icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

katka435
1. feb 2018

@smejko18 Nie moc dobré, malo vitamínu D, histaminova intolerancia a zvýšené nk bunky...mala som aj ureaplazmu ale už je to ok, tak idem opäť na odbery, či tie nk bunky neboli zvýšené aj vplyvom infekcie...už to budú 2 roky čo sa nám nedarí...vy sa ako dlho snažíte?

lindushka86
1. feb 2018

@smejko18 my sme osobne boli

lucinockalen
1. feb 2018

@katka_1983 keby sa niekto ozve, a nevyhovuje nám termín, dám vedieť, nám by možno aj májový stačil. Držím palce, nech sa niečo uvoľní 🙂

katka_1983
2. feb 2018

@lucinockalen perfektne! Dakujem za ochotu.

evelka81
4. feb 2018

@nelly3 Ahoj chcem sa ta spytat v ktorom sukromnom centre v Ba Petrzalka ti podavali ten intralipid?

nelly3
4. feb 2018

@evelka81
ahoj, ProCare Medissimo Bratislava - petrzalka😉

ericia
4. feb 2018

@katka435 ahoj.. Prosím ťa ako rychlo sa ti podarilo zbaviť sa ureaplazmmi? Mne na reprodukčnej tiež vyšli zle výsledky... Napísali mi, že to mohla spôsobiť aj ta ureaplazma....cakam na kontrolné výsledky u gynekológa.. Sa to nejak ťahá...

lenkova5
4. feb 2018

@zibi @hanka7951 @mczuzu ahojte babym bola som par dni mimo, ale dakujem za info! nahodou ste nerobili prieskum na nete, ktora verzia je lepsia, caj ci tablety? resp idete to skusit?

zibi
4. feb 2018

@lenkova5 podla mna tabletky,zapijes a mas pokoj

bebe133
5. feb 2018

Ahojte. Po styroch mesiacoch uzivania medrolu 5mg ma ponvysadeni bolieva hlava. Mali ste niekto tento priznak? Budem urcite kontaktovat doktorku, ja len ze ci to niekto mal a co sa dialo dalej. Ci ste sa museli vratit k uzivaniu medrolu alebo cakali kym to prestane

katka435
5. feb 2018

@ericia Ahoj, trojtýždňové ATB stačili, ale liecil sa aj manžel.

hanka7951
5. feb 2018

@lenkova5 podla mna je to jedno..treba dat hlavne pozor na mnozstvo ucinnej latky..odporucana denna davka je 750-1250mg - to si asi skor ustrazis pri tabletkach ako pri caji 🙂 a ja by som to vyskusala, ale naprv musim zistit co mi Dzurillova chce naordinovat za liecbu a ci mi ten kotvicnik popri tom nebude robit zle

lenkova5
5. feb 2018

@hanka7951 pravdu mas 😉 ja zatial cakam na vysledky zo sterov, tak ich zaslem Dzurillovej a pockam na jej vyjadrenie..aj ked moja lekarka by necakala a povedala, ze sa mozeme uz snazit....co lekar to iny nazor a uz som z toho uplne zmatena 😟

alexa933
Autor odpoveď zmazal
ericia
5. feb 2018

@katka435 ďakujem... No my sme mali obaja iba troj dňové... Tak uvidím ☹️

hanka7951
5. feb 2018

@lenkova5 tiez cakam na vysledky zo sterov, ale pojdem za Dzurillovou osobne nech mi vysvetli co mi to vlastne je, nakolko moj gynekolog nemal vobec potrebu sa k vysledkov vysetrenia nejako vyjadrovat

lenkova5
5. feb 2018

@hanka7951 tak mi das pls potom vediet co ti vravela? lebo diagnozu mame rovnaku...mne zatial do spravy a do odporucani nedala nic okrem tych sterov.....

evelka81
5. feb 2018

@nelly3 Dakujem to mam blizko 🙂

hanka7951
6. feb 2018

@lenkova5 jasnee dam 🙂 snad sa mi tam podari ist este tento tyzden lebo som strasne zvedava a netrpezliva co mi povie okolo tej nasej diagnozy

lenkova5
6. feb 2018

@hanka7951 no to veru aj ja.... Ja budem mat vysledky az bud tyzden a tak jej ich poslem

hanka7951
8. feb 2018

@lenkova5 ja uz vysledky zo sterov mam, ale tak zoberiem jej ich osobne..objednana som az na 20.2, tak snad dovtedy nejako vydrzim, aj ked najradsej by som tam isla uz dnes :D

kuki23
8. feb 2018

Ahojte, uzivam medrol mesiac a pol, okrem toho ze mam navaly tepla ako v prechode, nadmerne sa potim, po obede sa prezieram, mam stale hlad tak ma uz3. Den ma boli v hrudi, zacina to vzdy podvecer, zacina ma to znepokojovať. Mali ste s to niekotra, co s tym?

lenkova5
8. feb 2018

@hanka7951 a mas vsetko ok? ja budem volat ohladne vysledkov v pondelok, tak som velmi zvedava.....

vranka88
9. feb 2018

Ahojte, vedeli by ste mi niektorá poradiť, ak máte skúsenosť. Zistili mi bunkovú imunitu voči partnerovým spermiám/spermiám stredne ťažký stupeň. Ostatné mám v poriadku. Lenže my nemáme problém s otehotnením, v podstate som otehotnela takmer hneď po pravidelnom pohl. styku v čase ovu, ale bohužiaľ som opakovane potratila - MA (v 6tt, a 10 tt). Čo som našla info k tomu, tak ženy s týmto problémom majú práve problém otehotnieť, my sme naopak riešili problém s udržaním tehu. Tak teda ja neviem či a na akú liečbu sa mám dať a teda nechcela by som ísť na ivf ani pod, keďže toto sa nám darilo prirodzene... Zatiaľ mi poslali iba výsledky z Nitry. Pojdem ešte na konzultáciu, ale chcela som vedieť, či máte niekto skúsenosti a či Vám pomohla liečba aj pri problémoch s udržaním tehotenstva, nie s otehotnením. Ďakujem Vám.

hanka7951
9. feb 2018

@lenkova5 vsetko som mala negativne, takze tu nebola pricina
@vranka88 ja mam to iste..takisto cakam na konzultaciu u Dzurillovej co mi k tomu povie. Mas za sebou aj ine vysetrenia okrem repra?

vivik22
9. feb 2018

@kuki23 ahoj, ja som mala to iste. Tiez som sa potila, hlavne v noci. A mavala som tlak na hrudi, skor by som mozno povedala busenie srdca. Na to mi pomohlo magnezium.

aaangelll
10. feb 2018

Babulky, pri kontrolnom odbere v NR vám sestrička zobrala len krv? Či dostali ste sa aj k Dr. Dzurillovej? Na výsledky ste čakali ako dlho? Ďakujem.

kuki23
10. feb 2018

@aaangelll rano sa ide na krv, cca o 2h na konzultaciu k dzurillovej, vysledky byvaju o mesiac ak ides napr 9.2 vysledky budu 9.3cca

aaangelll
10. feb 2018

@kuki23 ja už na liečbe som.. Toto by mala byť kontrola po 8.tyzdni užívania Medrolu. To aj tak budú výsledky až o mesiac?? 😮

vivik22
10. feb 2018

@aaangelll mne prisli vysledky o necele tri tyzdne. Ono asi aj zavisi co vsetko ti budu kontrolovat.