Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@lienocka1988 ja mám voči manželovým - ťažký stupeň, voči trofoblastu - ľahký, len sa modlím, nech Medrol zaberie 🙂 Aj si mala z Medrolu nejaké nežiadúce účinky?
@wanda52 vždy večer mam brucho ako v 6mesiaci. Občas sa mi zdá aj akoby som dostala nejaky nával tepla ale nie každý deň. A určite zaberá, lebo ja som mala večne upchatý nos no odkedy beriem medrol po upchatom nose ani stopa. Asi som na niečo alergická a neviem ešte o tom 🙂 len som to ani neriešila.
@lienocka1988 nafúknuté brucho mám aj ja a tiež občas ten nával tepla 🙂 Inak sa cítim dobre, ale párkrát ma bolel žalúdok, preto si dávam ráno nalačno Nolpazu. Ja tiež pevne verím, že Medrol zaberie.
Baby mam termin 30.11 na rep.imuno Nitra-Duzira dostala som zapal mechura a antibiotika cize nemozem ist lebo vysledky by boli skreslene😰tak kto chce termin moj piste
@miriamkaaaa @katka413 zhanala termin🙂
Ahojte dievčatá... Stalo sa vám, že ste čakali 6 týždňov na výsledky z Nitry? A posielajú ich iba vo štvrtok, či aj iné dni? Ďakujem 😊
@miriamkaaaa pisala som IP😉
@miriamkaaaa @adkaaa zháňa termín 😉
Baby termin som uz posunula kocke ktora potrebuje surne moj termin pisala mi IP na MK.
Ahojte dievcata. Sme po neuspensom ET, KET...Tak rozmyslam nad vysetreniami, ktore chcem pred dalsim pokusom absolvovat. Jedno z nich je reprod.imunologia. Chcem sa vas preto spytat: 1. treba odporucenie od gynekologa? 2. kolko cca stoji toto vysetrenie? Dakujem vam
@lienkavax treba odporúčanie od gynekológa a partner od urologa alebo všeobecného lekára.. Vyšetrenie stojí 255€. Ak rozmýšlate nad repro. -imunologickou ambulanciou Dzurilla v Nitre, tak treba sa objednať čo najskôr. Je tam pomerne dlhá čakacia doba. Zavolaj tam, sestrička všetko vysvetlí.
Tak dnešné HyFoSy dopadlo zleeeee 🙈 125 € a pena len v maternici, lebo ďalej nešla a to znamená, že oba vajcovody sú nepriechodné 😥😥😥 Mala ísť biela čiara do ľava a druhá do prava nooo bolo bielo len v maternici, čiže oba vajcovody nepriechodné 😥 teraz v piatok idem za profesorom do fakultnej a rozhodne či laparoskópia, alebo IVF. HyFoSy ma vôbec nebolelo, je to ako preventívna prehliadka, keď Vám berú ster z kŕčku maternice.
@miriamkaaaa ja by som chcela, ak to ešte stále platí!
Prosím vás o radu! Máte skúsenosti aj s centrom Adla v Prešove? Ma takú úroveň ako Nitra?
@segab090 ahoj ak sa smiem ppytat aku pricinu ti nasli?lebo ja prve IVF bez uspech ani sa nechytilo a do druheho chcem ist az ked spravym imuno tiez si myslim ze tam moze byt problem😏
@venka7 boli sme tam 2 krat prvy krat na vysetrenie a odbery druhy krat pi vysledky kde mi oni v PO stanovili liecbu. Co sa tyka vzdialenosti neriesila som my sme to do CAR mali 300km a otacali sme niekedy aj 3 krat do tyzdna. Ja ked sa na nieco dam a nieco chcem idem do toho. 😉 drzim palce
@miriamkaaaa ja som mala zvysene NK bunky plus cytokiny. Liecila som sa medrolom plus pred a po vklade som dostala infuz. Pitom mi zistili mensi problem na hematologii kde si picham denne od stimulky fraxiparin.
Ahojte este minuly piatok som sa zobudila s tym ze ma bolí hrdlo a tečie mi z nosa dnes uz len kaslem, 19. decembra mam termin na repro imuno myslite ze to bude problem robit na výsledkoch??
@misela103 Podľa mňa nie. Ale keď chceš mať istotu, zavolaj si a sestrička ti povie...
Kocky mam termin na hematologii v Mt v Hemomedike na 28.11. Nepotrebujete niektora ?? Inak v pondelok rusim 🙂 Ja som bola v Ba koli cakacke tak tento nevyuzijem v Mt.
@ejuska2586 Tak antibiotika som nemala lebo som nemala horucku...

Prosim poradte, tu su nase vysledky:
Ja:
CD4+ z Ly 53
NKb. (CD16+56) 412
MM:
MI spermie partnera 52.5
MI trofoblastu 68.5
MI cudzie sper. 52
Vital. spermii 32,11
Integrita akroz. sp. 64.05