Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@lienocka1988
mne to davaju do zili ako infuziu. tebe nemali tiez davat az ked budes v tom? niekto tu taky bol, teraz som stratena 🙂
@vranka88 ano ano ...keď budem tehotná aj mne budú dávať. Len aby som sa toho dňa raz dočkala. ☹
Babulky ahojte.Mate niektorá vysokú pozitivitu voči ovariam? Len tak rozmýšľam,ze ci sa da aj prirodzene pri tejto dg otehotnieť.
@lienocka1988
ale ty si pisala, ze uz si pichas injekcie, tak nechapem 🙂 uz teraz si davas?
@michellevendero ahoj a ked otehotnies, potom anopyrin vysadit, nahradit injekciami, alebo to budes brat spolu?
@silica ahoj. V prípade pozitívneho tehu testu ihneď volať Dr. do MT - mám č. na mobil a hneď ráno pôjdem na odber krvi a on mi vysvetlí čo s tým 0,6 fraxiparínom.
Ahojte baby, som objednana na reprodukčnu imunologiu k doktore Dzurillovej na 27.6.
Na termín čakám uz 3 mesiac. Bohuzial tento mesiac ma budu uspávat kvôli odberu vzorky z maternice a preto mam obavy, ze nebudem moct na tento termin ist nakolko mi pri objednavani povedali, ze dva mesiace pred vysetrenim ziadne lieky, prechladnutie... nasiel by sa niekto s kym by sme si vedeli vymenit termín? To znamena pre mna o mesiac neskor ako som objednana. Ďakujem pekne
@tinka881 tak to je zaujímave, som si 100% ista, ze vravela dva mesiace pred by som nemala byt chora, uzivat leky a dva tyzdne pred dokonca ani len lieky od bolesti hlavy, absolutne cista. No skusim tam teda este pre istotu zajtra zavolat. Ale ak je to tak, ako pišeš tak ma to len potesilo. To uspanie je predsa zasah Z ktoreho sa dlhší čas telo regeneruje. Rovnako ma napichnu uspávackou a urcite mi nasadia aj antibiotika pred zakrokom. Zalezi mi na tom, aby vysetrenie nebolo skreslene, chcem sa uz v mamickovaní konecne posunut vpred. Po takmer 3 rokoch som uz z toho unavená 😕
baby prosím Vás, tie čo chodíte do Nr, neviete od akej hodiny sa robia odbery? Je napísané, že od 7.hod., ale len náhodou, keby sme prišli aj skôr, či nás zoberú alebo budeme čakať 😀
A ešte otázočka, ráno mám normálne užiť medrol? Ďakujem
Baby neviete nahodou ci dnes robia v NR na repre? Uz som im tam 2x volala a maju vypnuty telefon.
@hanka7951 ahoj, ja som tam bola dnes na prvych odberoch a doktorka odo mna chce ovulacny hlien, ze bez toho neurci liecbu..takze cakam mesiac na vysledky a uz z toho mesiaca som na nervy. Inak doktorka mi nariadila styk iba s ochranou, bez toho, aby poznala vysledky, je to normalne?
@anickaa1983 styk s ochranou asi preventivne nariaduje kazdemu aby sa nestalo ze by zena otehotnela bez stanovenia diagnozy a liecby..my sme tiez mali a aj mame nakazane kym sa vysledky nezlepsia..ale ten ovulavny hlien neviem na co potrebuje :D odo mna nechcela 🙂
@hanka7951 a ty mas problem otehotniet alebo potraty, prepac, ze sa pytam, len ja mam pocit, ze som jedina, co na problem otehotniet vobec,. Tribroky a nic , ani naznak tehotenstva.

@ericia vcera sme boli takze uz cakam.ja som mala nk bunky ok.zvysene mam cytokiny.