icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

cmudlo
9. jún 2016

@anaba1 ty máš číslo na swanson? Lebo našla som len e-mail.

anaba1
9. jún 2016

@cmudlo nemam...ja som o tyzden pozrela na net a uz bol na sklade..

cheeky82
9. jún 2016

@cmudlo lebo každému zaberie nieco iné, oni to vopred nevedia a nie každý môže brat kortikoidy. Je jedno co dajú, hlavne aby to pomohlo

majka15majka
9. jún 2016

Stalo sa niektorej že vám prišla mrcha o 7 dni skor (teda zatiaľ len spomeniete)? Uzivam Subcuviu a minulý mesiac mi meškali 6 dni....

cheeky82
10. jún 2016

@majka15majka ahoj. Mne trosku subcuvia rozhodila cyklus

koalka14
10. jún 2016

@majka15majka Ahoj, neviem či je to Subcuviou ale aj ja odkedy ju beriem mám o 5-6 dní kratšie cykly (23-24 dňové), takže asi to nejako ovplyvňuje, ale nikde som o tom nečítala. Ale mne pomohla na cytokiny, tak asi niečo za niečo 🙂 Dúfam, že sa potom aj tie cykly predlžia

majka15majka
10. jún 2016

@koalka14 dakujem. Nikdy som nemala ms o tyzden skor.

gagirl
10. jún 2016

Ahojte dievcata..brali ste intralipid aj ked ste mali nk bunky v poriadku,Ja som mala zvysene cytokiny,mam dexamed..A dr.z imunovital mi chce dat pred vkladom aj intralipidy..Neviem kvoli comu..

nelly3
10. jún 2016

@gagirl
ja som myslim mala ich oki a brala som pred vkadom a potom po vklade, ale mne napr. imunologicka nechcela dat, ja som si ich potom sama vybavila 😀

gagirl
11. jún 2016

@nelly3 neviem podla coho to davaju..ja si to ale asi nedam..

monka30
11. jún 2016

@gagirl intralipid je len na lepsie uhniezdenie ale moze/nemusi zvysit cytokiny...

gagirl
11. jún 2016

@monka30 tiez som si myslela ze kvoli tomu ho chce dat..ale neviem ci to riesit..ci to moze tak pomoct,,

nelly3
11. jún 2016

@gagirl
no mne to osobne nepomohlo, mne v podstate co som vyskusala uz ani medrol, proste nic nepomohlo 😔

cheeky82
11. jún 2016

Baby co pichate Clexane, nerobí sa Vám v mieste pichu hrča? Prvé tri injekcie pohoda, ale 4 a 5 uz je hrča

marculik
11. jún 2016

@cheeky82 mne sa robi aj modrinka ale ta hrca ti mizne?mne sa robila pri fraxiparine

cheeky82
11. jún 2016

@marculik robí sa mi aj modrina. Prvá hrča sa objavila včera a druha dnes. Zatial nemizne. Co nato pomáha?

marculik
11. jún 2016

@cheeky82 mne sa hrca zatial nerobi,robila sa mi iba z fraxi ale ta sa mi za dva dni zvykla vstrebat a zmizla

lily311
13. jún 2016

Baby, koľko sa prosím čaká na termín u Dzurillovej v Nitre a aká je cena za prvé vyšetrenie? Som po dvoch neúspešných ET, tak zvažujem, že si dám urobiť aj repro...

dena22
13. jún 2016

@lily311 ja som cakala na prvu konzultaciu asi mesiac, a kedze sme samoplatci, tak sme vsetko cvakali sami, cennik je dole na stranke, ktoru prikladam.

http://www.dzurilla.com/reprodukčná-imunológia....

lily311
13. jún 2016

@dena22 OK, ďakujem.

monka30
13. jún 2016

@lily311 cena za komplet vysetrenie oboch by mala byt cca 230-250€....

misenaf
14. jún 2016

@cmudlo ahojky. Len tieto vyšetrenia ti robila Dzurilka? Ci je toho viac?

cmudlo
14. jún 2016

@misenaf ešte manželov spermiogram

misenaf
14. jún 2016

@cmudlo oki lebo sme k nej objednaní na buduci tyzden. Velku cast vysledkov mam porobených chýba mi len vysetrenie MIF a manželovi protilátky v ejakuláte. Vieš mi poslať aj ked do IP čo tam zistuju ake protilatky v spg prosim?

misenaf
14. jún 2016

@misenaf a platili ste ty 90+50 manžel 40 a konzultacia 50? či kolko?

cmudlo
14. jún 2016

@misenaf platili sme 250 €

cmudlo
14. jún 2016

Ak si mám pichat ten dexamed 2 x týždenne počas prvých 2 týždňov a potom znížiť na 1 x týždenne intramuskularne, ako to mám robiť? Napr. V utorok a piatok? Alebo aký odstup tam má byť? Nemusí to byť v rovnakom čase stále?

cmudlo
14. jún 2016

@misenaf to bola cena aj so zaslaním výsledkov e-mailom

misenaf
14. jún 2016

@cmudlo a tie injekcie ti predpísala? a to si máš sama pichať? a potom je znova opakovane robené vyšetrenie? či ako ste sa dohodli, kedy máš prísť na kontrolu?

misenaf
14. jún 2016

a to len to sperm MAR IgA IgG vypovedá o tom či nevytvára protilátky?