Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Stalo sa niektorej že vám prišla mrcha o 7 dni skor (teda zatiaľ len spomeniete)? Uzivam Subcuviu a minulý mesiac mi meškali 6 dni....
@majka15majka ahoj. Mne trosku subcuvia rozhodila cyklus
@majka15majka Ahoj, neviem či je to Subcuviou ale aj ja odkedy ju beriem mám o 5-6 dní kratšie cykly (23-24 dňové), takže asi to nejako ovplyvňuje, ale nikde som o tom nečítala. Ale mne pomohla na cytokiny, tak asi niečo za niečo 🙂 Dúfam, že sa potom aj tie cykly predlžia
@koalka14 dakujem. Nikdy som nemala ms o tyzden skor.
Ahojte dievcata..brali ste intralipid aj ked ste mali nk bunky v poriadku,Ja som mala zvysene cytokiny,mam dexamed..A dr.z imunovital mi chce dat pred vkladom aj intralipidy..Neviem kvoli comu..
Baby co pichate Clexane, nerobí sa Vám v mieste pichu hrča? Prvé tri injekcie pohoda, ale 4 a 5 uz je hrča
Baby, koľko sa prosím čaká na termín u Dzurillovej v Nitre a aká je cena za prvé vyšetrenie? Som po dvoch neúspešných ET, tak zvažujem, že si dám urobiť aj repro...
@lily311 ja som cakala na prvu konzultaciu asi mesiac, a kedze sme samoplatci, tak sme vsetko cvakali sami, cennik je dole na stranke, ktoru prikladam.
Ak si mám pichat ten dexamed 2 x týždenne počas prvých 2 týždňov a potom znížiť na 1 x týždenne intramuskularne, ako to mám robiť? Napr. V utorok a piatok? Alebo aký odstup tam má byť? Nemusí to byť v rovnakom čase stále?
a to len to sperm MAR IgA IgG vypovedá o tom či nevytvára protilátky?

@anaba1 ty máš číslo na swanson? Lebo našla som len e-mail.