Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Baby pozerám, že riešite zvýšené NK bunky.. Ja som si teraz pozerala znovu moje výsledky a ja mám dokonca zníženú hodnotu - 8,1.. Čo s tým?
@zhuzhu07 No super, tak to si ma teda potešila.. Nemávam herpasy, afty ani nebývam chorá. Už som hľadala niečo na googli a čítala som, že to tiež nie je dobré kvôli obranyschopnosti pred vírusmi a nádormi...Teraz som si pozerala všetky výsledky imunológie od 12/2014 do 12/2015 a vždy som mala hladinu od 8,1-8,9. Tak dúfam že to nie je zlé..
@tlucka ja mam 4,4..takže sme v p... ale nie mne dr povedala že to nevadii..
@tinkatinulka 😀 😀 😀 Sme v p... prdelke 😀 😀 😀 😀 ALe ja mám vysoké aj tie T lymfocyty.. Ale mne Dzurillka vždy povedala, že je všetko v norme... A až keď kukám do výsledkov, tak zisťujem, že skoro nič nie je v norme 😀 😀 😀 😀
@marculik netusim co vam zistili.
Moje vysledky tiez neboli super mala som vsetko tak ako som ti pisala +tiez nizky vit.D ten som ani nepisala ten musis len doplnat bud vitaminom +slnenim...
Mne teraz prisli este na nizku hladinu vit.B12...
Pretestovavanie vzdy oboch je kazdeho vec.
Ja som pisala ze tiez mam protilatky na spermie ale kontrolne testovanie uz nedavam robit nakolko podstupim liecbu a vidim ze liecba zabera a hodnoty pomaly ale urcite klesaju je to zbytocne...Ale to je len moj nazor.
@nape na D kup cez net swanson 5000 zabera najlepsie vela bab ho tu berie stoji 15 eciek a je ho tam cez 100 . ja som mala 10 a teraz mam 40 iny by som uz ani nebrala .

@cheeky82 Prosím Ťa, kde urobia taký test na to NK? To robia tiež v tej Nitre?