icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

blondyi1313
Autor odpoveď zmazal
hanka7951
27. sep 2018

Baby neviete ci dnes robia v NR? Od rana maju vypnuty telefon. Dakujem 🙂

lenkova5
27. sep 2018

@hanka7951 robia, poslali mi vysledky a volala som so sestrickou 😉

janitta
27. sep 2018

@blondyi1313 dôverujte lekárke, ja som imunoglobuliny užívala do nejakého 20 týždňa. Fraxiprin celé tehotenstvo. Ešte ste len na začiatku tehotenstva, moze sa stať všeličo. Tie lieky Vam naordinovala, aby ste to dotiahla do úspešného konca. Užívajte si

miza88
27. sep 2018

@hanka7951 ja sa do nitry neviem uz vyse tyzdna dovolat co maju vypnuty telefon.

lenkova5
27. sep 2018

@vivik22 mne dnes dosli vysledky, takze stal sa ZAZRAK a vysledky sa mi zlepsili a dala nam zelenu 🙂 ale aj nadalej mam pokracovat v injekciach, len s 10 dnovou a nie 7 dnovou intenzitou..tak sa velmi tesim, ze po roku mozeme opat skusat...ak sa mi do troch mesiacoch nepodari otehu, tak mam prist na konzultaciu liecby a ak ano, tak hned sa dostavit a zmeni mi injekcie na nieco ine....tebe kazdopadne drzim palce, aby sa ti podarilo otehu a liecbu si vobec nepotrebovala

vivik22
27. sep 2018

@lenkova5 supeeer, to su pozitivne spravy 🙂 Hlavne aby si to dotiahla do upsesneho konca. U mna bohuzial liecba medrolom zabrala a hodnoty klesli na pozadovane, ale neotehotnela som po pol roku ani tak, ani prirodzene ani cez IVF, tak preto som k tomu skepticka. Lebo aj napriek dobrym hodnotam nebol vysledok ziadny. Verim ale, ze u teba to bude mat stastny zaver. Veeelmi ti drzim palce 😘

lenkova5
27. sep 2018

@vivik22 dakujem krasne :* ,,,tak som ja oba razy otehotnela relativne rychlo, do 4 mesiacov, len furt som potratila... tak hadam teraz to bude ine....ako je mozne, ze mas vsetko ok a ja tak si neotehotnela?

lenkova5
Autor odpoveď zmazal
lenkova5
27. sep 2018

@hanka7951 ahojky...takze hlasim dnesne vysledky. Stal sa ZAZRAK a vysledky sa mi zlepsili a dala nam zelenu 🙂 ale aj nadalej mam pokracovat v injekciach, len s 10 dnovou a nie 7 dnovou intenzitou..tak sa velmi tesim, ze po roku mozeme opat skusat...

vivik22
27. sep 2018

@lenkova5 no to je zahada, ktora ma dost trapi, ze vlastne doteraz sa nenasiel nejaky vazny dovod preco to nejde. Velku vahu som prikladala tej repro imuno ked mi zistili zvysenu BI voci spermiam a tromfoblastu, ale ani to ocividne nie je ten hlavny dovod asi kedze ani po prelieceni sa nic neudialo. To mas super ked ty vlastne otehotniet dokazes. U mna to bohuzial z nejakeho zahadneho dovodu nejde.

leticia22
27. sep 2018

@lenkova5 ahoj prosím ťa po akej dobe ti prišli výsledky? Ďakujem a držím palce

lenkova5
27. sep 2018

@leticia22 12 sme boli na odberoch a dakujem pekne

leticia22
27. sep 2018

@lenkova5 12-ho augusta? Lebo niekde som sa dočítala, že sa čaká 6-8 týždňov na výsledky 🤔

leticia22
27. sep 2018

@lenkova5 aha ty si mala kontrolu. Ja som myslela tie prvotné 😂

lenkova5
27. sep 2018

@leticia22 veru kontrolu uz asi 4 🙈

lenkova5
27. sep 2018

@vivik22 nooo do posledneho tehu som problem nemala, uvidime ako to bude teraz po vsetkych tych liekoch co som pozrala 🙊 nechces vyskusat napr akupunkturu alebo jogu a tak?

