Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@koalka14 posli mi vyslekdy do mailu, ale cele tri strany ...je lepsie ked to vidim komplexne ako takto ...ale co ti mozem z toho povedat je ze mas zrejme zvyseny anexin - ten sa lieci aspirinom , anexin vlastne sposobuje v placente tromby a tiez moze sposobovat neuhniezdenie embrya ... ten anexin by mal byt neviem ci do 10 alebo do 20 ...ten sa ti upravi to neboj...aspirin je na to dobry, ja som tiez mala asi 44 a upravil sa mi , ten fosfatydilserin - je obal co ochranuje ebmryo , ten by mal byt v norme, ked je mimo tiez moze sposobovat poruchy nidacie atd..cize tak ...
ked je zvysene IFN tak vacsinou to robi tazkosti pri nidacii nie pri vyvoji plodu.s skusenosti viem, ze vacsinou ked je vyssie IFN tak treba bud plucne vysetrenie aby ti pravili odbery na plucne mykoplazmy a chlamydie...to IFN vacsinou zvysuju tieto pliagy..ale nemusi to byt pravidlo
to cd3+cd4+ to neviem ci mas zvysene asi ? pripadne to CD4IL to IL su zapalove cytokyny ale potrebovala by som referencne hodnoty
neams to take zle, mozno mensia davka prednisonu , medrolu a aspirin tu bude stacit
na hematke co ti zistili?
poslem ti do ip mail, ked chces preskenuj mi to
a mam aj skupinu
nk bunky vitaminy a ivf - tak tam tiez nejake veci pisem ,tak moezs si clanky precitat
nevyzera to zasa nejako hrozne zle 😉
Ahojte...dole su moje vysledky z reprodukcnej imunologie. V decembri mi dr dovolila vklad a vysadila lieky, Medrol. Teraz sa chystame na vklad, kedze v decembri som dala v centre "zelenu", ze ideme na to. No po poslednych vysledkoch mi dr nakazala Dexamed injekcie a ze na vklad by sme nemali ist. Doteraz sa neviem vyrovnat s tym, ze mi vysadila medrol aj napriek tomu, ze vedela, ze v januari bude vklad. Mam pocit, ze je vsetko stratene a mozem zabudnut, zeby to vyslo ☹ Mal niekto podobny problem? Dakujem
Vysledky 12.3.2015 19.10.2015 23.11.2015 18.01.2016
CD3+ IFN-g 42,9% + 34,90+ 34,60+ 45,90+ 11-31%
CD3+ IL-4 24,2% + 2,70 2,10 1,90 2- 8%
CD3+ TNF-a 56,0% + 39,90 40,70 43,20 12-44%
CD3+ IL-2 22,1% 20,90 21,80 17,20 8-28%
CD4+ IFN-g 31,5% + 26,20 25,90 36,90 + 11-31%
CD4+ IL-4 14,9% + 2,70 2,00 1,60 2- 8%
CD4+ TNF-a 54,8% + 41,90 41,60 44,10 + 12-44%
CD4+ IL-2 33,3% + 28,30 + 28,70 + 25,80 8-28%
@zibi...vedela by si mi poradit prosim? prispevok vyssie...dakujem
Tak dnes som bola na kontrolných odberov. NK bunky a bunková imunita bude o týžden, na Annexin si počkám dva týždne. Tak moc sa bojím ako to dopadne
@stanka409 ak si brala medrol už dlhšie tak prestane učinkovať a ma viac nežiaducich učinkov..mne rozbehol cukrovku a rozhadzal stitnu..takže neni to s nim sranda
@tinkatinulka Brala som ho od septembra. Tak uvidime no, co ma caka. Kym nemam dobre vysledky nemozem ist na vklad, ked uz mozem ist na vklad vysadia mi lieky. Kym dojde na vklad, tak uz mam zhorsene vysledky a nemozem ist na vklad. zacarovany kruh ☹
@stanka409 ver že nie si jediná..imunita je najhorčia časť okolo IVF...ja som riešila rok..a o tyžden dalšie výsledky
@tinkatinulka Ja viem, ze nie som jedina. Drzim silno palce, aby boli tvoje vysledky dobre 😉
@stanka409 dakujem napodobne..ale nech si hovori kto chce co chce mne imuno liečba zabrala ale len na 13tt..no bez nej by nebolo ani to.
@tinkatinulka Mna caka prvy vklad. Tak uvidime. co ma byt, bude 🙂
@zibi sposobuje subcuvia zvysenu chut do jedla? Furt by som jedla
@ingrid0105 uf tak to neviem ..pozri neziaduce ucinky
@ingrid0105 😀 Myslím ze nie. Ja ju beriem a mne nezvyšuje. Ale všetko je možné. Mne momentálne zvyšujú injekcie ktorými stimulujem na soft. Len by som zrala
@ingrid0105 to pochybujem,to je len krvna plazma,nema ako...
@katkaajurko
@cheeky82
@zibi len preto sa pytam lebo brala som dexamed ten v pohode a teraz 6 tyzdnov co mi ju pichaju zeriem aki kyselina
Baby toto mi napisala bergendiova mate stym skusenosti co to je😖
Embryotoxicke cytokiny pretrvavaju zvyšene a vzhladom k tomu by som odporucala zmenit liecbu na infúznu liecbu imunoglobulinmi. .
@skaredekacatko
podla mna chce aby si chodila na tie infuzie-intralipidy si myslim 😕

dievcata ja sa tak tesim ako male decko, dnes mi prisli vysledky od Dzurilovej.Konecne mam vsetko ok, a mozme sa po roku zase zacat snazit.
@zibi dakujem ti velmi pekne za tvoje rady, medrol zabral a ja mam vsetko az na vit D v poriadku