Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Baby neviete ci dnes robia v NR? Od rana maju vypnuty telefon. Dakujem 🙂
@blondyi1313 dôverujte lekárke, ja som imunoglobuliny užívala do nejakého 20 týždňa. Fraxiprin celé tehotenstvo. Ešte ste len na začiatku tehotenstva, moze sa stať všeličo. Tie lieky Vam naordinovala, aby ste to dotiahla do úspešného konca. Užívajte si
@vivik22 mne dnes dosli vysledky, takze stal sa ZAZRAK a vysledky sa mi zlepsili a dala nam zelenu 🙂 ale aj nadalej mam pokracovat v injekciach, len s 10 dnovou a nie 7 dnovou intenzitou..tak sa velmi tesim, ze po roku mozeme opat skusat...ak sa mi do troch mesiacoch nepodari otehu, tak mam prist na konzultaciu liecby a ak ano, tak hned sa dostavit a zmeni mi injekcie na nieco ine....tebe kazdopadne drzim palce, aby sa ti podarilo otehu a liecbu si vobec nepotrebovala
@lenkova5 supeeer, to su pozitivne spravy 🙂 Hlavne aby si to dotiahla do upsesneho konca. U mna bohuzial liecba medrolom zabrala a hodnoty klesli na pozadovane, ale neotehotnela som po pol roku ani tak, ani prirodzene ani cez IVF, tak preto som k tomu skepticka. Lebo aj napriek dobrym hodnotam nebol vysledok ziadny. Verim ale, ze u teba to bude mat stastny zaver. Veeelmi ti drzim palce 😘
@lenkova5 no to je zahada, ktora ma dost trapi, ze vlastne doteraz sa nenasiel nejaky vazny dovod preco to nejde. Velku vahu som prikladala tej repro imuno ked mi zistili zvysenu BI voci spermiam a tromfoblastu, ale ani to ocividne nie je ten hlavny dovod asi kedze ani po prelieceni sa nic neudialo. To mas super ked ty vlastne otehotniet dokazes. U mna to bohuzial z nejakeho zahadneho dovodu nejde.
@lenkova5 jeej tak to gratulujem..som na teba myslela a dufala ze prides so skvelou spravou 🙂 snad uz pojde vsetko podla predstav...dokedy mas este brat tie injekcii? Ja som sa vcera konecne dovolala do Nr a objednala sa na kontrolu a na prehodnotenie liecby tak dufam ze mi uz vysadia Medrol.
Dievcata, viete poradit? Buduci tyzden v utorok som objednana na vystrenie na repro imunologiu. Uz tyzden som nachladena a vcera mi dr predpisala antibioticke kvapky pamicon. Bude to vadit?A celkovo ak som chora, skresli to tie vysledky?
@janderka ahoj, lieky od bolest tj ibalgin, prufen atd 2tyzd pred vysetrenim nesmies ,to ovplyvni , ale ATB jedna baba to tu riesila tiez nedavno a volala sestricke a ta jej povedala ze ATB az tak nevadia, ze tie sa z tela vyplavia do 3-5dni od vysadenia.. zalezi na tom dokedy ich budes brat teda no.. zavolaj na repro imuno a opytaj sa radsej ;)
Baby ahojte..tie, ktore beriete imunoglobuliny Igamliu, prosim vas hradite si ju same ale vam to preplaca poistovna? Pretoze tento liek je poistovnou plne hradeny a mne ich Dzurillova predpisuje na moju uhradu.. Jedna injekcia stoji cca 40 eur a uz som ich vzala 11 ks a dnes mi dosiel recept na dalsich 5 ks 😳 aj som sa jej na to pytala, ale uspesne ignoruje moj email... Dakujem za info
Ahojte. Dievcata Medrol sa musi vysadit po 6 mesiacoch? Ci je to individualne?