icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

sosicka
11. júl 2017

Baby ste tu taka, ktorej sa po uzivani medrolu zlepsili partnerove spermie ale zhorsili cudzie?

shonny83
12. júl 2017

@sosicka
Ahoj.Vy už máte výsledky?Ja som si o výsledky písala až dnes.Pustila Vás na IVF alebo sa môžete snažiť?Som zvedavá ako dopadneme my.

shonny83
12. júl 2017

@sosicka
Bola si 6.7. na kontrolných odberoch že?

sosicka
12. júl 2017

@shonny83 hej hej🙂

shonny83
12. júl 2017

@sosicka
A mala si ešte niečo v závere napísané?Medrol ti ponechala?😉

sosicka
12. júl 2017

@shonny83 mas IP, medrol beriem, po neuspesnom kete vysadit....

bebe133
13. júl 2017

@mina85 ja mam jednu igsmpliu v chladnicke

ericia
14. júl 2017

Ahojte dievčatá.. Prosím vás, ako dlho ste čakali na termín reprodukčnéj imunológii v Nitre? Som pozerala ich stránku... Len robia iba dva dni, tak som sa nedovolala dnes 🙁 ďakujem

mamina321
14. júl 2017

@ericia mne dali asi po 6tyzdnoch termín ale dali by mi aj skôr len som volala hneď po potrate a vraj aby sa telo vrátilo do normálu a nabehlo na svoj režim. Treba volať len utorky a štvrtky. A akurát ma napadlo že raz som mala volať o výsledky v piatok ale až poobede, tak skús ešte aj po 12hod, aj okolo 13hod.

ejuska2586
14. júl 2017

@ericia My sme čakali 3 mesiace na termín. Volala som v januári a zobrali nás v marci.

ericia
14. júl 2017

@mamina321
@ejuska2586 ďakujem vám 😉 budem skúšať volať...

ericia
14. júl 2017

@mamina321
@ejuska2586 a ešte jedna otázka.. Koľkokrát to cele stalo eur? Ďakujem

ejuska2586
14. júl 2017

@ericia My sme dokopy platili okolo 300. Ale robili nam kompletne vysetrenia.

vrds
14. júl 2017

@ejuska2586 co znamenaju kompletne? mne ovedali ze to bude stat 250€, tak co ste si davali vysetrovat?

ejuska2586
14. júl 2017

@vrds Neviem, co presne. Ale viem, že hovorila, že nám spraví pre istotu všetky vyšetrenia, ktoré môžu. A potom nás poslala na nejaké dodatočné ešte. Ale keď ti hovorila, že 250, tak to bude toľko. Nám tiež hovorila hneď 300 Euro.

mamina321
14. júl 2017

@ericia mne sa zda že 250€, ale to bolo 2r dozadu ešte.

ericia
14. júl 2017

Ďakujem vám 😊

vrds
14. júl 2017

@ejuska2586 aha dobre. ja tam ide buduci tyzden, tak sa pre istotu opytam.. lebo my tiez chceme vsetko. nebudem to predsa riesit na 2x a este aj zdrzovat sa tymi terminami. vsakze...

ejuska2586
14. júl 2017

@vrds Ako hovorim. Platili sme tolko, kolko povedala do telefonu. Bolo to 290 nieco eur.. Ale presne uz fakt neviem...

mina85
14. júl 2017

@bebe133 uz som si zohnala,ale dakujem

felicire
17. júl 2017

Ahojte, viete mi prosim poratdit - kde ste boli na repro.imunologii v ramci BA? Robi len imunovital ci aj niekto iny? Mate niekto s imunovital skusenosti? Kolko vysli vysetrenia spolu a aj to malo zmysel? Dakujem

vrds
17. júl 2017

@felicire ja som tam nebola, ale pytala som termin, ktory som zrusila, lebo som sa tu docitala, ze to nema zmysel. pre nas co to chceme mat 100% je lepsia dzurillova v nitre. vyjde to cca 250-300€

vrds
17. júl 2017

@jania023 tak si predstav mam ten PAI 4g/4g homozygot nakoniec. ale idem este na tu imunologiu a aj hemato si vysetrim. toto mi zistili na genetike zo slin

joannita
17. júl 2017

@felicire ja chodim do Imunovital, ale keby bol niekto iny v Ba idem hmed k nemu. Je to centrum kde sa na teba usmievaju len ked platis. Co sa cien tyka odber krvi 60e, osobna konzultacia k vysledkom tej krvi 30e, mailova 15e. V mailovej ti dr. Bergendiova odpise len na to co uzna za vhodne. Za 15e sa asi drzi pravidla, ze to nieje dost vysoka suma aby sa obtazovala odpovedat na viac. Recepcna katastrofa. Dievca sa snazi tvarit milo, ale len do chvile kedy je nejaky problem. Vtedy sa zmeni na harpiu neovladajucu zakladne pravidla slusneho spravania ku klientovi ktory u nich nechal niekolko stovak euro. Pri takomto chovani ku klientovi nezarobim na slany chleba ale hlavne mam hodinovu vypoved. 2 sestry v pohode, mile, jedna tmavovlasa 40tnicka zle zle. Neprijemna povysenecka naladova. Ak mas moznost chod niekam inam.

janinuska
18. júl 2017

Dievčata, chcem sa opytyt, ked mam zvyšene TNFA cytokiny, embryotoxicke cytokiny, znamena to, že embryo sa nikdy neuchyti? A prečo vlastne byvaju tie cytokiny zvyšene? Inak suhlas so všetkym čo napisala joannita. Tiež som chodila do Imunovitalu.

lia1234
18. júl 2017

Ahojte, nema niekto skusenosti s Univerzitnym centrom reprodukčnej medicíny v BA-Petrzalke? Kolko sa tam plati, pristup a pod?

sandy152
18. júl 2017

@lia1234 Ahoj ja som do toho centra volala a povedali mi, že oni to tieto vyšetrenia nerobia, a že mám ísť do Imunovitalu...takže asi toľko, neviem, či je to tak naozaj alebo maju medzi sebou nejakú spoluprácu alebo čo

druzuz
18. júl 2017

@sandy152 Reprodukcnu imunologiu robi imunolog so specializaciou na tuto oblast.Kompletne vysetrenia na SK v tejto oblasti robi len Nitra Dzurillova a lekarka v Presove a este nejaky lekar v KE, ake to budu vediet povedat baby, co chodia do Presova alebo Kosic, ako sa presne volaju. K Imunovitalu, nerobia bunkovu imunitu voci trofoblastu a voci partnerovym spermiam a ani protilatky, ktore moze mat partner na spermiach.Nam lekar v

druzuz
18. júl 2017

@sandy152 nan lekar v Prahe povedal, ze imunovital robi len normalnu rozsirenu imunitu, nie je to kompletna reproimuno. Takze na SK len ti, co som vyssie spominala.

sandy152
18. júl 2017

@druzuz no to vsetko viem ale podla mojej lekarky mi postacovalo vysetrenie v Imunovitale. Chcela som sa objednat sama do Nitry alebo skusit niekoho ineho ale vsade maju nehorazne cakacie terminy. Takto mi len moja lekarka vzala krv a odislo to na rozbor. Uvidim co mi zistia ale co som citala na roznych forach a aj tuto tak skor sa najde problem na hematologii.