesacny program. Tak si vyziadaj info mailom nech ti zaslu cennik.

baldovska22
•
13. apr 2019

@lilkim1a je potrebny vymenny listok? tiez by som sa chcela objednat, aby som mala dusu naporiadku 🙂

dasindel11
•
25. máj 2019

@lilkim1 ahoj, da sa objednať aj bez lístka od lekárky? A môžem sa opýtať, či si za ne platila? Chcelamby som sa tiež objednať, aby som vedela či je všetko Ok. Ďakujem 😃

lilkim1
•
26. máj 2019

Ahoj 😊áno je potrebný výmenný lístok bez toho ta nevezmu a platila som u neho hneď v ten deň a v hotovosti.... Kľudne sa pytaj keď niečo chceš vedieť.... 😆

dasindel11
•
26. máj 2019

@lilkim1 pýtam sa, lebo som po dvoch MA a lekárka má poslala len na hematologiu, som myslela že má pošle aj na repro

lilkim1
•
26. máj 2019

@dasindel11 tak to ma mrzí 😔 tak si pýtaj aj lístok na repro aspoň budeš mat všetko spravené

sofiadi
•
5. júl 2020

@lilkim1 ahoj, čítala som, že si bola na repro-imuno u p. doktora Prunyiho 🙂 tiež tam chodím, a chystám sa na repro-imuno vyšetrenie. môžeš mi prosím napísať, ako to prebiehalo a koľko to stálo? vyšetrovali len Teba alebo aj manžela? 🙂 ďakujem

buxus24
•
1. aug 2020

Ahojte baby ako dlho ste cakali za terminom na vysetrenie a kolko ste platili. Dakujem

sofiadi
•
2. aug 2020

@buxus24 termín som dostala hneď o týždeň cca a platila som okolo 200€. Výsledky od vyšetrenia do mesiaca.

buxus24
•
2. aug 2020

@sofiadi uz som tam pisala tak uvidim...a pomohli ti tieto vysetrenia k babu?

sofiadi
•
3. aug 2020

@buxus24 ešte neviem, idem budúci týždeň po výsledky a ešte má čaká hematóogia 🙂

alchemilka1
•
7. jún 2024

@lilkim1 ahoj, prosím ťa bola som na vyšetrenie u dr Prunyiho sama alebo s manželom ? Ja idem po dvoch potratoch, neviem vôbec koľko bude platiť..

evaachesa
•
7. jún 2024

@alchemilka1 Platila som okolo 110 alebo 120e za kompletný rozbor. Kontrolné odbery len na cytokiny má stali tuším 70e. Bola som bez manžela.