Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Ahojte spolubojovníčky 🙂 už mám výsledky z Nitry, viete mi poradiť čo to znamená "zvýšené hladiny protilátok voči fosfatidylserinu"? Okrem hypovitaminózy D mám ostatné v norme. Akákoľvek rada poteší, ĎAKUJEM vopred prekrásne za odpovedičku 🙂
@anaba1 Ahoj, ja som bola 27.4. a výsledky mi prišli včera poobede, musíš sa obrniť dávkou trpezlivosti, hádam zajtra Ti už dorazia, mne pred týždňom, keď som sa dotazovala na výsledky, odpísali, že ešte nie sú kompletné z laboratória, že potom to kompletné pošlú, takže tak. Držím Ti palce, hlavne vydrž, inak ja som bola tiež každým dňom zúfalá a zomierala som od zvedavosti čo a ako. Opatruj sa 🙂
@anaba1 ufffff, tak to máš na knap, ale pevne verím, že najneskôr v piatok ich máš v rukách 🙂 mne vyšli cytokíny a NK bunky v norme, mám našťastie len chronický nedostatok vit. D (napriek tomu, že už dlhodobo užívam vigantol a vitakalcin) a tie protilátky voči fosfatidylserinu. Zatiaľ nemám predpsíanú žiadnu liečbu, len musím ešte raz po 8 týždňoch na pretest (či to nebolo jednorazového charakteru) a ak sa to potvrdí, tak sa nasadí liečba. Takže som dopadla, si myslím na výbornú, lebo inak mám vsio v norme, chcela by som ísť na jeseň do ďalšieho nového cyklu IVF - ešte si užijem leto s mužíčkom 🙂 a Ty kam chodíš do centra?
Chodim do reprogenesis brno..kup si vit d od swansonu..vraj zabera rychlo..tak to si dobre dopadla ked vsetko ostatne ok..
anaba1 Tak už máš verdikt na svete, ja som našťastie medrol zatiaľ neužívala. Baby, ktoré ho užívali Ti určite dobre poradia. Už Ti prišli aj recepty alebo sú na pol ceste? A teda čo s nativom, ideš do toho? Asi ťažké rozhodnutie Ťa čaká, držím palce!
Babaz ja som doma na pnke v 10tom tyzdi,sla som si lahnut na gauc a ked som si lahla stipla ma vcela do malicka na nohe. Chapete?? Doma...pod perinou...ja taky rev a krik, sama doma, sok, zvyknem zle reagovat na stipnutie...Hned ma napadlo, že ked treti krat pridem o babo asi sa obesim..Imunolog kazal zobrat 20mg prdnizonu na ukludnenie imunity tak som bezala do lekarne a rychlo tabletka.
mali ste tiez niektora bodnutie počas tehu a este k tomu na imunologickej liecbe??
Ahojte, prosím prosím, viete mi povedať, čo znamená, keď mám v imunol.správe: "Preukázaná špecifická celulárna odpoveď voči spermiám partnera hraničného stupňa"?
no protilatky proti spermiam
Kocky viete mi poradit? Od dnes picham Clexane, vo stvrtok KET. Citala som pribalovy letak. Nemala som to robit, ani som nechcela, len som si chcela precitat navod na pouzitie. Mali ste nejake vedlajsie ucinky? Pise sa tam, ze ak sa berie viac ako 3 mesiace, tak moze dojst k osteoporoze. Brali ste ho dlhodobo?
dakujem
@cheeky82 ahoj, ja si ho picham tiez od dna vkladu, okrem toho, ze ma to 2 minuty trosku stipe a ze mam modriny, ziadnu inu zmenu nepocitujem, ale ja to tiez mam len kratkodobo. Som zvedava, co odpisu baby. Kolko embryjok Ti budu vkladat a v akom stadiu? Budem Ti velmi drzat paste, nech to dobre dopadne 🙂 Ja som si vyziadala aj embryoglue, chcela vyskusat vsetky moznosti. Drz sa, budem cakat na pozitivne spravy 🙂

@leya reprodukcna imunologia je v presove http://www.alergoimun.sk/index.php/nase-sluzby/... tam by to mali robit komplexne. ostatni imunologovia nerobia vyslovene reprodukcnu.