icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

mirka1478
25. apr 2018

@ericia vcera sme boli takze uz cakam.ja som mala nk bunky ok.zvysene mam cytokiny.

zaneta7
25. apr 2018

@blunka ďakujem, áno opaľovanie som myslela a solarko 🙂 ...som to niekde čítala, ale v letáku neni nič spomenuté.

ericia
25. apr 2018

@mirka1478 tak ty máš inú diagnózu... A kedy ti kázala písať o výsledky? Mne až za dva týždne... Ale rozmýšľam, ze napíšem už zajtra po týždni.. Aspoň skúsim...

lenkova5
25. apr 2018

@mirka1478 aj ja som bola vcera na kontrolnych odberoch, mozno sme sa tam videli 😉

mirka1478
25. apr 2018

@ericia tiez az po dvoch tyzdnoch😕

mirka1478
25. apr 2018

@lenkova5 my sme boli prvi o nejakej siedmej.

vranka88
26. apr 2018

@lienocka1988
mne to davaju do zili ako infuziu. tebe nemali tiez davat az ked budes v tom? niekto tu taky bol, teraz som stratena 🙂

lenkova5
26. apr 2018

@mirka1478 tak to potom nie, my sme dosli na 8...tak nam drzim palce, aby boli vysledky ok 🙏

mirka1478
26. apr 2018

@lenkova5 dakujem.podobne😊

lienocka1988
27. apr 2018

@vranka88 ano ano ...keď budem tehotná aj mne budú dávať. Len aby som sa toho dňa raz dočkala. ☹

sonulienka13
27. apr 2018

Babulky ahojte.Mate niektorá vysokú pozitivitu voči ovariam? Len tak rozmýšľam,ze ci sa da aj prirodzene pri tejto dg otehotnieť.

vranka88
27. apr 2018

@lienocka1988
ale ty si pisala, ze uz si pichas injekcie, tak nechapem 🙂 uz teraz si davas?

silica
27. apr 2018

@mirka1478 ahoj, prosimta ako si liecis tie lepive dosticky?

mirka1478
28. apr 2018

@silica anopyrinom ich liecia.riedia krv aby sa nelepili.

silica
28. apr 2018

@michellevendero ahoj a ked otehotnies, potom anopyrin vysadit, nahradit injekciami, alebo to budes brat spolu?

michellevendero
28. apr 2018

@silica ahoj. V prípade pozitívneho tehu testu ihneď volať Dr. do MT - mám č. na mobil a hneď ráno pôjdem na odber krvi a on mi vysvetlí čo s tým 0,6 fraxiparínom.

lusi8
1. máj 2018

Ahojte baby, som objednana na reprodukčnu imunologiu k doktore Dzurillovej na 27.6.
Na termín čakám uz 3 mesiac. Bohuzial tento mesiac ma budu uspávat kvôli odberu vzorky z maternice a preto mam obavy, ze nebudem moct na tento termin ist nakolko mi pri objednavani povedali, ze dva mesiace pred vysetrenim ziadne lieky, prechladnutie... nasiel by sa niekto s kym by sme si vedeli vymenit termín? To znamena pre mna o mesiac neskor ako som objednana. Ďakujem pekne

tinka881
1. máj 2018

@lusi8 urcite dva mesiace?dobre si rozumela?lebo nam vravela,len tyzden.A to,ze ta budu uspavat nema nic s tym spolocne.Dokonca ked som tam bola som brala hormony pri stimulke a nevadilo jej to

lusi8
1. máj 2018

@tinka881 tak to je zaujímave, som si 100% ista, ze vravela dva mesiace pred by som nemala byt chora, uzivat leky a dva tyzdne pred dokonca ani len lieky od bolesti hlavy, absolutne cista. No skusim tam teda este pre istotu zajtra zavolat. Ale ak je to tak, ako pišeš tak ma to len potesilo. To uspanie je predsa zasah Z ktoreho sa dlhší čas telo regeneruje. Rovnako ma napichnu uspávackou a urcite mi nasadia aj antibiotika pred zakrokom. Zalezi mi na tom, aby vysetrenie nebolo skreslene, chcem sa uz v mamickovaní konecne posunut vpred. Po takmer 3 rokoch som uz z toho unavená 😕

zaneta7
2. máj 2018

baby prosím Vás, tie čo chodíte do Nr, neviete od akej hodiny sa robia odbery? Je napísané, že od 7.hod., ale len náhodou, keby sme prišli aj skôr, či nás zoberú alebo budeme čakať 😀
A ešte otázočka, ráno mám normálne užiť medrol? Ďakujem

mirka1478
2. máj 2018

@zaneta7 az od tej siedmej zacinaju lebo este len otvaraju budovu kratko pred siedmou.vzdy sme tam cakali vonku ked sme prisli o pol siedmej.

hanka7951
2. máj 2018

@zaneta7 my sme tam minule dosli nieco pred 7 a hned nas aj sestricka vzala dnu

zaneta7
2. máj 2018

@mirka1478
@hanka7951
ďakujem dievčatá 😉

hanka7951
3. máj 2018

Baby neviete nahodou ci dnes robia v NR na repre? Uz som im tam 2x volala a maju vypnuty telefon.

zaneta7
3. máj 2018

@hanka7951 ano robia, bola som na kontrolnych odberoch

hanka7951
3. máj 2018

@zaneta7 dakujem, uz sa mi tam aj podarilo dovolat 🙂

hanka7951
3. máj 2018

@lenkova5 ahoj, tak konecne mam po 2 tyzdnoch cakania vysledky..zial bez zmeny takze pokracujem v uzivani medrolu a po 6 tyzdnoch dalsia kontrola...takze zase dalsie cakanie :( drzim prsty a dufam ze aspon tebe vyjdu lepsie vysledky 🙂

anickaa1983
3. máj 2018

@hanka7951 ahoj, ja som tam bola dnes na prvych odberoch a doktorka odo mna chce ovulacny hlien, ze bez toho neurci liecbu..takze cakam mesiac na vysledky a uz z toho mesiaca som na nervy. Inak doktorka mi nariadila styk iba s ochranou, bez toho, aby poznala vysledky, je to normalne?

hanka7951
3. máj 2018

@anickaa1983 styk s ochranou asi preventivne nariaduje kazdemu aby sa nestalo ze by zena otehotnela bez stanovenia diagnozy a liecby..my sme tiez mali a aj mame nakazane kym sa vysledky nezlepsia..ale ten ovulavny hlien neviem na co potrebuje :D odo mna nechcela 🙂

anickaa1983
3. máj 2018

@hanka7951 a ty mas problem otehotniet alebo potraty, prepac, ze sa pytam, len ja mam pocit, ze som jedina, co na problem otehotniet vobec,. Tribroky a nic , ani naznak tehotenstva.