vivik22
27. sep 2018

@lenkova5 ja som skusala snad uz vsetko, aj toto mam uz za sebou a ziadny výsledok. Ale dakujem ti za radu. Daj potom vediet ako sa ti dari a ci liecba priniesla ocakavany výsledok. Velmi ti drzim palce 😉

lenkova5
27. sep 2018

@vivik22 dakujem pekne, ozvem sa 😘

hanka7951
28. sep 2018

@lenkova5 jeej tak to gratulujem..som na teba myslela a dufala ze prides so skvelou spravou 🙂 snad uz pojde vsetko podla predstav...dokedy mas este brat tie injekcii? Ja som sa vcera konecne dovolala do Nr a objednala sa na kontrolu a na prehodnotenie liecby tak dufam ze mi uz vysadia Medrol.

lenkova5
28. sep 2018

@hanka7951 dakujem ti 😘 teraz ich budem brat 1x za 10 dni.. Ak neotehotniem do 3 mesiacov tak mam prist na prehodnotenie liecby a ak ano, tak hned do nt a nasadia mi nieco ine... Budem cakat na info od teba 😉

mkatkam
28. sep 2018

@vivik22 ano zlepsilo sa to tak 3 mesiace po..sa mi zda.tetaz uz som asi rok po,vlasy kvalitativne uz nebudu ako predtym,ale aspon uz su huste

vivik22
29. sep 2018

@mkatkam ja som vysadila medrol zaciatkom Jula. Tak dufam, ze sa to aj u mna coskoro zlepsi. Tebe liecba pomohla k otehotneniu?

hanka7951
30. sep 2018

@lenkova5 noo ja som mala, resp. mam to iste..zatial sa nam nepodarilo otehotniet takze asi stiham ist skor na to prehodnotenie liecby..tak som zvedava 🙂 dam vediet ked bude nieco nove..zatial sa drzte😘

janderka
2. okt 2018

Dievcata, viete poradit? Buduci tyzden v utorok som objednana na vystrenie na repro imunologiu. Uz tyzden som nachladena a vcera mi dr predpisala antibioticke kvapky pamicon. Bude to vadit?A celkovo ak som chora, skresli to tie vysledky?

simik411
2. okt 2018

@janderka ahoj, lieky od bolest tj ibalgin, prufen atd 2tyzd pred vysetrenim nesmies ,to ovplyvni , ale ATB jedna baba to tu riesila tiez nedavno a volala sestricke a ta jej povedala ze ATB az tak nevadia, ze tie sa z tela vyplavia do 3-5dni od vysadenia.. zalezi na tom dokedy ich budes brat teda no.. zavolaj na repro imuno a opytaj sa radsej ;)

lenkova5
2. okt 2018

Baby ahojte..tie, ktore beriete imunoglobuliny Igamliu, prosim vas hradite si ju same ale vam to preplaca poistovna? Pretoze tento liek je poistovnou plne hradeny a mne ich Dzurillova predpisuje na moju uhradu.. Jedna injekcia stoji cca 40 eur a uz som ich vzala 11 ks a dnes mi dosiel recept na dalsich 5 ks 😳 aj som sa jej na to pytala, ale uspesne ignoruje moj email... Dakujem za info

buba08
2. okt 2018

@lenkova5 aj ja si hradím,kedysi sa nehradili,teraz už áno

lenkova5
2. okt 2018

@buba08 dakujem za odpoved, uz som spokojnejsia 🙂 a neskusala si ich dat preplatit v poistovni? to mi poradila lekarnicka, aby som to vyskusala.

mrs_m
2. okt 2018

Ahojte. Dievcata Medrol sa musi vysadit po 6 mesiacoch? Ci je to individualne?