Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@sosicka mne raz na hematologii hovorili,ze vyaledky mozem mat ok,ked nejsom tehu a akonahle otehotniem sa moze zacat zle zrazat krv a dokym by spravili testy uz by mohlo byt neskoro pre plod.takze trvaj na tom,nech ti daju preventivne v malych davkach.Inak ma nenapada,kde by ste mohli mat inde problem.
Ahojte dievčatá myslite že je potrebné u mna vyšetrenie imunologie ak som s partnerom tehotná bola (1.ivf 1.vklad ) len žiaľ v 21tt zlyhal krčok a aj môj lekár . Mám ďalšie dva vklady za sebou neúspešne teraz další vklad mám za sebou a výsledok až v utorok budem vediet. V car mi lekárka povedala že mne to vyšetrenie nie je akosi veľmi potrebné keďže som s partnerom tehotná bola . U mna je všetko Ok manžel spg v norme vyšetrenie hemato genetika endokrinologia v poriadku
@lindushka86
Ahoj.Ja si myslim,ze by si to momentalne nemala riesit.Ja som to riesila po 2 neuspesnych vkladoch,po jednom biochemickom a po missed abort v 9 tyzdni.Ty sa sustred na seba,necitaj,neries a chce to veľa tekutin.Ty si dokazala prekonat najkritickejsie obdobie a to su prve 3 mesiace,takze hlavne klud.Ja viem ze sa to lahko hovori,tiez nie som ina.Ale psychika je čarodejka.Držim palce nech je vsetko ok.😉
Ahojte. Prosím napíšte mi telefón alebo email na MUDr. Bobák - Tkanivová banka v Košiciach. Prípadne Vaše skúsenosti. Ďakujem pekne a veľa úspechov 🙂
Ahojte dievčatá prosím vás koľko ste čakali na výsledky imunológie z Nitry? Ďakujem 😊
Kocky, nájde sa ešte niekto,kto má taký dosť zmiešaný pocit z imuno z Nitry? V piatok mi prišli výsledky, dosť hodnôt som mala dosť mimo normálneho rozsahu, lymfocyty,leukocyty a pod.zhrnute do jednej vety,bez vysvetlenia,že prečo,zase iba zhrnutie že antigeny proti spermiam a doporučené ešte nejaké gyn.vysetrenia,liečba zatial ziadna.mm tiež iba jedna veta,a odporučenie,že pri ivf treba icsi..neviem,či som naivná,ale čakala som možno trocha viac..nejaké odporúčania,čo doplniť,čomu sa vyhnúť,ale celé zhrnutie sú 4suche vety..teraz si dám urobiť tie vyšetrenia a na základe toho by mu mala nasadiť liečbu..ako to prebieha,zase budem čakať 6t.na termín,alebo to rieši mailom,či ako? Som z toho dosť sklamana..
Ahojte baby prosím vás na odbery na kontroly v Imunovitale sa chodí nalacno?dnes mám ísť a zabudla som veru
@pavlinakol odpis na ten mail že teda či to dobre chápeš že si máš dať urobiť vyšetrenia a potom sa objednat, ale asi najskôr tak. Ja som tiež tak až keď som mala všetko išla takmer až po roku na kontrolné vyšetrenie.
@pavlinakol ak sa smiem spytat, kedy si bola na testoch. ja som pisala mail 10.8. a stale mi nic neposlala. kolko dni to trvalo u teba? Vdaka
@mamina321 no vyskúšam napísať..tých vyšetrení nie je veľa,iba gynekologické nejaké ešte..som zvedavá,čo mi napíšu..
@moschin0 ahoj,písala som 27.7. a výsledky prišli 18.8. ale mali dovolenku vtedy,držím palce,nech prídu skor
Ahojte kocky tak idem sem pridat svoju skusenost. Cca pred mesiacom mi bol nasadeny medrol kvoli zvysenym cytokinom a dnes po mesacnej liecbe vysledky su SUPER 😉 cize na mna medrol zabral.
baby to vážne sa čaká na výsledky 6 týždňov? 😨 ja som bola na krv pred dvoma týždňami, ale teda už dva sa mi zdá veľa, nie ešte 6. som zvedavá, kedy mi bude doktorka volať 😔
@majuska72 Ano 6 tyzdnov. Ale to cakanie stoji za to... Drzim palce.
@ejuska2586 ďakujem veľmi pekne ❤️ z týchto cakaciek na výsledky som už na nervy 😢 no samozrejme ešte viac z toho, že sa nám nedarí.
@majuska72 Bud3 dobre. Len nestracaj nadej...
Chcem sa vás opýtať dievčatá pomôžu mi podľa vás na reprodukc.imunologii nájsť príčinu toho prečo som 2 x potratila v l.trim,a to tak že som zacala spinit,neskôr krvácať.a potom nastal potrat...??zistili vám niektorej prečo sa tak deje,nasadili vám lieky a donosila ste dieťatko??obyčaj.hematologia je ok,mutácie a trombofilie negativne

@segab090 ano, aj prirodzene viem