Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@smejko18 my sme osobne boli
@katka_1983 keby sa niekto ozve, a nevyhovuje nám termín, dám vedieť, nám by možno aj májový stačil. Držím palce, nech sa niečo uvoľní 🙂
@lucinockalen perfektne! Dakujem za ochotu.
Ahojte. Po styroch mesiacoch uzivania medrolu 5mg ma ponvysadeni bolieva hlava. Mali ste niekto tento priznak? Budem urcite kontaktovat doktorku, ja len ze ci to niekto mal a co sa dialo dalej. Ci ste sa museli vratit k uzivaniu medrolu alebo cakali kym to prestane
@lenkova5 podla mna je to jedno..treba dat hlavne pozor na mnozstvo ucinnej latky..odporucana denna davka je 750-1250mg - to si asi skor ustrazis pri tabletkach ako pri caji 🙂 a ja by som to vyskusala, ale naprv musim zistit co mi Dzurillova chce naordinovat za liecbu a ci mi ten kotvicnik popri tom nebude robit zle
Ahojte, uzivam medrol mesiac a pol, okrem toho ze mam navaly tepla ako v prechode, nadmerne sa potim, po obede sa prezieram, mam stale hlad tak ma uz3. Den ma boli v hrudi, zacina to vzdy podvecer, zacina ma to znepokojovať. Mali ste s to niekotra, co s tym?
Ahojte, vedeli by ste mi niektorá poradiť, ak máte skúsenosť. Zistili mi bunkovú imunitu voči partnerovým spermiám/spermiám stredne ťažký stupeň. Ostatné mám v poriadku. Lenže my nemáme problém s otehotnením, v podstate som otehotnela takmer hneď po pravidelnom pohl. styku v čase ovu, ale bohužiaľ som opakovane potratila - MA (v 6tt, a 10 tt). Čo som našla info k tomu, tak ženy s týmto problémom majú práve problém otehotnieť, my sme naopak riešili problém s udržaním tehu. Tak teda ja neviem či a na akú liečbu sa mám dať a teda nechcela by som ísť na ivf ani pod, keďže toto sa nám darilo prirodzene... Zatiaľ mi poslali iba výsledky z Nitry. Pojdem ešte na konzultáciu, ale chcela som vedieť, či máte niekto skúsenosti a či Vám pomohla liečba aj pri problémoch s udržaním tehotenstva, nie s otehotnením. Ďakujem Vám.
Babulky, pri kontrolnom odbere v NR vám sestrička zobrala len krv? Či dostali ste sa aj k Dr. Dzurillovej? Na výsledky ste čakali ako dlho? Ďakujem.

@smejko18 Nie moc dobré, malo vitamínu D, histaminova intolerancia a zvýšené nk bunky...mala som aj ureaplazmu ale už je to ok, tak idem opäť na odbery, či tie nk bunky neboli zvýšené aj vplyvom infekcie...už to budú 2 roky čo sa nám nedarí...vy sa ako dlho snažíte?